Осінньо-зимова колекція весільних плать від Віри Вонг

26 жовтня 2011 р.

Віра Вонг (Vera Wang) вже давно визнана неофіційним лідером індустрії весільної моди. Її плаття вдягали Кім Кардашьян, Вікторія Бекхем, Дженніфер Лопес, Челсі Клінтон та Авріл Лавін.

Цього разу Віра Вонг (Vera Wang) на Нью-йоркському тижні весільної моди представила публіці весільні плаття тілесного і чорного кольору.

У новій осінньо-зимовій колекції весільних плать 2012 – 2013 років від Віри Вонг (Vera Wang) із складного поєднання драпірованого шифону, шовку, тюля і органзи зовсім нетрадиційних тонів складалися казкові образи відьом і чародійок. Не можна не відзначити, що чорні плаття швидше асоціюються з похоронами, ніж з весіллям. Але незважаючи на все, незвичайне шоу Віра Вонг (Vera Wang) було одним з самих приголомшуючих, серед будь-коли бачених як в світі весільної моди, так і за її межами.

Насправді, ідея чорного весільного плаття не нова і не несе в собі трауру по власній свободі або минулому життю. Якщо заглянути в історію весільного плаття, то білим воно стало лише після весілля Королеви Вікторії в 1840-ом року. А до цього заміж виходили у вбраннях різних кольорів, у тому числі і чорного.

 

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Мода, Я - наречена

загрузка...
загрузка...






загрузка...