Шикарний набір каструль від Філіпяк Мілано

25 червня 2014 р.

Посуд Philipiak – це втілення справжньої італійської якості і ультрасучасних технологій, які включають італійські консервативні традиції. Перший набір посуду, а саме набір каструль був вироблений в Італії в 1967. Майстерня по виготовленню металевого посуду збереглася до цих пір і радує своєю історією динамічного розвитку найбільшого в даний момент італійського виробника посуду.

Вся сталева посуд Philipiak виготовляється з нержавіючої харчової, або як її ще називають “медична сталь”, сталі FERRINOX 18/10, завдяки чому вироби не піддаються корозії, і є довговічними та стійкими до механічних пошкоджень.

Алюмінієві каструлі і сковорідки Philipiak мають надійне антипригарне дно, що сприяє рівномірному розподілу тепла та запобігає пригоранню продуктів. Набір каструль цієї марки виготовлений за допомогою особливої технології. Дана технологія не стимулює метал каструлі до хімічної реакції під час кипіння, що позитивно відображається на продуктах, оскільки: по-перше, в них не осідають залишки металу, а по-друге, це допомагає зберігати більше корисних вітамінів у продуктах. Крім сковорідок і каструль Філіпяк виробляє кухонні/керамічні ножі та аксесуари для столу, чайні набори, тарілки та шикарні комплекти посуду, які складаються з тридцяти елементів і все це за доступними цінами.

Особисто для мене, набір каструль цієї марки є просто бездоганним посудом. Коли береш такий комплект у руку, то моментально відчуває якість та надійну товщину стінок каструль. Крім того, ці каструлі дуже легко миються, навіть у холодні воді. Вибір за вами, але я вам обов’язково раджу познайомитися з кухонним посудом компанії Філіпяк.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Коментарі заборонено.

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...