Відновлення та підвищення потенції і посилення лібідо

8 грудня 2016 р.

Чоловіча контрацепція, якщо це не презерватив, або інший спосіб механічного перешкоджання руху сперматозоїдів до яйцеклітини, часто має побічні явища. Особливо, якщо використовуються фітопрепарати. Найбільш активно викликають чоловічу контрацепцію екстракти із звіробою, полину, пижма, чебрецю, м’яти, меліси, материнки та інших лікарських рослин. Оскільки можуть призвести не тільки до зміни гормонального фону, але і “старіння” сперматозоїдів. Що небажано, особливо у віддаленій перспективі.

Залежно від ступеня і місця виникнення порушень в організмі, що призвели до зниження чоловічої потенції, відновлення, підвищення потенції і посилення лібідо вимагає конкретних і цілеспрямованих дій. Посилення чоловічої потенції можна досягти різними засобами і методами.

Якщо діяти таким чином, тобто робити так, як робить більшість, коли прагнуть просто посилити активність статевої системи типу Дженерик Дапоксетин, камагра чи купить супер п форсе. Такий шлях підвищення чоловічої потенції реальний, але для його безпечного проведення потрібна впевненість в достатній запас міцності з боку як мінімум серцево-судинної системи.

Можна посилити чоловічу потенцію і лібідо адаптогенами. Але цей шлях посилення потенції народними засобами пов’язаний з досить значним кардіологічним ризиком в найближчій перспективі. І придушенням активності імунної системи в найближчому майбутньому.

Можна проводити посилення і збереження чоловічої потенції гепатопротекторами. Особливо широкого спектру дії. І створювати резерви для інтенсивної роботи статевої системи, досягти відновлення потенції природним шляхом.

Можна вдатися до дій, спрямованих на зміна стану хребта. Посилення чоловічої потенції залежить від корекції поперекового відділу хребта. Патологія хребта (остеохондроз) часто ставить великий жирний хрест на бажанні чоловіка.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...