Що таке візаж?

14 грудня 2015 р.

Давайте розпочнемо з того, що розберемося, що таке візаж. Назва походить від французького visage, що означає обличчя. Таким чином, візаж – це професійне нанесення макіяжу. Який дозволяє за допомогою косметичних засобів абсолютно перетворити зовнішність клієнта.

У руках вмілого фахівця олівці і пензлики творять справжні дива. Вони дозволяють приховати вади і підкреслити переваги. Наприклад, змінити овал обличчя, щоб заретушувати виступаючі вилиці. Або яскравіше висловити чарівні очі, зробивши їх найбільш виразною деталлю, що вкарбовується в пам’ять.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

 

Багато хто навіть не здогадуються, що відвідування візажиста це можливість змінити свою зовнішність, підкреслити виразні риси обличчя або приховати від оточуючих його недоліки. Не дивно, так як грамотне виконання професійного візажу – це гармонійне поєднання макіяжу і зачіски, відповідні вигляду людини, його іміджу.

Крім того, можливе перетворення зовнішності до певної події в житті. Наприклад, великою популярністю користується весільний макіяж, який дозволяє кожній нареченій повною мірою відчувати свою неповторність. Професійний візаж, – це унікальна можливість змінити зовнішність. Досить вашого бажання, і досвідчені майстри створять будь-який образ – для повсякденного життя, фотозйомки, дитячого свята, вечірки, подіуму або це буде весільний – з нагоди головної події в житті, одруження.

Що таке весільний візаж на жіночому журналі

 

Відвідувачі салонів із задоволенням йдуть до визажистів, оскільки кожен фахівець – це ще й прекрасний психолог. Це особливо важливо, оскільки бажання і переваги клієнта потрібно не тільки вислухати, але і зрозуміти, відчути, а іноді в чомусь переконати співрозмовника.

Майстрам-визажистам відомі всі тонкощі і секрети грамотного професійного візажу: як підготувати обличчя людини до майбутніх процедур, як правильно використовувати тональні засоби і пудру, як провести оформлення брів з їх коригуванням між очима, порядок дій при макіяжі губ різної форми.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

 

Залежно від цілей візажу, майстер визначає варіант підводки очей і фарбування вій тушшу. Колосальний досвід роботи і професіоналізм візажистів дозволяють створити натуральний, денний, пляжний, вечірній макіяж, новорічний і авангардний образ, виконати ніжний весільний візаж, а також незвичайний макіяж «на швидку руку».

Залежно від обраної колірної гами, новий образ може бути весняного, осіннього, літнього та зимового типу. Професійний візаж вимагає комплексного творчого підходу, так як це не просто косметологічна процедура, а створення стилю, іміджу людини. Для опанування майстерності можна скористатися пропозицією курсы визажиста от Мейтан або іншими курсами. Змінити зовнішність недостатньо. Тільки професійний візажист вміло підкреслить достоїнства, зробить риси обличчя більш виразними, сформує «характер» і точно розставить акценти.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

 

Враховуючи це, питання пошуку грамотного фахівця виявляється непростим, хоча пропозицій сьогодні досить багато. Тільки професіонал зможе відчути і розпізнати внутрішнє «Я» клієнта, його індивідуальність і створити відповідний цьому завершений образ.

Особливо пильну увагу майстер приділяє особі клієнта. Якщо макіяж виконаний майстерно, грамотно, то особа придбає, здоровий вигляд, недоліки згладяться або візуально зникнуть. Наприклад, майстер легко змінить маленьку форму очей, вузькі губи або короткі брови.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

 

Професійний візаж передбачає індивідуальний підхід до кожного, облік зовнішньої і внутрішньої культури поведінки людини. Фахівці-візажисти підкреслюють, що не можна бездумно слідувати сучасним віянням моди. Не можна втрачати особистісні особливості зовнішності і характеру. Тільки так можна наблизитися до ідеалу.

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Короткі весільні сукні на літо Вибрати весільну сукню вважається одним з найважчих завдань у підготовці до торжества одруження. Кожна наречена цього довгожданного і омріяного дня бажає виглядати […]
  • Як зробити дизайн нігтів «скло»? Для виконання дизайну нігтів «скло» в домашніх умовах необхідно придбати голографічну плівку або слюду, шматочки якої і будуть імітувати «уламки» скла. Спочатку необхідно […]
  • SPA-догляд за руками в дома М'який пілинг, розслабляючий масаж і зволожуюча маска для рук зроблять їх м'якими, ніжними і молодими. SPA-догляд за руками ефективно допомагає при підвищеному тонусі […]
  • Як мати плоский живіт? Плоский живіт є в кожного з нас, просто в декого від прихований під шаром жиру. Для демонстрації своїх шести кубиків всього лише й треба, що позбутися від жирового прошарку […]
  • Як вибрати манікюрний набір? Швидше за все, ні для кого не секрет, що запорука гарного манікюру і доглянутих пальчиків не стільки в майстерності і вміння його робити, скільки в якісних інструментах для […]
  • Професійна косметика для вашого волосся Найчастіше звичайні засоби по догляду за волоссям володіють низькими відновлювальними властивостями, оскільки призначені, в основному, для повсякденного догляду за здоровим […]
  • Сучасні жіночі вишиті плаття та сукні Мистецтво вишивки сягає корінням ще до часів Київської Русі, воно увібрало у себе досвід та дух багатьох поколінь. Тому вишиванку слід сприймати не лише як естетичний […]
З категорії: Краса, Я - наречена

загрузка...
загрузка...






загрузка...