Як вибрати паперові серветки?

1 травня 2019 р.

Не знаєие як вибрати паперові серветки? Ми розвовімо про щільність, кількість шарів і інші важливі критерії при виборі.

Уявіть сервірування столу без паперових серветок. Це ж просто катастрофа! Розгубленим гостям вже немає діла до кулінарних шедеврів. В голові кожного з них звучить тільки одне питання – де паперові серветки?

Зовсім інший видасться трапеза, якщо стіл прикрашають оригінальні паперові серветки https://pro-service.com.ua/products/67-bumazhnaya-produktsiya, які застосовуються не тільки в якості гігієнічного засобу, але і стильного прикраси столу. Чарівні вироби, зроблені у вигляді квітів і птахів, задають настрій обіду і дарують його учасникам необхідний комфорт.

Історія народження паперової серветки

Перші серветки з’явилися в Стародавній Греції. Це були фігові листи, якими слуги витирали роти своїм господарям. Так як фіговий листок був предметом розкоші, прості люди використовували його доступну альтернативу – тонкий шматок хліба. А ось в Стародавньому Римі руки і обличчя витирали об скатертину. Азіати використовували більш гігієнічний варіант – вони мили руки в чаші з водою.

paperЧерез тисячу років італійці почали сервірувати стіл шовковими і мереживними серветками. Аксесуари виконували практичну функцію і при цьому відображали високий статус господарів будинку. У середні віки вся Європа користувалася тканинним приладдям, а Росія побачила їх тільки за Петра 1.

Сама Катерина Велика використовувала дорогі аксесуари з асберта, які не горіли у вогні. Згодом їдальня серветка придбала популярність серед простих людей. Вироби шили з льону і декорували вишивкою. Найкращі аксесуари використовували у свята або складали в скрині з приданим для дочок.

Хто ж придумав виробництво паперових серветок? Звичайно ж, розумні та кмітливі японці. А ось хорошу рекламу їм зробили заповзятливі німці. Вирішивши зробити бізнес на паперових серветках, вони запустили їх масове виробництво.

6 фактів про паперову серветку, які потрібно знати

Хочете купити паперові серветки і не розчаруватися в їхній якості? Тоді зверніть увагу на наступні показники:

  • Кількість шарів. Паперові серветки бувають 3-х видів – одношарові, двошарові і тришарові. Чим більше шарів, тим ефективніше виріб поглинає вологу і жир. Одношарові вироби – бюджетний варіант для щоденного використання. Тришарові серветки – хороша альтернатива паперовим рушникам. Саме вони ідеально підходять для створення шедеврів у стилі орігамі.
  • Щільність. Вибирайте вироби щільністю не менш 17-18 гр / кв.м. З таких аксесуарів легко створювати декоративні фігури. Також ними зручно витирати руки – вони не рвуться і не розповзаються.
  • Якість. Приємна на дотик поверхню і рівний колір свідчать про використання першокласної целюлози.
  • Барвники. Паперові приналежності фарбуються натуральними барвниками. Вирішивши купити серветки оптом яскравих кольорів, можете не сумніватися в їх безпеці.
  • Дизайн. Тематичні дизайни допомагають створити потрібний настрій за святковим столом. Вироби з пахучими квітами – кращий вибір для будь-якого застілля, а аксесуари зі сніговиками і ялинками стануть оригінальною прикрасою новорічного столу.
  • Розмір. Стандартний розмір паперових виробів – 35 х 35 см. Якщо в планах створення складних фігур оригамі, вибирайте вироби 46 х 46 см.

© 2019, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • 10 способів прикрасити квартиру до Нового року На зміну Дерев'яній Вівці приходить Вогняна Мавпа, яка відома своїм непередбачуваним характером. Тому декор приміщення повинен бути яскравим, але ні в якому разі не […]
  • Як вибрати рулонні гардини Віконні рулонні гардини органічно виглядають в будь-якому сучасному інтер'єрі і надають йому стильний закінченого вигляду. Вони дозволяють захистити приміщення від сонячних […]
  • Тепла підлога у ванній кімнаті Ванна є одним із важливих приміщень в нашій оселі. Ванна кімната має бути природною зоною комфорту у домі, а не просто санвузлом, де ви приймаєте душ і чистите зуби. Цією […]
  • Де придбати столові прибори із срібла Сьогодні багато поціновувачів гарних і надійних виробів бажають купити срібні ложки та виделки на подарунок або для сервірування власного святкового столу. Велика кількість […]
  • Розстановка меблів у вітальні по Фен-шуй У вітальні меблі слід розставити таким чином, щоб вони сприяли безперешкодній течії ци. Дивани і стільці краще не розташовувати спинкою до дверей, інакше ті, хто зараз […]
  • Як позбутися мишей в домі У наші оселі мишей тягнуть три основні чинники. По-перше, в будинках людей тепло і це найголовніше. По-друге, в будинках людей багато їжі. І, по-третє, житло людини одне з […]
  • Як колір інтер’єру впливає на наш настрій? Відтінки палітри впливають на нас набагато більше, ніж ми можемо собі уявити. Вони не тільки впливають на настрій і почуття, а ще й на здоров'я та апетит. Саме тому, кожній […]
З категорії: Затишний дім

загрузка...
загрузка...






загрузка...