Филипяк – гарант стилю і якості

14 липня 2014 р.

Филипяк, – з цією назвою, передусім, асоціюється посуд преміум класу з високоміцного сплаву стали. Між тим, Philipiak випускає також, приголомшливі своєю витонченою красою, фарфорові сервізи; ножі (як керамічні, так і ковані); косметику на основі виключно природних компонентів.

Увесь товар Филипяк обов’язково проходить процес ретельної перевірки і численних випробувань, перш ніж, нарешті, зустрічається зі своїм споживачем.

Політика компанії Филипяк повністю відповідає сучасним тенденціям громадського розвитку, спрямованим на збереження зеленої планети і здоров’я її мешканців. Филипяк проводить численні заходи, розраховані на те, щоб дати людям якомога більше інформації про можливість зберегти своє тіло і дух здоровими, притягаючи для участі в цих заходах відомих артистів, що практикують здоровий спосіб життя і здорове харчування, шефів відомих ресторанних закладів і кафе.

Колектив компанії намагається устигати порадувати і здивувати свого претензійного споживача новими розробками у сфері дизайну і технології посуду.
На основі однієї з таких інноваційних технологій був створений посуд класу «преміум» – Philipiak Milano. Саме якісні характеристики і функціональні особливості цього товару дозволили зайняти цей сегмент на ринку посуду.

Цей посуд може застосовуватися для приготування їжі на будь-яких варильних поверхнях: і газових, і індукційних; і електричних. Виробники готові виконувати свої гарантійні зобов’язання упродовж 25 років. Відповідно, і ціна на цей посуд відповідно якості товару. Споживач середнього класу зможе придбати цей товар тільки після довгої підготовки: або впродовж якогось часу доведеться відкладати гроші, або брати споживчий кредит у банку.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Коментарі заборонено.

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...