Набори посуду є у кожного, нерідко – багато

13 серпня 2014 р.

Багато хто має на своїй кухні різноманітні набори посуду. У деяких є один набір посуду, представлений каструлями вишуканого виду, у інших наборів посуду декілька. Частенько у середньостатистичної домогосподарки є два, а іноді три набори посуду. Ще декілька десятків років набори посуду були представлені виробами з алюмінію або чавуну.

Такі набори були хорошими для приготування їжі, яка не мала різких запахів і сильної жирності. До того ж домогосподарки дуже сильно стежили за такими наборами посуду. Оскільки алюміній міг зіпсуватися, якщо пригорить, деформуватися до невпізнання, а чавун взагалі боявся пригорати, оскільки очищався ще гірше за вироби з алюмінію. До того ж чавунні вироби періодично треба було прожарювати що б вони не втрачали своїх властивостей. Деякі домогосподарки, а також кухарі в ресторанах і кафе, і по нині використовують вироби з чавуну, із-за його особливості довго тримати тепло після того, як їжа вже знята з джерела тепла.

На зміну таким матеріалу прийшли вироби з інших сплавів різноманітних матеріалів з різноманітними покриттями. Внаслідок чого на ринку посуду поширилися як поодинокі вироби, так і набори посуд, який може задовольнити смаки будь-якого гурмана. Нині ж домогосподарки і не лише вони, але і кухарі в різних закладах мають безліч наборів посуду, як сковорідок, так і каструль.

Кухарі в закладах громадського харчування дуже часто використовують повністю усі вироби з набору посуду за повною програмою. Частенько таке відбувається, коли в такому закладі щось заплановане, якийсь захід на декілька десятків персон. Тоді шеф-кухаря використовують усі свої набори посуду, для приготування величезного об’єму їжі. Зазвичай іноді навіть їм не вистачає тих наборів посуду що в них є.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Коментарі заборонено.

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...