Гороскоп на 2013 рік по знаках зодіаку

5 грудня 2012 р.

Гороскоп на 2013 рік для Овна. Овну зірки радять більше концентрувати свою увагу на різних дрібницях, завдяки чому легше досягатимуться поставлені результати як в повсякденному житті, так і в бізнес сфері.

Протягом року Овнам потрібно бути розсудливішими і терплячими, особливо, в родинних стосунках. Що стосується фінансового благополуччя, то в Овнів з цим буде все гаразд, досягти успіху в грошових справах допоможе наполегливість і вміння ризикувати.

В питаннях здоров’я слід більше уваги приділити своєму раціону та  зменшити вживання алкогольних напоїв.

В цілому 2013 рік – рік Чорної Водяної Змії для Овна обіцяє істотні зміни як в особистому житті, так і в кар’єрі. На початку року існує висока ймовірність конфліктів зі своїми родичами, як наслідок – образи, які з часом можуть викликати певні проблеми. Також,  не виключена зміна місця проживання, або переїзд в іншу країну. Змія буде прихильна до тих Овнів, які будуть стриманими, товариськими і розсудливими.

Гороскоп на 2013 рік для Тельця. Всім Тельцям в новому році доведеться серйозно зайнятися родинними стосунками, так як можливі конфлікти і нерозуміння з боку близьких людей, особливо влітку. Що стосується домашнього побуту, то найймовірніше, представників цього знаку зодіаку чекають ремонти або ж серйозні перестановки. Крім того, на початку року багато Тельців отримають прибуток у вигляді спадщини або приданого.

У першому півріччі на Тельця впаде велика кількість проблем і обов’язків, але не потрібно опускати плечі, головне правильно розподілити свої справи і Ви обов’язково впораєтеся зі всіма проблемами, оскільки в цей період Тельцям сприяє планета Сатурн.

Дуже вдалим для кар’єри є лютий місяць, а в березні і квітні чекайте на зростання доходів, оскільки, саме цей проміжок часу є найбільш сприятливим у фінансовому плані. У червні потрібно бути обережнішими, в цьому місяці ризик, в будь-яких його проявах, повністю протипоказаний.

У липні і серпні 2013 року всіх Тельців чекає вдалий і, що не менш важливо, вигідний шлюб. Листопад обіцяє бути багатим на сприятливі зміни. Успіх супроводжуватиме вас у всіх починаннях. А особливо вдалий період перед Новим роком, все за що не візьметься Телець складатиметься щонайкраще.

Гороскоп на 2013 рік для Близнюків. 2013 рік для Близнюків обіцяє бути досить насиченим і дуже важливим. Однозначно можна заявити про те, що 2013 рік Змії принесе всім Близнюкам без виключення багато хорошого, але при цьому існує висока ймовірність зміни сталих переконань і різних життєвих цінностей.

У грошовому плані Близнюки можуть розраховувати на поліпшення фінансової ситуації, хоча протягом року стабільності не варто чекати, але тенденція до збільшення доходів збережеться до кінця року. На роботі Близнюкам доведеться докладати чимало зусиль, частенько виконуючи досить не цікаву і рутинну роботу, але це того варте. Вашу працю гідно оцінять, і можливо вас чекає підвищення.

Що стосується здоров’я, то Близнюкам потрібно більше відпочивати, висипатися і для підтримки форми – активно займатися спортом.

Для Близнюків, які раніше не могли знайти свою другу половинку, цей рік принесе багато приємних знайомств і багато кохання.

Гороскоп 2013 рік для Рака. 2013 рік для Раків обіцяє бути досить вдалим і позитивним. Лише на початку року Ракам необхідно буде зайнятися своїм здоров’ям, оскільки, можливе погане самопочуття через старі недоліковані хвороби.

У кар’єрі чекає стабільність і благополуччя. В 2013 році у Раків з’явиться можливість кар’єрного росту, підвищення окладу, особливо вдалим в кар’єрному і фінансовому плані стане травень. А починаючи з жовтня і до Нового року, фортуна буде завжди на стороні Рака, матеріальний стан покращає.

У родинних стосунках особливих змін не передбачається, інколи, через зайву вимогливість Рака, можливі конфлікти з близькими, але такі ситуації в рік Змії траплятимуться дуже рідко. Для самотніх Раків  кращий час для пошуку другої половинки – жовтень, а несприятливим періодом для знайомств і весілля є січень, оскільки, початі в цьому місяці стосунки незабаром скінчаться нічим, що зробить Рака нещасним.

Гороскоп на 2013 рік для Лева. На початку року всім Левам потрібно бути дуже обережними та обачними. У цей період не потрібно ризикувати, укладати якісь контракти. Краще залишити всі важливі справи на травень, в цьому місяці успіх повністю буде на вашому боці.

В червні та липні Леви можуть знайти нових друзів, які неодмінно принесуть в життя нові ідеї і досвід. Серпень – кращий час для вирішення майнових проблем.

У вересні у Левів покращає матеріальне становище, як варіант, можливе підвищення зарплати, кар’єрний ріст, на початку осені досить швидко вирішуватимуться всі проблемні питання, що виникли впродовж 2013 року. У жовтні потрібно буде більше відпочивати, по можливості поїхати в яку-небудь подорож, а також, бажано приділити увагу своєму здоров’ю.

Що стосується особистого фронту, то 2013 рік багатий вдалими знайомствами, особливо в другій половині року, які цілком ймовірно переростуть у велике кохання.

Гороскоп на 2013 рік для Діви. 2013 рік для Діви буде насиченим і різноманітним. В цілому, він буде успішним, але деяких проблем уникнути все-таки не вдасться. Цього року Дів чекають великі зміни пов’язані з купівлею нового житла, нерухомості або нових меблів.

Найвдалішим періодом для Діви стане лютий-квітень, в цей час всі справи почнуть ладнатися, як ніколи раніше. На роботі можливе підвищення як в зарплаті, так і в кар’єрі. Але такий успіх, потрібно буде “відпрацьовувати” сповна, оскільки саме в ці місяці Дівам доведеться переробити багато рутинної роботи. Та, в результаті, ви отримаєте величезне моральне і матеріальне задоволення.

У червні, а також у вересні, Діві варто проявити обережність при вкладенні грошей, не потрібно в цей період купувати дорогі прикраси і речі, оскільки, висока вірогідність обману або якої-небудь афери, внаслідок якої Діва може серйозно постраждати.

У родинних стосунках Дівам буде не просто, оскільки протягом року доведеться багато працювати, а значить мало часу залишиться на сім’ю, що і викличе непорозуміння з боку близьких. Для самотніх представників цього знаку 2013 рік обіцяє нові успішні знайомства, які, можливо, переростуть восени в щасливий шлюб.

Гороскоп на 2013 рік для Терезів. 2013 рік обіцяє нормалізацію стосунків в особистому житті, але одночасно з цим з’являться деякі проблеми і перешкоди на роботі, бізнесі. У рік Змії Терези багато працюватимуть, у тому числі часто доведеться здійснювати ділові поїздки, завдяки яким ви зможете отримати досить пристойну вигоду. Цього року особливу увагу приділіть своєму здоров’ю, більше займайтеся спортом і ведіть здоровий спосіб життя.

Перші декілька місяців Нового року для Терезів будуть спокійними, цей період бажано присвятити сім’ї, частіше зустрічатися з друзями, все це допоможе вам знаходиться в хорошому гуморі і завжди бути в настрої.

Квітень-червень 2013 року для Терезів обіцяють бути щедрими на успіхами в справах, пов’язаних з роботою або бізнесом, використовуйте цей момент на повну, так як успіх на вашому боці. У період з липня по серпень краще трохи відпочити від робочих буднів і влаштувати собі відпочинок. Набирайтеся більше сил, оскільки вони вам ще згодяться.

У вересні для Терезів настане важкий час у всіх сферах, можливі навіть стресові ситуації, тому контролюйте і стримуйте себе, більше довіряйте своїй інтуїції, адже саме вона допоможе вам вирішити проблеми без серйозних наслідків. З жовтня і до кінця року Терези відчуватимуть, як успіх повертається, проблеми відступають убік, настане час для реалізації планів і ідей, які не були здійснені до цих пір.

Гороскоп на 2013 рік для Скорпіона. Особливу увагу в цьому році варто приділити особистим стосункам, томущо можливі деякі проблеми в сім’ї, пов’язані, в першу чергу, з вашою нестриманістю. Тому всім Скорпіонам порада одна: будьте терпимішими до своїх близьких людей і тоді конфліктних ситуацій можливо вдасться уникнути.

Рік Змії для Скорпіона приготував багато сюрпризів, зокрема, початок року ознаменується стабілізацією фінансового положення, велика ймовірність відряджень або подорожей. Весною Скорпіону бажано зайнятися своїм здоров’ям: відмовитися від шкідливих звичок і по можливості дотримуватися збалансованої дієти.

Першій половина літа  для Скорпіона обіцяє успіх у фінансових справах, в цей сприятливий період з’являться нові корисні і досить перспективні ділові знайомства, в особистому житті також відбудуться сприятливі події. У серпні Скорпіонам потрібно бути трохи обережнішими, оскільки в справах і в родинних стосунках можуть виникнуть деякі труднощі, які незабаром вирішаться самі собою.

Осінь 2013 року обіцяє успіх у всьому, причому для цього не доведеться докласти якихось серйозних зусиль, також, це хороший час для створення сім’ї або ж пошуку партнера для життя.

Гороскоп на 2013 рік для Стрільця. Стрільцю в 2013 році варто приділити якомога більше уваги своєму здоров’ю – великих проблем не передбачається, головне, своєчасно звертатися до лікаря і не займатися самолікуванням.

Рік Змії для Стрільця буде не простим в плані романтичних стосунків і в будь-якій діловій активності, оскільки доведеться здолати велику кількість проблем і докласти багато зусиль для збереження хоч якогось балансу як на роботі, так і в сім’ї.

З початку року і до кінця березня для Стрільця прогнозують постійні роз’їзди і ділові поїздки, які, поза сумнівом, принесуть користь у вигляді збільшення капіталу. У квітні, а також в травні краще всього зайнятися поліпшенням ділових і професійних навиків, які незабаром обов’язково принесуть вам масу можливостей і перспектив, та, звичайно, зростання доходів.

Літо 2013 року принесе Стрільцям багато непростих ситуацій, оскільки, з одного боку Стрільців чекає успіх в справах пов’язаних з бізнесом і роботою, але одночасно з цим очікуються проблеми в сім’ї і в особистому житті пов’язані в першу чергу з вашою постійною зайнятістю на роботі.

Осень принесе Стрільцям нові контакти і знайомства, які стануть досить корисними для розвитку вашого бізнесу або будь-якої іншої трудової діяльності.

Гороскоп на 2013 рік для Козерога. 2013 рік для Козерога обіцяє великі зміни як в особистому житті, так і в кар’єрі. Успіх в рік Змії супроводжуватиме цей знак зодіаку у всіх починаннях: в бізнесі, на роботі, в коханні. Цього року Козероги отримають шанс відмовитися від шкідливих звичок, обставини складуться так, що це буде зробити дуже просто і головне – принесе вам лише користь.

Перше піврічч для Козерога обіцяє великий фінансовий успіх, прибуток приноситиме буквально все за що ви не візьметесь. У цей період у Козерогів з’явиться можливість вирушити в довгоочікувану подорож, яка обов’язково принесе массу позитивних емоцій і енергії.

У осінній період Козерогові краще звернути свою увагу на особисте життя, оскільки саме цей період сприятливий для створення сім’ї або ж для народження дітей. В кінці жовтня Козерогам варто проявити обережність, так як через ваш успіх у вас з’явиться вГороскопелике число заздрісників, які можуть принести деякі неприємності.

Гороскоп на 2013 рік для Водолія. 2013 рік обіцяє бути досить вдалим і радісним. Особливо, успіх супроводжуватиме в роботі і в професійній діяльності, і все це завдяки нетрадиційному стилю мислення Водоліїв. Матеріальні труднощі цьому знаку зодіаку не загрожують, що стосується особистого життя, то тут теж буде все гаразд.

Початок року Водолієві принесе небувалий успіх на роботі, що в результаті дасть дуже хороший матеріальний дохід, головне підходити до всіх справ творчо і нетрадиційно, і тоді успіх обов’язково прийде. Весною всіх Водоліїв чекає вдалий період, тому намагайтеся по максимуму використовувати дані вам можливості.

Літо 2013 року обіцяє Водоліям багато ділових поїздок, які в більшості своїй матимуть лише позитивні результати та відкриють для вас величезні перспективи у роботі або бізнесі. В цілому, літо пройде в робочому режимі, хоча невелика відпустка для відпочинку точно не зашкодить.

Восени Водолія чекає досить напружений і бурхливий період, варто чекати неприємностей, які можна буде здолати лише проявивши витримку, не забувайте, що це лише тимчасові труднощі, необхідно цей важкий час пережити, вже в кінці жовтня все стане на свої місця і успіх знову повернеться до вас.

Гороскоп на 2013 рік для Риб. 2013 рік для Риб  обіцяє бути успішним в справах. Нарешті, прийде фінансова стабільність, з’являться нові джерела доходу, часто, досить несподівані. Щоб досягти великих прибутків, всім Рибам в рік Змії потрібно буде ризикувати, головне не бійтеся – успіх на вашому боці, а значить ризик виправданий.

Для Риб 2013 рік відзначиться деякими змінами на роботі, але не потрібно цього бояться, вас ці зміни не повинні торкатися, в даній ситуації ви лише виграєте, але для цього потрібно добре себе зарекомендувати в очах нового начальства.

Що стосується особистого життя, то цей рік буде наповнений приємними сюрпризами і знайомствами, а значить велика вірогідність зустріти другу половинку, яка відповідатиме вашому ідеалу, головне вірити і не квапити події та все вийде.

Стосовно здоров’я, то в 2013 році Рибам необхідно більше уваги приділяти правильному харчуванню, так як висока ймовірнісь захворювань, пов’язаних з системою травлення.

© 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Гороскоп на 2013 рік – рік Чорної Водяної Змії 2013 рік, за східним гороском, - це рік Чорної Водяної Змії. Цей рік багатий на різні сюрпризи. 2013 рік є дуже важливим, можна сказати, вирішальним періодом для кожної сфери […]
  • 2013 рік – рік Чорної Водяної Змії Змія є символом років: ... 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 ... Рік Змії вступить в свої права 10 лютого 2013 р. і продовжиться по 31 січня 2014 […]
  • Найкращі курорти Чехії Карлові Вари найбільш відомий чеський бальнеологічний курорт. Карлові Вари розташовані в живописному місці, в долині, поблизу злиття двох річок. Вони вважаються центром […]
  • Все про Лапландію або в гості до Діда Мороза Лапландія - саме екзотичне місце у Фінляндії. Це, як країна в країні, тут багато речей сприймаються інакше, ніж в решті Фінляндії. Велика частина Лапландії розташована за […]
  • Барселона – серце Каталонії Той, хто бачив Барселону, не забуде її ніколи. Її вишукана чарівність залишить незабутнє враження на все життя. Прекрасне місце для туризму. Суміш старовини і передових […]
  • Де займатись дайвінгом? Дайвінг - це дуже захоплюючий вид спорту. І він постійно набирає ще більшої популярності. Але куди ж можна поїхати займатися дайвінгом? Єгипет - найоптимальніший варіант. […]
  • Італія – пляжний відпочинок. Італія розташована на Апенінському півострові, на південних схилах Альп, островах Сардінія, Сіцілія і ряду дрібних островів. В межах Італії розташовані крихітні держави […]
З категорії: Щорічний

загрузка...
загрузка...






загрузка...