Романтичний вечір до Дня святого Валентина

12 лютого 2010 р.

3аСвято День святого Валентина, який святкується 14 лютого, в нашій країні прижився не так давно. Але романтизм і ліричність Дня всіх закоханих завоювали наші серця. Та й дійсно, приємно влаштувати свято лише для двох, наповнене коханням і ніжністю!

Як відсвяткувати День святого Валентина? Варіантів безліч, що кожен зможе знайти те, що йому подобається, адже найголовніше – провести цей день удвох! А як приємно влаштувати романтичну вечерю зі стравами, які можуть відновити і загострити чуттєвість, підвищити сексуальність або збудити сексуальний потяг. Адже, ви напевно знаєте, що таке – афродізіаки! Для романтичної вечері – це необхідний компонент!

Безумовна першість в «збуджуючому списку» рослин і продуктів належить одній з пряних трав – селері. Недаремно фаворитка французького короля Людовика XV маркіза де Помпадур, що увійшла до історії, як майстриня ігор альковів, регулярно пила гарячий шоколад з цією зеленню, а зі всіх салатів віддавала перевагу селері з яблуками і волоськими горіхами.

Цікаво, чи знала вона, що речовини, які  містяться в названих продуктах, «розганяють і веселять» кров? За стародавніми звичаями, в багатьох країнах в першу шлюбну ніч пучок селери підвішують над ліжком молодят: вважають, що він підсилює пристрасть.

Шоколад – теж потужний афродізіак. Не випадково закохані їдять його у величезних кількостях. А ще екзотичний плід – манго. Якщо слово «божественний» можна віднести до фрукта, то це точний опис манго.

Аби приготувати для романтичного вечора «правильну» вечерю, ви повинні знати, що основними складовими чарівної кулінарії є окремі продукти, що несуть той або інший сенс. Створюючи чаклунську страву, яка збудить пристрасть у вашому коханому, ви не лише змішуєте звичайні інгредієнти, але і об’єднуєте їх енергію. Тому, приготувавши все для вашої страви, потрібно в думках «обкутати» продукти певним кольором, наприклад, червоним, символізуючим кохання. І лише після цього приступати до готування.

А аби ваші страви виходили воістину чарівними, потрібно пам’ятати про магічні властивості деяких продуктів. Наприклад, абрикос додає романтичність, а арахіс – мужність. Апельсини народжують кохання і відданість, банани – чоловічу сексуальність, а вишня – жіночу. Баранина будить чутливість, а помідори підсилюють потяг.

За пристрасть «відповідає» буряк, за упевненість у власній невідхильності – селера, а тмин викликає довіру. За кохання відповідальні відразу декілька продуктів: це і яблука, і малина і шоколад, і екзотичні фрукти, і тістечка.

Але пам’ятаєте: їжа їжою, але все таки головне в магії гастронома – напої, в народі іменовані любовним зіллям. Саме вони перетворять будь-яке гуляння на чаклунський бенкет і швидко зігріють жаром свого кохання. Запаліть високі свічки, поставте кришталевий посуд, дістаньте високі келихи і приготуйте незвичайний глінтвейн!

Маслини і лимон навіть увальня і домосіда перетворять на шукача пригод. Імбир і кардамон запалять і підтримають пристрасть. А крапелька червоного перцю дивний хвилюючий вечір наповнить екзотикою. У глінтвейн можна покласти чорнослив і родзинки. Вони нагадають смак літа.

Хочете, аби любовна магія принесла свої плоди якнайшвидше? Пийте з одного келиху з коханим. Кожен ковток можна супроводжувати тостами, що вихваляють таланти і достоїнства вашого коханого. Після розкішного бенкету із збуджуючим вином і чуттєвими речами, вам, природно, захочеться більшої близькості. І хай вона наповниться чарівним коханням і принесе неземне блаженство.

© 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Як правильно лікувати ГРВІ Лікарі стверджують, якщо дотримуватись деяких простих правил, то лікування ГРВІ пройде досить швидко. Повністю вилікуватись від ГРВІ вдасться не раніізм особливо складнийше, […]
  • Колекція Burberry до дня Святого Валентина Новорічні свята закінчилися, і вже не за горами 14 лютого - день всіх закоханих. Спеціально до цієї дати Модний Дім Burberry випустив святкову колекцію. Представлені в ній […]
  • 10 причин любити кукурудзу 1. Кукурудза має більшу харчову цінність, ніж пшениця чи рис. В ній містяться не тільки протеїни та вуглеводи, але й клітковина. 2. Це єдиний злак, який містить в собі […]
  • 5 ворогів ідеального сексу Багато слів і вчинків вбивають романтику у відносинах двох люблячих людей. Але у ваших силах все змінити. Головне правило: не впускати в свою спальню основних ворогів […]
  • На пляж – у всій красі! Гладка, здорова шкіра, доглянуте тіло - мрія кожної жінки. Аби приблизитись до неї, заповітної, необхідно докласти немало зусиль і праці та піклуватися про власну красу […]
  • Стоп паніка! Напевно кожен з нас хоча б деколи відчував щось подібне. У вас попереду важлива подія, ви відмінно підготувались до неї, але чомусь тремтять руки, кидає в холодний піт, а […]
  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
З категорії: Відносини

загрузка...
загрузка...






загрузка...