Гороскоп на березень 2013 року

17 вересня 2018 р.

Астрологічний прогноз на березень 2013 року

Березень 2013 року – це місяць дієвих, рухливих і невгамовних людей, які не сидять, склавши руки, а постійно мислять, розраховують і роблять все, аби добитися своєї мети. Багато представників різних знаків Зодіаку саме в березні 2013 року досягнуть міцного фінансового положення, зможуть добитися успіху, і познайомляться з людьми, які залишать слід в їх житті.

Серйозні проекти 2013 роки варто також почати в березні, коли настає ідеальний час для приведення в життя доленосних рішень. Головне цього місяця – не розтрачувати себе на дрібниці, рухаючись цілеспрямовано до глобальної мети, причому робити це упевнено і без побоювання. Особливу роль в березні 2013 року варто також віддати інтуїції, до якої багато хто почне прислухатися, і багатьом саме це принесе успіх.
ОВЕН

У березні 2013 Овни, швидше за все, зможуть контролювати ситуації, що виникають в їх житті. Ймовірно, деякі проблеми виникатимуть через те, що Ви дуже квапитеся впоратися з деякими справами. Також це стосується повсякденних речей. Не вибігайте з дому в поспіху, адже так велика вірогідність забути щось з важливих речей будинку.

Гороскоп березень 2013 Овен
ТЕЛЕЦЬ

У березні 2013 Тельці можуть чекати якісь матеріальні проблеми. Можливо, Вам доведеться розплатитися за якусь послугу, яка, Ви думали, буде безкоштовною. Але щось зміниться або стануть відомі нові факти, із-за яких Вам доведеться заплатити за неї. Також є вірогідність, що Ви втратите річ, яка має матеріальну цінність.

Гороскоп березень 2013 Тілець
БЛИЗНЮКИ

Близнюкам в березні 2013 зірки не рекомендують братися за виконання важливих справ, якщо вони сумніваються що зможуть завершити їх вчасно. При нагоді краще почекати до кращих часів. Оскільки, якщо зараз «провалитеся», навряд чи, отримаєте підтримку з боку, швидше – Ваші дії лише засудять.

Гороскоп березень 2013 близнюки
РАК

Зірки рекомендують в березні 2013 Ракам декілька відсторонитися від речей, що відбуваються, особливо від тих, які безпосередньо не пов’язані з Вашим життям. Оскільки, бажаючи допомогти, Ви можете лише нашкодити і людям і собі. Тому не приймайте поспішних виводів і не робіть необдуманих вчинків. Велика вірогідність, що Ви пошкодуєте про них, але буде вже пізно щось змінити.

Гороскоп березень 2013 Рак
ЛЕВ

Представникам вогненної стихії – Левам – краще всього бути, як можна, стриманішими в березні 2013. Дуже небажано, аби в цей період виникали конфлікти довкола Вас. Оскільки велика вірогідність, що багато хто дізнається про ту або іншу ситуацію, Ваші дії можуть бути сприйняті неоднозначно оточенням, деякі Ваші слова можуть «перекрутити» і, у результаті, Ви з’явитеся перед багатьма далеко не в самому кращому світлі.

Гороскоп березень 2013 Лев
ДЕВА

Велика вірогідність, що саме в цей період Девам удасться втілити в життя якусь їх давню ідею, про реалізацію якої вони думали вже багато часу, але щось все ставало на дорозі для цього. І ось зараз все, як не можна краще складається, аби допомогти Вам втілити ідею в життя. Але, все одно, будьте уважні, звертайте увагу на, здавалося б, незначні деталі – інакше можете пізнати фіаско. Якщо будете сосредоточенны і уверенны – все вийде.

Гороскоп березень 2013 Дева
ВЕСИ

Ймовірно, представники цього знаку Зодіаку в березні сприйматимуть що відбувається дуже близько до серця і дуже серйозно відноситися до того, на що раніше практично не звертає уваги. Можливо, над Вами часто жартуватимуть у Вашому оточенні. Жарти можуть виявитися для Вас образливими.

Гороскоп березень 2013 Веси
СКОРПІОН

Ймовірно, що Скорпіонам в цей час удасться завершити достроково якісь з Ваших справ, які, як Ви думали, розтягнутися на довший період. Але, не дивлячись на те, що Ви витратите на ту або іншу справу не так багато часу, як планували, можливо, його результат Вас не зовсім влаштує. Астрологи не радять Вам робити поспішних виводів.

Гороскоп березень 2013 Скорпіон
СТРІЛЕЦЬ

Зірки рекомендують бути Стрільцям в березні 2013 трохи стриманіше в прояві своїх відчуттів, не будьте занадто емоційними. Перше враження, як відносно людей, так і з приводу різних ситуацій, може бути брехливим. Тому не квапитеся робити виводи, велика вірогідність, що вони будуть помилкові.

Гороскоп березень 2013 Стрілець
КОЗЕРОГ

У Козерогів багато проблем можуть виникнути в цей час із-за їх непунктуальності. Тому постарайтеся уважніше відноситися до призначення зустрічей з людьми, домовляйтеся на той час, коли Ви зможете прийти вчасно. Постійні запізнення можуть зіпсувати Ваші стосунки з оточенням. Також постарайтеся не давати обіцянки, які можете не стримати.

Гороскоп березень 2013 козерог
ВОДОЛІЙ

Велика вірогідність, що Водолії здійснюватимуть не зовсім правильні і справедливі вчинки на початку березня 2013. Швидше за все, руйнувань в різних сферах діяльності не уникнути. З Вашого боку найправильніше буде визнати свої помилки і постаратися прикласти максимум зусиль і засобів, аби все відновити.

Гороскоп березень 2013 Водолій
РИБИ

Рибам в березні 2013 не рекомендується планувати все наперед. Оскільки в цей час велика вірогідність виникнення багатьох чинників, які можуть перешкодити зробити Вам те, що ви замислювали. Краще – діяти по ситуації. Прагніть більше довіряти своїй інтуїції. У березні 2013 вона буде особлива добре «працювати».

І для всіх знаків зодіаку жіночої статіхто шукав щось схоже на “вагинальные шарики” https://sex-shop.ua/catalog/vaginalnye_shariki/ більше шукати не треба. Просто скористайтесь посиланням і буде вам щастя. 18+ – лише для дорослих.

© 2018, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

З категорії: Публікації партнерів

загрузка...
загрузка...






загрузка...