ЯК КОРИСТУВАТИСЬ ЧОЛОВІКОМ?

30 травня 2009 р.

what-defДеякі жінки вважають, що чоловік не виправдовує витрат на їхнє утримання, отож за краще не тримати його в будинку постійно, а викликати в міру необхідності. Проте при всіх своїх недоліках персональний чоловік може прослужити вам довго і без ремонту. Головне – правильно ним користуватися.
Чому чоловіки поводяться з жінками як ідіоти?
Феномен катастрофічної і різкої втрати здатності до розумової діяльності у чоловіків в присутності молодих цікавих жінок відмічений давно. До недавніх прикладів можна віднести історію хвороби Б. Клінтона.
Пацієнт, володіючи високим соціальним статусом, у присутності молодої жінки, що проявила ініціативу, втрачав всякий контроль над собою і піддавав істотному ризику свою професійну, суспільну і родинну репутацію. Важко назвати історичну особу, в біографії якого не було б зради дружині. Прикладів можна привести безліч, до найбільш відомих можна віднести історії хвороби пацієнтів Ульянова В.І., Троцкого Л.Д. і ін.
Учені пояснюють цей феномен тим, що у присутності хороших жінок у чоловіків відбувається посилене виділення чоловічого гормону тестостерону, який надає гальмівну дію на функцію мозку аж до її повної зупинки. При цьому мовні центри розгальмовуються і функціонують поза всяким зв’язком з мозком. У такому стані чоловік здатний говорити будь-які дурниці, аж до обіцянки одружуватися.
Той же феномен спостерігається і у самців інших видів. Глухар, володіючи прекрасним слухом, побачивши самку, починає токувати, втрачаючи всякий контроль над тим, що відбувається і у цей момент його можна брати голіруч. Використовуючи цей стан чоловіка, жінка, позбавлена подібних недоліків через свою природу, може добитися від чоловічої особини всього, що їй необхідне.
Цікаво, що вироблення тестостерону різко зупиняється у чоловіка у момент еякуляції. У цей момент у нього виникає єдине бажання – аби всі жінки, включаючи і ту, з якою він в даний момент знаходиться, абикуди зникли, він відвертається до стінки і засинає, вважаючи свою функцію виконаною.
Враховуючи вищевикладене, слід вважати тестостерон небезпечним наркотиком, і заборонити його вживання.
Особливості зору чоловіків
Зір чоловіка володіє високою мірою вибірковості. Так, чоловічий погляд носить характер рентгенівського випромінювання – чоловік володіє здатністю проникати поглядом через одяг жінки. Зір чоловіка різко загострюється, коли його погляд направлений на видалений об’єкт жіночої статі, причому гострота зору чоловіка прямо пропорційна квадрату міри голої жінки.
З іншого боку, марно лаяти чоловіка за те, що він погано прибрав квартиру – чоловік просто не бачить пилу і бруду.
До дефектів чоловічого зору відноситься і те, що він не здатний побачити в дзеркалі свій живіт і потрійне підборіддя. Якщо жінка, як правило, схильна критично оцінювати свою зовнішність, будь-який чоловік вважає себе красенем.
Відмінність чоловіків від дітей
Єдина відмінність полягає в тому, що іграшки чоловіків значно дорожчі.
Особливості слуху чоловіків
Слух чоловіка різко загострюється, коли йому говорять який він розумний і талановитий і знижується до нуля, коли звертають увагу на його недоліки. Звідси вивід – критикувати чоловіка марно, оскільки критичних зауважень в свою адресу він не чує.
В цілях профілактики душевного та фізичного здоров’я необхідно говорити чоловікові хоча б три рази в день (при пробудженні, подзвонивши йому на роботу і увечері, після його повернення з роботи), що він найрозумніший, талановитий здатний і доб’ється всього, чого хоче. При регулярному повторенні цих фраз у чоловіка розвивається умовний рефлекс залежності від жінки, яка регулярно говорить йому це.
Не можна показувати чоловікові, що ви розумніші за нього.
Факт інтелектуальної переваги жінок над чоловіками давно визнаний психологами всього світу. Так, жодна жінка не стане переслідувати чоловіка лише через те, що у нього красиві ноги.
Всім відомо, що дівчатка розвиваються швидше за хлопчиків. Проте вихованню хлопчиків приділяється значно більше уваги, через що чоловіки добиваються великих успіхів.
Чоловіки, узурпувавши владу, всіляко намагаються затушувати факт біологічної інтелектуальної переваги жінки. У США вже багато років успішно діють курси для жінок по вивченню уміння приховувати від чоловіків свої інтелектуальні здібності. У жінок, які успішно закінчили такі курси, вірогідність вдалого виходу заміж різко підвищується. Не дивлячись на те, що у всіх серйозних питаннях жінка приймає рішення, потрібно дати чоловікові зрозуміти, що це рішення прийняте саме ним.
Жінці з високим рівнем інтелекту спочатку нелегко видавати себе за дурненьку, проте ради збереження нормальних стосунків з чоловіком це просто необхідно. Щоб навчитись цьому мистецтву, застосовуються методи ігрової і групової психотерапії за методом Джозефа Моренно, а також лікарські препарати.
Давайте чоловікові можливість виходу агресивності
Якщо агресивність чоловіка не знаходить виходу, це може привести до плачевних результатів. Вербально агресивність чоловіка виявляється у вживанні неконвенціональної лексики, що йому не можна забороняти.
Багато проявів чоловічої діяльності, які на перший погляд здаються нормальній людині (тобто жінці) ідіотськими (і що насправді такими є) необхідні чоловікові для самореалізації і для виплеску негативної енергії, що накопилася. Як інакше пояснити такі заняття дорослих (!) чоловіків як :
- крекчучи і потіючи затасунути рояль на дах, аби поглянути, що буде, якщо його звідти скинути;
- влаштувати змагання – чий пилосос красивіше вибухне, якщо гойдати їм пари бензину;
- влаштувати змагання – чий струмінь далі.
У чоловіків теж є проблеми
Багато жінок помилково вважають, що у чоловіків жодних проблем немає.
Насправді, їм можна ходити цілий рік в одних і тих же джинсах, в них він може піти в театр, на засідання, на тусовку, в них же його можна поховати.
Чоловіки не бояться випадково «підзалетіти», їм невідомі щомісячні страждання і незручності, їм офіційно дозволяється носити рослинність на обличчі, не потрібно голити ноги і пахви, не потрібно витрачати масу часу і засобів на те, аби «намалювати обличчя», вони можуть помочитися, просто зайшовши за кут. У чоловіків всього світу більше прав і менше обов’язків.
Один чоловік може спокійно зайти в ресторан, кафе, паб, театр, клуб. Візит в такі заклади самотньої жінки напевно тлумачитиме невірно.
Саме чоловіки придумали несправедливу приказку, що чоловік в 60 років – парубок, а жінка в 60 – стара.
Проте у чоловіків як це не дивно, теж є свої проблеми. Жінка – істота самодостатня, але чоловік через свою біологічну неповноцінність постійно потребує підтвердження своєї значущості. В кожної з цих незавершених і обділених природою істот є поняття про свою перевагу, в якій він вважає себе краще за всіх. Жінка, яка постійно підтверджуватиме йому це, завоює його прихильність, незалежно від її зовнішності і інших даних.
Секс як тест
Для більшості чоловіків інтимне життя зводиться до відомої приказки
«Наша справа – не народжувати. Сунув, вийняв і бігти». Іншими словами, інтимне життя для чоловіка зводиться до зворотно-поступальних рухів певних частин тіла.
Чоловік вважає, що він може поводитися з жінкою як завгодно, але коли дійде до справи, він себе покаже. Проте жінка проникається певним відношенням до чоловіка в процесі життя, що реалізується в ліжку. Іншими словами, чоловік з великим кайфом може займатись сексом з жінкою, яку він ненавидить, проте нормальна жінка навряд чи здатна відчути всю красу кохання з чоловіком, до якого вона жодних почуттів не переживає і вже тим більше з таким, якого вона не поважає і не цінує.
Тому основним тестом на відношення чоловіка до жінки є не те як він поводиться ДО того, бо всі вони до того поводяться однаково, а як він поводиться ПІСЛЯ – тут же засинає, відвернувшись і отримавши своє або ж намагається якось виразити свої відчуття в словах і ласках, що фізіологічно для нього важко, бо після цього чоловіка (особливо з віком) все ж тягне на сон або на їжу.
Інший важливий чинник, що говорить про те, як чоловік відноситиметься до жінки в подальшому житті, – це його орієнтованість в процесі – на себе або на партнерку. Наївно думати, що чоловік, який в процесі зайнятий лише своїми відчуттями, буде гарним чоловіком.
Лише того чоловіка, який «заводиться» від відчуттів і переживань партнерки навіть більше, ніж від своїх власних, а тому прагне більше дати, чим отримати, можна вважати придатним до подальшого спільного життя.
Науковий доказ тези «Всі мужики сволоти».
Чоловіча особина за природою полігамна. Її мета – запліднити якомога більше самок. Якщо жінці для зради чоловікові потрібна істотна причина, то йому для цього потрібний лише вдалий збіг обставин. ВСІ чоловіки керуються принципом «Головне, аби дружина не взнала». При цьому зовнішність, інтелект та інші дані цієї жінки для чоловіка жодного значення не мають – для нього головне, що це ІНША жінка. Тому питання «Чому він мені зрадив?» фізичного сенсу не має.
Чоловіків, що не зраджують дружинам, в природі не існує. Існують лише розумні дружини, які ради збереження сім’ї не дуже схильні цікавитися пригодами своїх чоловіків на стороні.

Висновок- всі чоловіки сволоти, але, на жаль, жити з ними доводиться, тому що більше немає  з ким.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • 2013 рік – рік Чорної Водяної Змії Змія є символом років: ... 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 ... Рік Змії вступить в свої права 10 лютого 2013 р. і продовжиться по 31 січня 2014 […]
  • Перші випробування сімейного життя Відіграли звуки весільного маршу і ось воно - сімейне життя. І дуже часто, перша радість від того, що ви тепер сім'я, затмарюється першими труднощами. Нажаль, на початку […]
  • Романтичний вечір до Дня святого Валентина Свято День святого Валентина, який святкується 14 лютого, в нашій країні прижився не так давно. Але романтизм і ліричність Дня всіх закоханих завоювали наші серця. Та й […]
  • Навчись читати його почуття В залежності від того, як твій бойфренд виявляє свої почуття на людях, психологи можуть розказати про його характер та, навіть, про сесуальні бажання. Якщо він ніяково, […]
  • Дорога до щастя лежить через шлунок! Не даремно ж говорять, що дорога до серця чоловіка лежить через шлунок?! Незрозуміло, як це співвідноситься з анатомією людини, але до порад, можливо, і варто прислухатися. […]
  • Рецепт: салат “Кремль” Інгредієнти: 1 помідор; 2 солодких перця; 40 гр. курячого філе; 40 гр. твердого сиру; 2 ст. л. кукурудзи; 1 шматок білого хліба; 1 ч. л. […]
З категорії: Відносини

загрузка...
загрузка...






загрузка...