Думка матеріальна – особистий досвід і експеримент

6 грудня 2015 р.

Про те, що думка матеріальна, говорять багато і дійсно вірять в це, але і є скептичні погляди на цей рахунок. Раз про це говорять, значить, є привід. На сьогоднішній момент існує чимала кількість психотехнологій, підручників і навіть шкіл трактують про досягнення бажаного, після проходження яких нібито кожен може реалізувати будь-які мрії.

Думка матеріальна - жіночий журнал СупероваВсе б добре, але чому ж тоді те, про що ми кожен день думаємо, мріємо, прагнемо до чогось, а очікуване не настає, або для його реалізації потрібно докласти титанічних зусиль і перебувати в очікуванні роками, а то й десятиліттями? Невже все так виявляється просто? Для того, щоб виповнилося заповітне бажання, потрібно просто сходити на тренінг з проходженні якого все виповниться, або накупити купу книжок, запастися парочкою прийомів і в мить здійсняться мої мрії? Чудово! Але чому ж тоді відкілясь з’являються небажані проблеми, перешкоди перед нашими цілями? Хіба ми цього бажаємо? Ні звичайно!

Для написання цієї статті спеціально був відвіданий спеціальний курс, спрямований на досягнення цілей.

Керівник і творець однієї з психотехнологій на тренінгу ясно і детально розповів, чому бажання не збуваються, і навіть допоміг оволодіти прийомами для досягнення бажаного. Для використання прийомів в принципі не потрібно якихось особливих інтелектуальних здібностей. Достатньо виконувати те, що він говорить, робити так скажімо, все за інструкцією! Насправді все це давно описано в книгах по психології, просто складною мовою, та інструкцій ніхто не описував, тобто йшлося про те що, як і чому відбувається в підсвідомості людини.

Отже, виявляється, людина за своєю природою схильна до копіювання, мавпування та й у світі існує всього 2 види людей: чоловік і жінка, які між іншим схожі, якщо ви не помітили). Таким же чином складається ситуація з проблемами: «Скажіть, у кого-небудь з Вас є проблеми, яких жодного разу не було у інших? – Запитав тренер курсу. І всі почали викрикувати по черзі: «У мене немає грошей, я хворію тим-то, у мене рак, я не можу знайти роботу» й багато інших. «У Вас хіба якась унікальна проблема? А у вас? Хіба вашої проблеми ніколи ні в кого не було?» – Тренером знову було поставлено питання.

У когось потреба придбати дитяче взуття. Постає питання вибору бренду – Шалунишка або якийсь інший. Дехто відразу знаходить посилання Шалунишка обувь от ЛИДЕРОПТ і здійснює покупку у Лидеропт, а інші довго шукають кращі варіанти. Вагаються яке взуття буде кращим для дитини.

Природно у всіх проблеми або схожі, або про якиі вже або хтось чув, або сам випробував на собі. Таке ж питання було поставлене про бажання, і знову ж посипалися схожі відповіді. Виходить, що ми самі ж один у одного «крадемо» або «копіюємо» чужі проблеми і бажання. Може ми і робимо це не спеціально, але коли в голову приходить думка або бажання, то автоматично наша підсвідомість сприймає їх як приклад і орієнтується на іншу людину. Якщо виникло бажання знайти хорошу і цікаву роботу, автоматично приходять думки, так звані «бар’єри» – «а раптом я не сподобаюся на співбесіді, що-небудь ляпну не так, поставлять запитання, на який не відповім», від таких думок починає трясти в прямому сенсі цього слова, ми починаємо нервувати, і в підсумку так і виходить.

Що або ми щось забуваємо, або клубок у горлі, взагалі стаємо «самі не свої», і аналогічно з проблемами: Хіба ви не помічали, що у когось виникла непроста ситуація, а у вас вона пізніше повторилася? Але тут мова йде про страхи, і на кожному кроці нас чекають небезпеки, хвороби, біди. О жах!

У дитинстві бабуся лякає не купайся в ставку, він холодний, захворієш, і захворіла ж! Страх поселився глибоко. Ключовий момент, в чому конкретно полягає весь секрет виконання бажань і спосіб позбавлення від усіх життєвих проблем. По-перше, оскільки мова зайшла про страхи, з них і почнемо, точніше розглянемо які є способи позбавлення від них. Одна з найпростіших методик називається «дзеркало».

А тепер детальніше: ви подумки уявляєте об’єкт якого ви боїтеся, це може бути не тільки щось предметне, а й майбутня подія, проблема, від якої в тремтіння кидає. Уявили? А тепер у фарбах акварелі, гуаші та інших інструментів з малювання починаємо фантазувати виходячи за рамки нашої свідомості. Треба уявити об’єкт, що викликає страх або будь-яке інше негативне почуття у вигляді того, чого в нашому реальному світі, фізично не існує.

На приклад: мене хвилює завтрашній іспит, ночі не сплю, намагаюся щось вивчити, але все марно, нічого не виходить, очі злипаються… У цьому випадку ми можемо говорити про почуття страху виниклому у нас на ґрунті боязні не складання іспиту, провалу. Тобто, страх провалу іспиту я уявляю у вигляді… і тут починаємо придумувати “белеберду”, що зараз спало на думку? У вигляді пиріжка, що грає на сковороді-белеберді? Так, відмінно, супер, це щось новеньке не з нашої дійсності. У день іспиту ми уявляємо себе у вигляді придуманого нами образу, звичайно все відбувається в нашій голові, не обов’язково вбиратися в схожу істоту, хоча можна спробувати). Якщо ви не в курсі про такий спосіб і чуєте про нього вперше, відповідно вперше виконуєте його, потрібно все вимовляти вголос все те про що ви нафантазували. І необов’язково замислюватися над сенсом як працює програма, головне, що вона діє. Існує безліч інших методів так само і для реалізації бажань і способів боротьби зі страхами і проблемами, таємниці розкриватимемо поступово.

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...