Куди поїхати на відпочинок весною?

21 лютого 2014 р.

kudy-pojihaty-na-vidpochynok-vesnoyuВесняна пора – це специфічний період для відпочинку, так званий період міжсезоння в більшості популярних туристичних регіонів. Але, як то кажуть, було б бажання. Навіть навесні, в період туристичного затишшя, можна організувати цікаву відпустку. “Бонус-приз” весняного відпочинку полягає в тому, що в період міжсезоння значно знижується вартість турів.
Отже, пройдемось по пунктах, як відпочити навесні.

Гірськолижні сезони Австрії, Швейцарії, Іспанії, Франції, Італії, Чехії, Болгарії, Фінляндії тривають до середини весни.  А  на гірськолижних курортах Австрії, Швейцарії, Франції, Швеції можна кататись цілий рік.

Для тих, хто полюбляє погріти свої “кісточки” на пляжі відмінно підійдуть Канарські острови, острів Мадейра (Португалія), Тайвань, Шрі-Ланка, Мальдіви, Гоа, Індонезія, Сейшели, Таїланд, Сінгапур.

Об’єднані Арабські Емірати і Єгипет також підходять для весняного відпочинку. В цю пору року тут ще не так жарко, як влітку, але досить комфортно для купання.

Любителям екзотичного відпочинку варто їхати в Мексику, Бразилію, Аргентину, Чилі, Кубу, Багами, Домініканську республіку, Коста-Ріка. На цих курортах де літо йде на спад і вже не так жарко, але з кінця квітня тут можуть початись сезони дощів.

Якщо ви свою відпустку хочете провести активно, багато побачити й почути їдьте в Європу, Прибалтику, а також в Єгипет, Туреччину і Японію.

В цей час в багатьох країнах відбуваються різні масові свята і заходи, у тому числі присвячені зустрічі весни.

Березень місяць у всьому світі багатий на різноманітні масові заходи, які відвідують тисячі туристів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Карнавал в Ріо-де-Жанейро, Рейнський карнавал в Германії (Бразилія),  Млинцеві перегони в містечку Олні (Великобританія), свято Песть (Війна фарб) в Індії, щорічний фестиваль вогню «Лас-Файас» у Валенсії (Іспанія), Фолк-фестиваль в Едінбургу (Великобританія).

17 березня Ірландія шумно і весело відзначає День Святого Патріка.

Десь посеред весни можна і попрацювати. На приклад влаштувати массовая e mail рассылка легально без спаму.

А ще навесні можна влаштувати собі чергові “новорічні канікули”, щоправда в  Індонезії, де новий рік за місцевим календарем припадає на кінець березня, або в Тайланді, тут новий рік відзначають в середині квітня.

 

japan-hunami

 

В кінці березня – на початку квітня варто відвідати Японію, де відзначається одне з найпопулярніших японських свят – Ханами, пов’язаного з цвітінням сакури.

Квітневий ярмарок  в Севільї (Іспанія) відкривається відразу після Пасхи і триває протягом тижня. Протягом цього тижня проходять  маскарад, запальні танці, фейєрверки і бій биків на площі Маестранца.

В середині квітня в Белфасті (Великобританія) проходить традиційний чемпіонат світу з ірландських танців, а  в Лозанні (Швейцарія) барвистий карнавал.

Крім того,  Парад квітів від Нордвейка до Харлема в Голландії, Frühlingsfest в Мюнхені - фестиваль весни з атракціонами, народними гуляннями і, звичайно ж, з баварським пивом,  фестиваль піонів та фестиваль повітряних зміїв в Китаї.

Травень також багатий на різні події.

Всесвітній циганський фестиваль «Кхаморо» в Чехії, Кінофестиваль Канна у Франції, Формула 1 в Монако, Фестиваль квітів в Англії, Музичний фестиваль Coloursfest в Шотландії, Карнавал в Копенгагені, Карнавал в Ольборге, Ізраїльський фестиваль, Сардінська кавалькада в Італії, Храмовий хід в Токіо, ніч музеїв в крупних європейських містах.

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Мандрівка Японією. Продовження Японці - великі покупці! Шопінг, це їх національна пристрасть, по магазинах вони ходять постійно. Величезну увагу вони приділяють своєму одязі і зовнішньому вигляду, і […]
  • Мандрівка Японією Лайнер заходив на посадку і вже чітко виднілися обриси цих загадкових островів, з двох сторін затиснутих океаном. Під крилом літака відкривався чудовий краєвид на зелені […]
  • Гамбург – екомісто. Зелене місто без автомобілів Цікавий факт: у 2011 році Гамбург був обраний «зеленою» столицею Європи. Для того , щоб стати ще «зеленішою» і продовжувати активно впроваджувати принципи сталого розвитку в […]
  • Азов – джерело здоров’я Ще древні єгиптяни знали лікувальні властивості нагрітого піску - він прихильно діє на шкіру, виліковує артрити, артрози, ревматизм, радикуліти та інші хвороби, пов'язані з […]
  • Куди ще поїхати в листопаді на море – Ізраїль та Канари Добре відомі в Україні курорти Ізраїлю напевно порадують і теплим морем, і відмінною погодою, і прекрасними пейзажами, на тлі яких можна робити чудові фотосесії. На Мертвому […]
  • Гороскоп на 2013 рік по знаках зодіаку Гороскоп на 2013 рік для Овна. Овну зірки радять більше концентрувати свою увагу на різних дрібницях, завдяки чому легше досягатимуться поставлені результати як в […]
  • 2013 рік – рік Чорної Водяної Змії Змія є символом років: ... 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 ... Рік Змії вступить в свої права 10 лютого 2013 р. і продовжиться по 31 січня 2014 […]
З категорії: Подорожі

загрузка...
загрузка...






загрузка...