Суші і Роли в Росії

13 травня 2014 р.

Сьогодні все більшої популярності набувають страви сучасної японської кухні. Майже в кожному місті можна зустріти ресторани головним меню, якого є роли і суші. Основними інгредієнтами є – рис і різноманіття морепродуктів. Це не тільки дуже смачно, але і досить поживно і корисно.

Складно собі уявити, але початкове приготування суші дуже відрізнялося від теперішнього. До ХХ століття філе риби посипали всілякими приправами, зверху прикладали важкий прес, а потім чекали, поки риба починала пропадати і бродила. Це і вважалося високою кухнею. Але на початку ХХ століття одному з кухарів не захотілося подавати таку рибу, і він представив відвідувачам рибу в сирому вигляді. Згодом різні кухарі стали додавати рис, приправи, тим самим вдосконалюючи це блюдо.

Росія не стала винятком у використанні цього прекрасного страви. Після вдалої презентації страви в США і Європі, Росія з радістю прийняла це новаторство в свою кухню. Всього кілька років тому ви б не знайшли суші в меню, але тепер кожен господар ресторану прийме за честь пригостити відвідувачів саме цією стравою. Також все більшої популярності набуває замовлення суші додому. Всього один дзвінок і вам доставлять суші, куди б ви не побажали. Замовити суші, або заказать суши дуже просто в будь-якому місті Росії, і ваше місто не виключення.

Ви можете спробувати приготувати роли у себе вдома. Тільки свіжі та якісні продукти можуть використовуватися в приготуванні. Будуть потрібні також спеціальні японські приправи. Якщо хочете порадувати своїх рідних то витрачений час того варто. У Росії широко використовуються роли “Філадельфія” і “Каліфорнія”. Їх рецепти дуже поширені, але якщо ви не впевнені у своїх силах, то не впадайте у відчай. Доставка суши буде хорошим початком вашого знайомства з японською кухнею.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Коментарі заборонено.

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...