Тільки ваше весільне плаття

21 липня 2009 р.

87Яка наречена не мріє, аби її весільне плаття було неповторним, єдиним, ексклюзивним? Ваша мрія може стати реальністю, головне йти до неї впевнено і послідовно.

Починати слід так само, якби ви обирали звичайне весільне плаття. Заведіть альбом. Перегортайте весільні журнали, дивиться пропозиції в Інтернеті, вирізуйте або роздруковуйте фотографії вподобаних весільних платтів. Як тільки альбом наповнитися, слід задуматися, який тип тканини вам більш всього подобається?
Далі йдіть у весільний салон. Багато весільних салонів мають власних дизайнерів, які можливо візьмуться за ваше замовлення. Так само не виключено, що в цих салонах ви знайдете весільні плаття з вашого альбому. Примірте їх, можливо, на вас вони вигляґдатимусь не так, як на фото. Це дозволить позбутися тих фасонів, які точно вам не личать.

При зустрічі з дизайнером вам варто показати йому ваш альбом з вподобаними платтями, розповісти про ваші бажання. Так дизайнер зможе краще зрозуміти вас, відчути ваш стиль.
Крім того, слід поглянути портфоліо дизайнера, якісь ескізи створених раніше платть. Взнайте, скільки разів вам необхідно буде зустрічатися для примірок, аби можна було спланувати й інші справи.
Попросіте надати письмову калькуляцію, щоб не зіткнутися із зростаючими непередбаченими витратами, що з’являються в процесі пошиття плаття.

Коли ви шиєте плаття, існує безліч варіантів. Якщо ви втрачаєтесь при виборі конкретного фасону, подумайте, що Ви хотіли б підкреслити або приховати? Який стиль відповідатиме обстановці? Якщо Ви не можете вибрати між двома силуетами, уявіть кожен в обстановці вашого весілля.

Один з безперечних плюсів індивідуального пошиття плаття – можливість вибрати тканину, хоча це і велика відповідальність. Тому необхідно довірятися лише досвідченому дизайнеру. Лише професіонал зможе зрозуміти, як ваш ідеальний дизайн працюватиме (або не працюватиме) в різноманітності тканин.

Ось – деякі з найпопулярніших варіантів і їх ключові характеристики:
Атлас Дюшес: розкішний атлас з шикарним блиском. Він добре драпірується і працює з великою кількістю різних стилів, але зазвичай значно дорожче чим більшість весільних тканин для плаття.
Шовк Шаньдун: різновид шовку з трохи більш грубою текстурою і дуже розкішним блиском.
Тафта: Тонка, свіжа, і дуже легка. Вона рухається разом з Вами і більше личить для весіль в теплу пору року.
Шовкова органза: Легка і чітка, ця тканина – представлена у великому асортименті і підходить для весняної або літньої нареченої.
Шовкова шерсть: Ця суміш має романтичний вигляд і більше личить для зимових весіль.

Ви побачите, що є сотні відтінків, які всі кваліфікують як “білий”. Аби вибрати колір напевно, погляньте на зразок тканини досить великого розміру. Коли Ви знайдете колір, який Вам подобається, впевніться, що цей колір Вам до лицця, до того як почнете шити з нього плаття.
Попросіть, аби ваш дизайнер сфотографував Вас з даною тканиною в руках, аби зрозуміти, як ваша шкіра виглядає на її фоні.
Ось деякі корисні моменти, які Ви повинні знати перед вибором певного відтінку:
Біла істина: абсолютний, ніби з блакитним відливом білий, який гарно виглядає лише при ідеальному кольорі обличчя.
Білий алмаз: Цей відтінок має трохи більше забарвлення чим абсолютний, дійсний білий текстиль.
Бежевий і слонової кісті: Ці відтінки є найвдалішими і виглядають особливо прекрасно.
Шампань: найтемніший і найбагатший з білих, плаття, кольору  шампані виглядають досить романтично, і віддають старовиною.

2shoes1

Навряд чи можна уявити собі неповторне весільне плаття без відповідних аксесуарів: незрівнянні туфельки ніби створені спеціально до цього плаття, мініатюрна сумочка, фата, або інші прикраси для зачіски, кольє… Все це необхідно продумати заздалегідь, і можливо навіть попрацювати, аби дійсно виготовити все це в єдиному екземплярі.
Тож будьте неповторні в самий неповторний день вашого життя!

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Букет нареченої Не поспішайте розлучатися з букетом - і він принесе Вам щастя. Згідно з традицією, букет нареченої повинен знайти нову хазяйку, як тільки попередня власниця перейшла в ранг […]
  • Нижня білизна для нареченої При виборі весільного наряду, наречена не повинна забувати про  таку деталь туалету, як нижня білизна. Весілля - день особливий, а значить і білизна має бути […]
  • План підготовки до весілля для молодят Підготовка до весілля вимагає ретельного підходу, оскільки вона поєднує в собі безліч дрібних деталей, які ви ніколи не зможете просто так тримати в голові. Деякі молодята […]
  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
  • Кесарський розтин Раніше вважалось, що кесарський розтин не дає можливості молодим мамам кормити своїх малюків грудьми. Насправді, все зовсім не так. Кормити малюка можна вже через добу після […]
  • Весільні прикмети Існують наступні весільні прикмети: 1. Обручки міряти нікому не давати ні до, ні після весілля. 2. Аби в майбутньої сім'ї водились гроші, наречений в день весілля повинен […]
З категорії: Я - наречена

загрузка...
загрузка...






загрузка...