Рослини-талісмани для знаків Зодіаку

19 лютого 2010 р.

рослиниДомашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер’єру, але і для підтримки її здоров’я, оскільки кімнатні квіти – справжні психотерапевти, які повсякденно піклуються про наше духовне і тілесне благополуччя. А якщо ви підберете для свого будинку домашні квіти відповідно до знаку Зодіаку, то їх користь для вашого фізичного і душевного стану буде важко переоцінити!

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для успіху, щастя в будинку і успіху Овнові необхідно мати кімнатні рослини, які мають багряно-червоні, бордові, рожеві або помаранчеві квітки і листя. Оскільки представники цього знаку-люди досить помітні, рослина не має бути маленького росту. До кімнатних рослин Овна відносяться: азалія індійська і японська (з червоними і рожевим квітами), садова герань, колерія пухнасто-квіткова, бегонія королівська.
Бегонія не лише допоможе зробити ваш будинок гостинним, зустрічі цікавими, вона притягуватиме багато нових людей і очистить атмосферу вашого будинку від небажаних залишкових енергій.
До квітів і дикорослих рослин, резонуючих з енергією Овна, відносяться: нігтики, глід, фіалка, запашний горошок, анемони (анемона), наперстянка, гортензія.

Телець (21 квітня-21 травня)
Для затишку, комфорту, більшого спокою і відчуття стабільності народженим під знаком Тельця необхідні красиво квітучі, низькорослі і міцні кімнатні рослини. Вони допоможуть знайти забезпечене життя. До них відносяться: каланхое, бегонія декоративноквітуча, глоксинія прекрасна, ампельні пепероні, цикламен персидський, товстянка срібляста і серповидна (грошове дерево і мавпяче дерево).
До квітів, в цілому резонуючих з енергією цього знаку Зодіаку, можна віднести конвалію, бузок, жоржину, портулак.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для отримання нових друзів, легкості в навчанні і швидкості розуму необхідно мати в будинку в’юнкі рослини і рослини з пишним листям. Це традесканції, хлорофітум чубатий, папороть, плющ, перисті пальми, аспарагуси, фініки. Вони допоможуть вам поліпшити психологічне здоров’я, а також очистити енергію будинку. Вони служитимуть вам як талісман у взаєминах з друзями. Розташуєте їх поблизу робочої зони, і вони допоможуть швидко засвоїти інформацію.
До квітів і дикорослих рослин, в цілому резонуючих з енергією цього знаку Зодіаку, можна віднести жасмін, маргаритки, жовтців, братки, нарцис, ромашки, дзвіночки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Для щастя в будинку, радості в сім’ї Раку бажано мати кімнатні рослини, які мають м’ясисті соковиті стебла і листя і потребують рясного поливу. Відмінна риса рослин Рака – це квіти, зібрані в компактні кущики, які створюють дружні сімейки. Ці рослини допомагають поліпшити атмосферу в будинку, психоемоційний стан членів сім’ї, поліпшити стосунки з родичами. Знак Рака в цілому відповідає за будинок і погоду в домі, тому рослини цього знаку можна садити, як талісмани, і всім іншим знакам, кому дорогий спокій, затишок і щастя в будинку.
До кімнатних рослин Рака відносяться такі представники флори, як алое (столітник) деревовидне, остисте, фуксія гібридна, каланхое повстяне. До квітів і дикорослих рослин, в цілому резонуючих з енергією цього знаку Зодіаку, можна віднести водяні лілії, латаття, всі білі квіти, незабудки, тюльпани, фіалку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для успіху в коханні і творчості Леву в будинку варто тримати прекрасні, яскраво-квітучі кімнатні рослини. Резонуючі з цим знаком Зодіаку квіти вимогливі до утримання та догляду. Їм необхідні хороше освітлення, сонячні промені. Для підтримки емоційного і фізичного тонусу, очищення енергії довкола, на роботі і удома треба мати такі рослини, як гарденія жасминовидна, камелія японська, мімоза сором’язлива, троянда китайська, герань, бальзамін, кала.
До квітів і дикорослих рослин можна віднести нігтики, піони, хризантему, соняшник, шипшину.

Діва (24 серпня – 22 вересня)
Рослини знаку Діви дають можливість підтримувати тіло в здоров’ї і розвивати інтелект. Серед рослин цього знаку зустрічаються як плодові, які окрім краси приносять користь (наприклад, огірки, що самозапилюються), так і декоративні види. Оскільки Діва досить гнучка, багато ліан з гнучким стеблом також відносяться до цього знаку. Рослини Діви дають можливість управляти потоком думки і стримувати емоції, сприяють інтелектуальній роботі.
Рослини Діви – це берізка (роициссус), чиссус, фатсия японська, спиндапсус (чортовий плющ). До квітів і дикорослих рослин можна віднести айстру, арніку, пролісок, лілію, дельфініум, гвоздику, маргаритку, хризантему.

Терези (23 вересня – 23 жовтня)
Для гармонійних партнерських стосунків і збереження миру довкола себе бажано завести удома рослини, що відрізняються витонченою красою, вишукані і досить рідкісні. Це рослини з красивими, дрібними квітками і привабливо розфарбованим листям. Знаходячись поряд з ними, ви відчуваєте досконалість навколишнього світу. Вони допомагають людям налагодити відносини і розвинути відчуття смаку і гармонії.
Квіти Терезів – це азалія індійська, хризантема, кодієум (кротон), фатсія японська, геліотроп гібридний, китайська троянда (гібіскус), лілія, цинерарія (хрестовик кривавий), гортензія крупнолиста.
До квітів і дикорослих рослин можна віднести троянду, камелію, орхідею, верес, бузок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для того, щоб отримати додаткові сили, ресурси, а також для підтримки відчуття впевненості в собі і уміння управляти ситуацією, бажано мати вдома рослини, які володіють прихованою привабливістю, інколи непоказні, але такі, що несуть величезну силу і користь. Зазвичай ці рослини насичені вологою. Їх зовнішній вигляд, забарвлення листя і квітів дуже привабливі. Часто вони мають велике листя.
Рослини Скорпіона – драцена дракон (драконове дерево), монстера, деліціоза, гінура плетеносна (крокодили), олеандр звичайний, фаукарія тигрова, сансевієрія трьохполосна (тещин язик, зміїна шкіра). До квітів і дикорослих рослин можна віднести гвоздику, піон, хризантему, гладіолус, кактус, фрезію, орхідею.

Стрілець (23 листопада – 22декабря)
Для успіху в справах, виконання бажань, отримання мудрості важливо мати в будинку рослини Стрільця. Як правило, це високорослі рослини. Вони помітні, яскраві, часто використовуються для дизайну інтер’єрів офісних приміщень і великих просторів. Із збільшенням квіткової форми збільшуються і розміри рослини.
Рослини Стрільця – фікус священний (релігійний), очеретяні (бамбукові) пальми, тетрастигма Вуанье (кімнатний виноград), цитрус, стрелиція королівська, лимон. До квітів і дикорослих рослин можна віднести гвоздику, нарцис, жоржину, пальму, очерет, гладіолус, кульбабу, лотос, волошку.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)
Для досягнення цілей, зосередженості на якій-небудь ідеї, для здобуття конкретних результатів тієї або іншої справи варто приділити увагу домашнім рослинам Козерога.
Як правило, ці рослини строгої форми з міцним стеблом, нерідко з колючками і шипами, інколи з мінімумом листя, аби заощадити вологу. Рослини цього знаку можуть бути досить високими і повільно зростаючими. З Козерогом добре резонують кактус пустиря, драцена деремська і запашна, хвойні рослини, юка слонова, фікус каучуконосний, живі камені, віялові пальми.
До квітів і дикорослих рослин можна віднести білу гвоздику, плющ, чортополох, едельвейс, тирлич жовту, аконіт, мандрагору.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Якщо вас цікавлять перспективи, радують веселі і разнопланові компанії, якщо вас довгий час не відпускає якась ідея, і ви з нетерпінням чекаєте, коли ж на вас зглянеться осяяння зверху, то варто поспілкуватися з рослинами Водолія. Це рослини, які допомагають поглянути на старе новим поглядом. Не володіючи зовнішньою гармонією, вони мають ту родзинку, яка відрізняє їх від інших представників флори. У них оригінальні форми, і вони часто викликають здивування. З Водолієм резонують такі рослини, як колеус (карликовий і Блюме), клен кімнатний (абутилон), строманта приємна, драцена Готсефа, рео строката, паунсеттія прекрасна (молочай прекрасний).
До квітів і дикорослих рослин можна віднести фіалку, мирт, нарцис, полин, безсмертник, омелу, красавку.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Для збагнення невидимого світу, проникнення в глиб сущного і розвитку духовності варто звернути увагу на кімнатні рослини, резонуючі із знаком Риб. Ці рослини не лише земні, але і водні. Оскільки Риби – знак Води, ці рослини вологолюбні, із запашним запахом і красивими квітками. Часто подоба рослини не має виразної форми, але сприймається як щось ціле, єдине.
Квітка притягує увагу цілком, а не якимись окремими частинами. Стебло в рослин Риб, як правило, не має жорсткої структури і підтримується за допомогою особливостей довкілля – або товщі води, або кам’яної чи іншої, природного походження, опори. Із знаком Риб резонують такі рослини, як акваріумні рослини, орхідея, пальма «риб’ячий хвіст», ампельні фікуси, запашні герані, товстянка. До квітів і дикорослих рослин можна віднести незабудки, нарцис, крокус, жасмин, фіалку, мімозу, мак, лілію.

© 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Астрологічна дієта Астрологи вважають, що при виборі дієти або системи харчування велику роль повинен грати саме гороскоп людини, його астрологічна карта. Пов'язують це з тим, що кожен знак […]
  • 10 причин любити кукурудзу 1. Кукурудза має більшу харчову цінність, ніж пшениця чи рис. В ній містяться не тільки протеїни та вуглеводи, але й клітковина. 2. Це єдиний злак, який містить в собі […]
  • Лікувальні властивості кавуна Вся друга половина літа та початок осені проходять під знаком кавуна. Це не просто ласощі, а справжнісінька лікарська рослина. Вітамінів в кавуні порівняно небагато, за […]
  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
  • Грязева терапія Грязева терапія - один із найдавніших методів лікування. Грязі бувають торфяні, мулові, гідротермальні. Їхгій вплив на організм людини дуже різноманітний: Грязі ввідають […]
З категорії: Гороскопи, Квіткарство

загрузка...
загрузка...






загрузка...