10 кроків на шляху до високої мотивації і успіху

10 березня 2017 р.

жіноча суперова мотивація Для того щоб домогтися успіху, важливо мати високу мотивацію. Вона є рушійною силою, яка спрямовує вас назустріч до ваших цілей. Вона дає вам енергію для дій. Вона штовхає вас вперед. Мотивація – це один з ключів до успішного і щасливого життя.

Що обмежує вашу мотивацію?

Мотивація – це скарб, який потрібно берегти від всіляких страхів і сумнівів. Якщо ви боїтеся невдачі, то ваші руки опускаються, ви любо перестаєте взагалі діяти, або йдете до своєї мети дуже повільно, при цьому відчуваючи замість задоволення, всілякі негативні емоції. Ваша енергія зменшується. Ваша мета вже не здається настільки привабливою. Ви не вірите в свій успіх, і тим самим ви віддаляєте від себе прекрасне і світле майбутнє.

Ще одна причина низької мотивації – це неправильно обрана мета. Якщо у вас не лежить душа до якоїсь справи, то у вас і не буде бажання ним займатися. Тому правильно вибирайте свій напрям в житті, прислухайтеся до себе, до свого внутрішнього голосу. І ви знайдете своє справжнє покликання.

Уявімо, що вам подобається садівництво. Але вас засмучує той факт що це не дуже престижно і часом важко знайти якісне насіння. Головне щоб садівництво вам було до душі. Жодний престиж не зробить вас щасливою. А пошук насіння завжди можна переінакшити на приклад на такий: купить луковицы гладиолусов в интернет-магазине Florium.ua. Якщо одразу не знаходиться потрібний сайт з потрібним насінням тоді варто відпочити. Дати час, накопичити енергії, і отримати нову ідею стосовно пошуків насіння.

Так само на вашу мотивацію може справити негативний вплив недостатньо високий рівень енергетики. Якщо ваші внутрішні сили закінчуються, то навряд чи ви захочете приступати до чергових дій по досягненню успіху. У такому випадку вам слід приділити час на підвищення своєї енергетики. Якщо у вас високий рівень енергетики і висока мотивація, то ви здатні на великі досягнення в будь-яких своїх починаннях.

Як зробити свою мотивацію високою? – 10 рекомендацій.

  1. Не здавайтесь! Ідіть до кінця

    Якщо ви прийняли рішення стати на дорогу успіху, то не звертайте в сторону, йдіть до кінця. Багато людей здаються за крок до довгоочікуваної перемоги. Повірте в себе! Ви можете все. У вас є величезна сила.

  2. Хваліть себе та дякуйте янголу-охоронцю (гіду) за кожну перемогу

    Це чудовий спосіб підвищити свою мотивацію. Стимулюйте своє бажання діяти добрими словами та подарунками. Заведіть щоденник своїх досягнень і регулярно записуйте в нього нові успіхи і перемоги.

  3. Усвідомте, що вам заважає на шляху до успіху і виправте це

    Якщо вам щось заважає на шляху до свого тріумфу, не біда. Пошукайте в собі всі перешкоди і усуньте їх. Наприклад, якщо ви занадто багато спите, то вставайте раніше. Якщо ви багато часу дивіться непотрібні програми по телевізору, то зведіть до мінімуму їх перегляд. Час – це дорогоцінний скарб. Якщо ви навчитеся правильно його використовувати, то багато чого досягнете у своєму житті.

  4. Плануйте свою діяльність

    Якщо вашою звичкою стане щоденне планування, то це вам допоможе домагатися своїх цілей швидше. Ваші дії стануть більш ефективними.

  5. Розбивайте свою мету на кілька простіших

    Досягайте свою головну мету поступово. Розділіть її на кілька легших. Це дуже хороший прийом для мотивації. Ваші маленькі перемоги будуть стимулювати вас для досягнення своїх великих цілей.

  6. Візуалізуйте

    Візуалізація – це потужний прийом для підвищення мотивації. Використовуйте його. Уявляйте в своїй уяві картинки свого успіху. Уявляйте, що те, до чого ви прагнете, вже є у вашому житті. Малюйте яскраві і чіткі образи своїх майбутніх досягнень.

  7. Надихайте себе

    Читайте літературу, яка вас надихає, дивіться фільми, які вас стимулюють до активності, спілкуйтеся з успішними і цікавими людьми. Ці прості дії нададуть корисну службу для вас і вашої мотивації.

  8. Підтримуйте гарний настрій

    Радість заряджає енергією і мотивує вас.

  9. Використовуйте принцип золотої середини

    Ні до чого гвалтувати себе і перенапружуватися. Коли ви відчуваєте, що втомилися, відпочиньте. Сходіть на вулицю і подихайте свіжим повітрям або зробіть вашу улюблену медитацію. А після можете сміливо приступати до подальшої реалізації вашої мети.

  10. Дійте! Дійте! дійте

    Це найголовніше. Ідіть вперед з високо піднятою головою і вірою в себе і в свої безмежні можливості. І у вас все вийде.

© 2017, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • П’ятнадцять порад для керування часом (6-10) А ви вже прочитали попередні 5 порад? Тоді маєте пам'ятати про бізнес у сфері торгівлі жіночи одягом - популярну тематику. Але ж можна успішно займатися будь-яким […]
  • П’ятнадцять порад для керування часом (11-15) Ми вже дали десять порад по керуванню часом в двох попередніх статтях. Настала черга останніх п'яти порад. Отже: 11. Не робіть роботу інших людей. 12. Заведіть журнал цілей. […]
  • Знаходимо мотивацію і силу волі Ключову роль у знаходженні сили волі, є створення того, чого ми дійсно хочемо. Без бажання силу волі буде важко знайти. Застосовуючи "рівняння до зміни" до вашої ситуації або […]
  • П’ятнадцять порад для керування часом (1-5) Керування часом необхідно як у професійній, так і в будь-який інший діяльності. Наступні практичні поради допоможуть вам взяти свій час під контроль, що, в кінцевому […]
  • Перші півтори години задають тон на увесь день Ваша задача на перші 90 хвилин вашого дня - отримати осяяння і застосувати його. У наш час креативність, здатність створювати нові ідеї і зв'язку, є набором навичок […]
  • Як стати позитивною людиною Позитивне мислення - це звичка, яку потрібно розвивати. Регулярні тренування вам допоможуть змінити свою свідомість. Для цього слід виконувати ряд рекомендацій. Не […]
  • Чому дисципліна набагато важливіша за мотивацію Є два головні способи змусити себе щось зробити: перший, найпопулярніший і нищівно-помилковий - спробувати мотивувати себе; другий, менш популярний і повністю правильний […]
З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...