Екскурсії для школярів

17 грудня 2013 р.

Одним з головних напрямів, якими займається заповідник «Куликовий поле», є організація різних екскурсій по Тулі. Членами заповідника складається програма подорожей по місту, в якій враховані вік і інтереси туристів, кількість днів, впродовж яких вони можуть відпочивати тут. Музей «Куликовий поле» пропонує туристам в основному три програми для знайомства з містом. Дві програми розраховано на один день відпочинку, а одна – на два дні і включає відвідини «Кулікова поля».

Перша програма включає оглядову екскурсію по місту і відвідини найзнаменитіших музеїв Тули: Музею зброї, «Тульських старовин», Музею самоварів, «Ясної галявини», Тульського Кремля.

Друга програма – це скорочений варіант, який найчастіше застосовують для проведення екскурсії для школярів в Тулі. Тут передбачається оглядова екскурсія по місту, відвідини головних його пам’яток і музею «Тульські старовини».

Остання програма екскурсії по Тулі передбачає також відвідини «Кулікова поля». Перший день передбачає оглядову екскурсію по місту і знайомство з найкрупнішими його музеями. Після цього група туристів переїжджає в готельний комплекс заповідника «Куликовий поле». На другий день можна відвідати музейно-меморіальний комплекс в селі Монастирщино і историко-этнографический музей в селищі Епіфань. Головна реліквія, яку можна оглянути в ході екскурсії, – це меморіал на Червоному горбі.

Потрібно також відзначити, що всі групи туристів супроводжують дослідні екскурсоводи, які готові надати відпочивальникам всю інформацію, що цікавить їх.

© 2013, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...