Літній гардероб для модниць

9 липня 2013 р.

літній жіночий гардеробБезперечно, вибір жіночих літніх речей просто колосальний. Яскраві узори, насичені кольори, незвичайні фасони – все це в магазинах зводить нас з розуму і нам  хочеться скупити буквально все. Але для того, щоб ваш літній гардероб був повноцінним і різноманітним, перед тим, як вирушати по магазинах, напишіть список основних речей. Лише придбавши основні складові літнього гардероба, ви можете перейти до покупки додаткових речей.

Літній гардероб складається з певних базових речей.

Літній тренч. Навіть влітку наша погода не може відзначатись стабільністю. Нас вже давно перестали дивувати в літню пору року сильні дощі, град і істотне зниження температури. І  що робити, якщо в тонких і коротких речах нереально холодно. Досить просто перестати ризикувати своїм здоров’ям і, коли влітку настає похолодання, носити тренч. Цей стильний плащ стане надійним захисником від вітру та дощу.

Літній піджак. Він згодиться тим жінкам, в яких робочий день починається рано. У літню пору року вранці буває прохолодно, а піджак, накинутий на стильний топ, лише прикрасить вас. А ще він незамінний для вечірніх прогулянок.

Сорочка з коротким рукавом. Незамінний елемент літнього гардеробу для ділової жінки. Купуйте лише актуальні моделі і відповідний для вас фасон.

Футболок в літньому гардеробі повинно бути мінімум три. Дві на вихід і одна спортивна. Наприклад, можна купить футболку супермена со скидкой за 99 грн.

Літня майка виручить вас в періоди нестерпної жари. Купуйте майки яскравих кольорів, і тоді навіть із звичайними джинсами у вас вийде шикарний образ.

літній жіночий гардеробНеможливо уявити літній жіночий гардероб без спідниць. Бажано аби у вас їх було декілька. Для роботи підійде спідниця – олівець з шовку теплого відтінку, ну а для прогулянок ви можете вибрати або джинсову міні або спідницю з фатина. Влітку сміливо можна носити яскраві і короткі спідниці, головне аби в цілому ваш образ не був вульгарним.

Шорти – це справжній літній тренд сезону. Модні шорти мають бути у кожної дівчини. У них зручно, комфортно і при цьому ви виглядаєте приголомшливо, особливо якщо ваші ніжки заслуговують на чоловіче захоплення. Для літньої пори року шорти однозначно незамінна річ.

Перевага літніх сарафанів полягає в їх легкості. Їх шиють з повітряних тканин, в яких наше тіло відчуває себе комфортно, не дивлячись на нестерпну жару. Будь-яка жінка в літньому сарафані викликає приємні емоції.

У літньому гардеробі своє почесне місце повинні зайняти джинси і класичні брюки. У спідниці не завжди і не у всі дні комфортно ходити. А з джинсами все зовсім по-іншому. Для літа купуйте їх з тонкого матеріалу. Можна вибрати строгі джинси, без активних прикрас.

Літо неможливо представити без купання у воді. І неважливо море це або найближча річка, важливо те, що без модного купальника влітку вам не обійтися.

© 2013, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
  • Грязева терапія Грязева терапія - один із найдавніших методів лікування. Грязі бувають торфяні, мулові, гідротермальні. Їхгій вплив на організм людини дуже різноманітний: Грязі ввідають […]
  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Острів Балі – райський відпочинок Балі - острів, що входить до складу архіпелагу Лессер Сунда, він знаходиться по-сусідству з островом Ява на заході і островом Ломбок - на сході. Балі давно називають […]
  • Кесарський розтин Раніше вважалось, що кесарський розтин не дає можливості молодим мамам кормити своїх малюків грудьми. Насправді, все зовсім не так. Кормити малюка можна вже через добу після […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Квасолева дієта Квасоля дуже багата на корисні речовини. Вона містить цінні харчові білки, велику кількість клітковини, мінеральні солі та вітаміни, а білків у квасолі навіть більше, ніж у […]
З категорії: Мода

загрузка...
загрузка...






загрузка...