Найпопулярніший посуд – з нержавіючої сталі

1 липня 2014 р.

Не так давно посуд з нержавіючої сталі майже не був в ужитку, але з ростом технологічних процесів і нового рівня життя такий посуд почали випускати всюди. Із-за низької тепло провідності каструль з нержавіючої сталі майже не випускали, хоча такий метал, застосовувався у виготовленні столових приладів. Красивий вид столових приладів з нержавіючої сталі і довговічність служби таких швидко набуло популярність.

Розв’язати проблему теплообміну в каструлях Філіпяк з нержавіючої сталі, змогли не так давно, приблизно півстоліття назад. Нині ж каструлі з нержавіючої сталі використовуються, і в громадському харчуванні, і в ресторанах і майже на кожній кухні знайдеться така каструлька. Інші види кухонного посуду перейшли в тінь, оскільки посуд з нержавіючої сталі завоював серця усіх.

Сама по собі нержавіюча сталь не і змінилася, але використання супутніх елементів, таких як алюміній і мідь зробили можливим поліпшити її теплообмін. Використовуючи метав високою тепло провідності, який виробник вставляє в дно каструлі. Такі вставки рівномірно прогрівають каструлю Філіпяк, що забезпечують якісне приготування їжі. Не вередливість в експлуатації, забезпечила каструлям Філіпяк стійку позицію лідера. Потреба в здоровій їжі, забезпечило каструлям Філіпяк Мілано, планку лідера, оскільки в їх каструлях можна приготувати здорову їжу з мінімальними втратами вітамінів і навіть без використання жирів.

Термоакумуляція, яку мають каструлі Філіпяк Мілано (http://www.philipiakmilano.com.ua/) забезпечує накопичення тепла, яке дозволяє до готовити їжу на вимкненій плиті. Процес готування після відключення плити буде продовжений ще деякий час, так що хвилюватися не варто. Таким процесом домогосподарка значно економитиме газ або електрику залежно від виду плити домогосподарки.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...