Обираємо салон краси чи перукарню

8 травня 2016 р.

Усілякі заклади краси стали поширені неймовірно. Іноді в одному будинку бачиш по дві-три штуки, і плюс ще так звані «надомники» (це майстри, що працюють або лише вдома, або і на дому і в салоні). Найчастіше, спектр послуг у всіх більш менш однаковий, а ось ціни дуже різні. І чим керуватися при виборі місця прихорішення?

Напевне, варто почати зі збору громадської думки і додати до цього особистий досвід. Придивіться до своїх знайомих, і попросіть координати салону (або перукарні чи приватного майстра), де вони обслуговуються. Можете опитати так кілька людей. Обов’язково запитайте ім’я і прізвище майстра.

cat1279145227_93

Неодмінно запитаєте про рівень цін. Можете, до речі, один раз і підстригтися у такого майстра, а потім знайти такого, хто зробить вам бюджетну копію цього.

Не завжди Ваша думка і думка того, хто порекомендував салон чи приватного майстра, будуть збігатися. Все ж потрібно шукати свого майстра і салон, як http://www.beauty-hair.kiev.ua/. Тут у кожного свої потреби, не останнє місце займатимуть спілкування, мікроклімат, обстановка, енергетика, рівень салону, чистота і порядок, матеріали, рівень і клас салону, але все ж, я вважаю головним – якість наданої послуги.

Є люди, які маючи прекрасну зарплату, люблять економити, користуватися знижками, і не хочуть переплачувати за бренд салону, красиві інтер’єри, медичні ліцензії (це все буде включено в Ваш рахунок). І це також позиція.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

Є люди, яким не суть важливо якість, умови, матеріали – вони хочуть недорогу процедуру будь-яку ціну. Для них чудово підійдуть салони – дискаунтери, які дають великі знижки і заробляють на потоці клієнтів. Це дуже вигідно і іноді, кажуть, зустрічається і непогана якість. Або можна ходити весь час по різних салонах, особливо якщо є час на переміщення по місту. Схема буде приблизно така: на манікюр по акції в один салон, потім в інший зі знижкою на покриття гель – лаком, і заскочити ще на фарбування вже в третій салон, що б стрижку в подарунок отримати.

А є люди, для яких похід на манікюр, це ціла подія. Для них салон – він як театр, вони люблять сервіс, авторський дизайн приміщення, індивідуальне ставлення до себе. Це цілий ритуал розслаблення і задоволення! Прийшовши в салон економ класу, такому клієнтові буде вкрай незатишно.

Частенько зустрінеш людей, яким важливо чарівність майстра, атмосфера взаєморозуміння, довіри, можливість поговорити, пожартувати. Іноді клієнтам подобається сходити покурити з майстром, випити чай-каву і чогось міцнішого. Головне що б обидві сторони це влаштовувало.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

Обов’язково враховуйте географічне положення. Якщо місце знаходиться далеко від Вашого будинку або роботи, то вирішіть для себе, чи готові Ви з цим миритися.

У «б’юті» індустрії часто-густо зустрічаються надомники і майстри, що знімають робоче місце. Як правило, це майстри, що напрацювали собі досвід і клієнтів в салоні, і спокійно знімають вершки з усього цього. І це логічно, навіщо такого майстра працювати на салон? Якщо Ви йдете додому, або до приватного майстра в салон (особливо за рекомендацією) то це не означає, що Вам буде надана низькоякісна послуга. Але швидше за все, будуть деякі незручності. І зв’язні вони будуть зі зниженим сервісом і зручностями (красиві салони не здають місця в оренду), або офіс – він і в Африці буде офісом. Рано чи пізно хороший майстер йде в приватну практику, або поєднує її з роботою в салоні. Та й такого майстра вже і не потрібна активна реклама, так як працює «сарафанне радіо», напрацьована клієнтська база, є якісь особисті методика і хороші вмілі руки.

Що таке суперовий візаж на жіночому журналі

Що ж стосується медичних клінік, то насправді ніяких гарантій медична ліцензія не дає. Ви можете отримати ускладнення від медичних процедур, як в клініці, так і в салоні, або у приватного майстра. Прикладів цьому тисяча. Звичайно, на операцію краще йти в клініку, а ще краще – в лікарню. Якщо всередині Вас є настрій, що саме в клініці Вам нададуть якісну послугу – то потрібно йти туди. Бо, як відомо, думка матеріальна.

Визначтеся зі своїми потребами і зробіть кілька відвідувань в різні заклади. Виберіть для першого відвідування салону або майстра якусь просту процедуру: стрижка чубчика, манікюр, оформлення брів, вимити і посушити волосся.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Сучасні жіночі вишиті плаття та сукні Мистецтво вишивки сягає корінням ще до часів Київської Русі, воно увібрало у себе досвід та дух багатьох поколінь. Тому вишиванку слід сприймати не лише як естетичний […]
  • SPA-догляд за руками в дома М'який пілинг, розслабляючий масаж і зволожуюча маска для рук зроблять їх м'якими, ніжними і молодими. SPA-догляд за руками ефективно допомагає при підвищеному тонусі […]
  • Професійна косметика для вашого волосся Найчастіше звичайні засоби по догляду за волоссям володіють низькими відновлювальними властивостями, оскільки призначені, в основному, для повсякденного догляду за здоровим […]
  • Що таке візаж? Багато хто навіть не здогадуються, що відвідування візажиста це можливість змінити свою зовнішність, підкреслити виразні риси обличчя або приховати від оточуючих його […]
  • Який гель-лак кращий? Сучасна індустрія краси з кожним днем ​​все більше і більше балує жінок, пропонуючи нові, більш тривалі і менш небезпечні можливості для підкреслення природної краси. […]
  • Вибираємо панчохи і колготки Сьогодні, як і в колишні часи панчохи є важливою складовою частиною стильного образу. Жіночі панчохи ніколи не виходять з моди, тільки ще більшою мірою поліпшується дизайн і […]
  • Як мати плоский живіт? Плоский живіт є в кожного з нас, просто в декого від прихований під шаром жиру. Для демонстрації своїх шести кубиків всього лише й треба, що позбутися від жирового прошарку […]
З категорії: Краса

загрузка...
загрузка...






загрузка...