Безкоштовні музеї для студентів

21 квітня 2014 р.

Сучасна молодь жваво цікавиться історією Росії. І завдяки роботі музею-заповідника Куликове поле, доступного для відвідування дітьми і дорослими, багато історичних подій стають ясними і зрозумілими. Тим більше що в музеї-заповіднику розроблена спеціальна програма для дітей і підлітків, які вивчають історію своєї країни через живі приклади і події.

На сьогоднішній день працюють безкоштовні музеї для студентів. Вони можуть приїхати в будь-яке місце музею-заповідника та оглянути визначні пам’ятки в вільному і зручному для себе режимі. Молодь із задоволенням відвідує Тульські давнини в Тулі, а також меморіал на Красному пагорбі і в Монастирщіна. А в селі Єпіфань хлопців очікують не тільки музейні експонати і реліквії, а й живе спілкування з майстрами з ковальства та гончарної справи. На майстер-класах хлопці вчаться виготовляти різні ляльки, а також знайомляться з рахунком та грамотою, яку осягали їх ровесники в Стародавній Русі.

Незабутня поїздка на місце проведення Куликовської битви. Саме завдяки цій події Росія здобула незалежність. Студенти і школярі приїжджають сюди для того, щоб краще дізнатися про цю історичну подію і доторкнутися до історії через реліквії і розповіді працівників музею-заповідника. Як багато ще непізнаного тут таїться. І завжди цікаво хоч трохи розкрити завісу таємниці.

Музеї безкоштовно можуть відвідувати дошкільнята теж. А для школярів розроблена своя система пільг. У певні дні хлопці, учні середніх шкіл Росії, також можуть відвідувати музеї безкоштовно.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Коментарі заборонено.

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...