В чому зустрічати рік Кролика (за знаками зодіаку)

15 грудня 2010 р.

За східним календарем наступаючий 2011 рік – це рік Кролика або Кота. Цьому року відповідають білий, золотистий і жовтий кольори. Не варто забувати про те, що стихія наступаючого 2011 року – це метал, а значить все повинно блищати і виблискувати.

Новорічне вбрання одна з найважливіших складових святкування Нового року. І якщо вірити в те, що як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш, то зустрічати Новий 2011 рік, звичайно, треба в яскравому і гарному одязі.

Новий рік – це початок нового періоду в житті. Тому, зустрічаємо 2011 рік в новому одязі, нових туфельках, з новими прикрасами.

Якого кольору краще всього підібрати новорічне вбрання? Для тих, хто особливо не вірить в те, в новорічні прикмети, то підбирайте той колір, який подобається, який більш всього личить, який більш всього хочеться. Тим, хто хоче, аби колір новорічного вбрання приніс успіх, то краще всього вибирати новорічне вбрання білого, сірого, золотистого, жовтого кольорів.

Як завжди, астрологи дають поради, як підібрати новорічне вбрання за знаками зодіаку. На думку астрологів, саме ці кольори допоможуть всім представникам знаків зодіаку налаштується на позитив, зловити успіх в Новому 2011 році. Проте, вони застерігають, що якщо у тебе немає бажання зустрічати Новий Рік в тому, що підходить для твого знаку зодіаку, то краще прислухатися до себе, інакше настрій може бути зіпсований, а це не в наших інтересах!

Овен: Овни можуть зустріти 2011 рік в одязі фіолетового, помаранчевого кольорів.

Телець: Тельцям найбільше підійде новорічне вбрання білого, фіолетового або блакитного кольорів.

Близнюки: Близнюкам рекомендується зустрічати 2011 рік в одязі зеленого кольору, а також червоного та рожевого кольорів.

Рак: Ракам найкраще всього зустрічати 2011 рік в новорічному вбранні блакитного, фіолетового кольорів.

Лев: Леви можуть зустрічати Новий 2011 Рік в новорічному вбранні блакитного, помаранчевого або золотого кольору.

Діва: Дівам найкраще підійде вбрання червоного, зеленого, лілового або блакитного відтінку.

Терези: Терезам астрологи пропонують вибрати новорічне вбрання виключно з власних бажань і настрою. Вони повинні самі відчути, що їм потрібно!

Скорпіон: новорічне вбрання лише білого кольору! Астрологи радять Скорпіонам зустрічати 2011 рік в одязі спокійних відтінків, нестрокатому і неблискучому.

Стрілець: Стрільці можуть зустріти 2011 рік в одязі блакитного кольору. Саме блакитний колір допоможе Стрільцям налаштуватися на гармонію.

Козеріг: Краще всього Козерогам підійде новорічне вбрання зеленого кольору – це допоможе максимального злитися з природою і відчути гармонію всередині себе.

Водолій: астрологи радять Водоліям зустрічати Новий 2011 рік в новорічному вбранні жовтого або помаранчевого кольору.

Риби: Рибам потрібно зустрічати Новий 2011 рік в одязі білого або жовтого кольору, а так само підійдуть золоті і блискучі відтінки.

© 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Гороскоп (загальний) на 2012 рік – рік Дракона Новий 2012 рік - рік Дракона. Це буде нелегкий рік, але важливий та успішний. Рік Чорного Дракона - це рік для здійснення  важливих планів.  Потрібно сміливо йти вперед! Саме […]
  • Новий 2011 рік – рік Кролика Після закінчення 2010 року, за східним календарем, на зміну Тигру приходить Кролик. Символ 2011 року Кролик (Кіт) - що він несе людям? Кролик надзвичайно боязливий, але, […]
  • Як доглядати за жирною шкірою? Зволожуюча маска-желе зніме жирний блиск, звузить пори на шкірі, надасть їй свіжості. Для цього візьміть 6 гр. желатину, залийте його водою і дайте набухнути. Потім додайте […]
  • Маски для волосся: Відновлююча. В оливкову олію додати декілька краплин масла розмарину, лаванди або тим’яну. Два рази в тиждень втирати в шкіру голови на дві години. Змивати […]
  • 2013 рік – рік Чорної Водяної Змії Змія є символом років: ... 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 ... Рік Змії вступить в свої права 10 лютого 2013 р. і продовжиться по 31 січня 2014 […]
  • Що вдягнути на Новий 2013 рік – рік Змії? Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Саме тому вибір плаття і макіяжу для святкування новорічної ночі варто почати заздалегідь. Отже, в чому зустрічати Новий рік […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
З категорії: Гороскопи, Мода

загрузка...
загрузка...






загрузка...