Посуд Philipiak здоровий спосіб життя

25 червня 2014 р.

Посуд Philipiak (http://www.philipiakmilano.ru/) по суті своїй звичайний посуд з нержавіючої сталі. За тим лише винятком, що її набір функцій наближається до параметрів мультиварки. Наприклад, у посуду Philipiak є функція підтримки тепла. Але от для того, щоб цю функцію використовувати у мультиварки, прилад повинен бути підключений до мережі і витрачати електроенергію, а посуд Philipiak можна зняти з плити, і вона сама закінчить приготування їжі. Це стало можливим, завдяки праці злагодженого колективу професіоналів Филипяк Мілано.

Вони використали новітні технології для того, щоб набір посуду Philipiak міг економити ваш час і сили, коли ви готуєте обід і миєте посуд. Тепер можна не боятися – їжа більше не пригорить, ви не проллєте рідину при переливанні з однієї ємності в іншу, готувати можна не використовуючи жир і навіть, в деяких випадках, воду. Посуд сертифіковано, а перед отриманням сертифікату він пройшов безліч тестів і випробувань, у тому числі на міцність. Навіть якщо так трапилося, що ви упустили каструлю на підлогу, з нею нічого не станеться, бо вона забезпечена захистом від механічних пошкоджень. Гарантійні зобов’язання виробник взяв на себе небувалі – терміном на 25 років.

Абсолютно спокійно ви можете залишити в ній тушковані овочі, суп або салат, не боячись того, що кислі або лужні середовища вступлять в реакцію з матеріалом посуду philipiak.

Дотримані всі санітарно-гігієнічні нормативи і правила безпеки, виробники за допомогою спеціального матеріалу захистили ваші руки від опіків. У той час як в каструлі, наприклад, кипить суп, ручки і кришка посуду Philipiak залишаються абсолютно холодними.

Купуючи для власної кухні даний набір посуду – ви зможете годувати себе і своїх близьких смачними обідами і вечерями при мінімальних витратах часу і сил.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...