Посуд Philipiak навчить вас смачно готувати і заощадить ваш час

23 липня 2014 р.

Сьогодні нам хочеться розповісти про посуд Philipiak – відгуків про неї досить багато на сторінках мережі. Не так давно італійська фірма, що продає, в тому числі, і цей посуд класу люкс відкрила представництво в Росії. За короткий час посуда Philipiak отзывы заслужила доброзичливі від російських покупців, серед яких і експерти, і імениті кухарі, і звичайні домогосподарки. Причому, деякі з них до покупки цього посуду не могли похвалитися тим, що вони добре готують.

Хтось взагалі не міг уявити себе на кухні. Посуд Philipiak за відгуками свого споживача здатна творити чудеса. При мінімальних часових і енергетичних витратах ви отримуєте карколомний смак і вигляд страви. Сіль, жир і навіть воду можна не використовувати – готуватися продукти будуть за рахунок власного соку і жиру, зберігаючи при цьому всі свої корисні речовини. Кришка і ручки створені з матеріалу, який не нагрівається, коли готується їжа. На кришці є термометр, також вона може стати підставкою під гарячу каструлю або сковорідку. Матеріалом для посуду послужив сплав нержавіючої сталі, що пройшов додаткову обробку.

Посуд легко мити, так як після цієї обробки їжа не пригорає до дна і не пристає до стінок корпусу. На дні не утворюється темного нагару, якщо ви готуєте на газу. Посуд ідеально готує на будь-яких видах плит, економить при цьому не тільки ваші сили і енергію, але й фінанси, оскільки фахівці винайшли метод вежі і забезпечили каструлі Филипяк функцією збереження тепла. Лікарі – дієтологи і гастроентерологи – у своїх відгуках про посуд Philipiak співають їй дифірамби, закликаючи людей відмовитися від шкідливої ​​фастфуду, від вживання в їжу надлишків жиру і солі. Тепер у вас є можливість швидко легко і комфортно готувати корисну і смачну їжу.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Коментарі заборонено.

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...