Новий сайт на суперовому огляді!

8 червня 2019 р.

Всім привіт. Сьогодні нам для огляду прислали сайт з іграми та ігровими автоматами. Сайт називається Пмказноз. За попередніми даними на цьому сайті ми зможемо пограти в ігри заради розваги або спробувати виграти гроші.

Ну що ж, приступимо до огляду. Переходимо по посиланню сайту pm-casinoss.com і потрапляємо на сторінку переважно жовтих і чорних кольорів. У заголовку сайту ми бачимо Jackpot зі значними майже 6 млн доллоров на момент написання даної статті.

novyi-sait-na-superovomu-ogliadi

Посередині шапки сайту ми бачимо логотип а правіше від логотипу є можливість авторизуватися, зареєструватися і присутній посилання на сторінки в соціальних мережах даного сайту. Так, у сайту є сторінки в соціальних мережах: mail.ru, ВКонтакте, Facebook і Однокласники.

Під логотипом першим що кидається в очі так це великий слайдер. Слайдер нам обіцяє щотижневі бонуси, вітальний пакет, і бездепозитний бонус за реєстрацію. Зліва від слайдера ми бачимо список топ ігор сайту. Справа розміщені переможці.

Далі присутні банери, які ведуть на сторінки з додатковою інформацією про стартовий бонус і щотижневих турнірах. Тут же присутній блок з чотирьох ігор мр кнопка до більше ігор.

Далі ми бачимо текстову інформацію, що описує суть даного сайту. Отже сайт перш за все буде цікавий азартних користувачам. Нас інформують про те, що даний веб-сайт абсолютно безпечний в плані конфіденційності даних і безпеки транзакцій.

Присутня інформація про те що сайт працює на підставі ліцензії виданої регулює віртуальний геймблінг організацією. Програмне забезпечення ресурсу розроблено компанією зі світовим ім’ям. Бонусна програма присутня на сайті збільшує ймовірність виграшу.

Практично у кожної гри присутній демоверсія. також є мобільні версії ігор. Платіж можливо зробити з будь-якої країни завдяки різноманітним платіжним системам, підключеним даними веб-сайту. Фінансові операції здійснюються в цей же момент по виділеним зашифрованих каналах. цілодобово працює служба підтримки.

Грайте, та не заігривйтесь. Всім здоров’я і удачі!

© 2019, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...