Гороскоп на червень 2009

29 травня 2009 р.

Овен

Протягом цього місяця ви зможете досягнути поліпшення свого матеріального положення, але відбуватися це буде послідовно. Зараз для цього від вас буде потрібно не багато дій і активності, але всі вони мають бути продуманими, практичними і точними. Ваша система цінностей також зазнає деяких змін. Ви постійно шукатимете баланс між духовними і матеріальними цінностями, але в яку сторону схиляться ці терези залежить багато в чому від вас самих. У стосунках з друзями в цей період пануватиме гармонія. Проте, не виключено, що не всі ваші друзі будуть до кінця з вами чесні, але чіткості і прозорості в стосунках зараз все одно досягти дуже складно, а тому спробуйте насолоджуватися деяким невіданням.

Вдалі дні в червні: 6, 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Несприятливі дні: 2, 3, 9, 10, 23, 24, 29, 30.

Телець

Розташування планет протягом цього місяця принесе вам підвищення сил і енергії. В цей час добре займатися спортом і будь-якою активною діяльністю, це підвищить вашу впевненість в собі і дозволить підтримувати себе в хорошій формі. Типовим Тельцям в червні також варто приділити увагу своїй зовнішності. Починаючи з 7 червня, у вас настає сприятливий період для косметичних процедур. В цей час можна також міняти імідж, зробити нову зачіску або пофарбувати волосся. Цей місяць принесе вам і нові цілі в житті, з’явиться прагнення до пошуку сенсу життя. Зараз краще зосередиться на духовних цілях і завданнях, оскільки пріоритет матеріального може привести до ілюзорних цілей, на які ви можете витратити масу сил і часу, а результатів так і не добитися.

Сприятливі дні: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Невдалі дні: 4, 5, 12, 13, 25, 26.
Близнюки

Протягом цього місяця ви не виявлятимете високої активності на зовнішньому середовищі. Зараз вас більше турбуватиме ваш духовний, внутрішній світ. Ваші релігійні погляди можуть мінятись, а віра зміцнюватися. Зараз ви можете стати на дорогу духовного зростання, а зниження зовнішньої активності цьому лише сприятиме. Проте, протягом цього періоду існує і підвищена небезпека помилок. Ви зараз легше схильні до зовнішнього впливу і навіювання, а тому відмовтесь від відвідин різних сумнівних сект, а також почекайте з контактами із гіпнотизерами. Вдало в цей час складуться далекі поїздки і подорожі. Відпочинок в нових для вас місцях також дозволить вам зосередитися на внутрішньому світі і розміркувати над сенсом життя.

Найбільш вдалі дні: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Несприятливі дні: 6, 7, 8, 14, 15, 27, 28.
Рак

Перший місяць літа типовим Ракам може принести нові ідеї, плани і захоплення. Зараз ймовірно розширення кола ваших знайомих за рахунок появи у вас нових інтересів. Але знайомства, які спочатку носитимуть дружній характер, можуть перерости в особисту симпатію і романтичне захоплення, яке, у свою чергу, може стати і новим любовним романом у вашому житті. Зараз ви також можете приєднатися до якого-небудь клубу і суспільного об’єднання, погляди і інтереси якого ви розділяєте. У цей період у вас може з’явитися інтерес до езотеричних наук і заняття йогою. Власне кажучи, такий напрям вашого розвитку може виявитися вельми успішним і корисним для вас. Проте, варто уникати різних ілюзій і спроб використовувати свої нові знання і уміння в корисливих цілях.

Вдалі дні: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Несприятливі дні: 2, 3, 9, 10, 16 (вечір), 17, 18 (ранок), 29, 30.

Лев

Розташування планет в червні типовим Левам може принести гармонію в особистих стосунках, в тому випадку, якщо ви зможете навчитися більше довіряти своєму партнерові. Зараз вас швидше об’єднуватиме спільність інтересів і філософських поглядів, ніж фізичний потяг один до одного. З іншого боку будь-які підозри і сумніви зараз також можуть досягати своєї максимальної сили, ви здатні накручувати себе і в результаті переконати в нечесності партнера, навіть якщо спочатку у вас був хоч би щонайменший привід для сумнівів. Протягом цього місяця ви також зможете проявити послідовну активність в кар’єрі. В результаті ваших точних, вивірених і практичних дій, а також завдяки привітності і чарівливості в цій області ви зможете досягнути помітних успіхів.

Вдалі дні: 6, 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Несприятливі дні: 4, 5, 12, 13, 19, 20.

Діва

Червень типовим Дівам принесе можливість розширення своїх знань в професійній області, не виключено і професійне зростання, але не вертикальне, а горизонтальне. Зараз ви можете розширити свої уміння, набратися нового досвіду. У червні ви також зможете поліпшити своє здоров’я, в основному за рахунок можливості виділення більше часу на відпочинок і релаксацію, а також на водні процедури, які в цей період виявляться вельми ефективними для поліпшення самопочуття і підвищення життєвого тонусу. Місяць виявиться сприятливим для подорожей за кордон, розширення власного кругозору. Зараз вам легко буде налагоджувати зв’язки з іноземцями, а також зі своїми далекими родичами. Місяць сприятливий для вивчення іноземної мови.

Найбільш сприятливі дні: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Найменш сприятливі дні: 7, 8, 14, 15, 21, 22.

Терези

Перший місяць літа принесе типовим Терезкам романтичні захоплення, багато любовних побачень і пригод. Зараз ви настроєні романтично і готові приділити більше уваги своєму особистому життю. Це підвищує вірогідність нових знайомств і зав’язування нових любовних романів, які будуть засновані не лише на фізичному потягу, але і на спільності інтересів. Активізується протягом цього періоду і ваше інтимне життя. У існуючих стосунках буде більше романтики, це відмінний місяць для спільних розваг. Більше уваги варто приділити і вашим дітям. Протягом цього періоду будуть ефективні розвиваючі ігри, а також бесіди з дітьми на тему релігії і світогляди.

Найбільш вдалі дні: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Найменш вдалі дні: 9, 10, 17, 23, 24.

Скорпіон

Розташування планет протягом цього місяця допоможе типовим Скорпіонам розібратися в своїх внутрісімейних питаннях. Взаємини з родичами і членами вашої сім’ї в цей період стануть теплішими і гармонійнішими. Довіра між вами збільшиться, що сприятливо позначиться на всій психологічній атмосфері у вашому будинку. Місяць буде вдалий і для розвитку особистих взаємин. Зараз ви можете стати активнішими і напористішими в стосунках, першими йти на контакт і зав’язувати нові знайомства, які в майбутньому можуть призвести до серйозних і тривалих взаємин. Існуючі союзи в цей період можуть стати менш динамічними, але теплішими, чуттєвішими і комфортними.

Найвдаліші дні: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Несприятливі дні: 12, 13, 19, 20, 25, 26.

Стрілець

Протягом цього місяця сприятливо складуться невеликі поїздки. У спілкуванні переважатимуть філософські теми, ви станете допитливішими, з’явиться прагнення до розширення власного кругозору. Протягом цього періоду ви краще розумітимете своїх співбесідників, завдяки інтуїції, що посилилася, і збільшеному чуттю. На роботі справи також складатимуться досить успішно. Зараз ви зможете здійснювати продумані і прораховані дії, результати яких будуть добре передбачені. Це допоможе підвищити ефективність вашої праці і додати вам вільного часу. Але найважливіше в тому, що зараз ви отримуватимете задоволення від виконання своєї роботи і спілкування зі своїми колегами.

Найбільш вдалі дні: 6, 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Несприятливі дні: 1, 14, 15, 21, 22, 27, 28.

Козеріг

Розташування планет в червні може змінити вашу систему цінностей і відношення до грошей. А коли ви станете простіше відноситися до матеріальних цінностей, вони почнуть легше приходити до вас в руки. Саме тому зараз не варто ганятися за грошима і високим матеріальним достатком, краще зайнятися чимось таким, що подобається вам і є корисним для інших людей. Це, через деякий час, допоможе вам поліпшити й матеріальне положення. Місяць сприйятливий для розваг, відпочинку, спілкування з коханою людиною. У цей період можуть зав’язатись любовні стосунки, засновані на пристрасті і міцних земних почуттях. Налагоджуватися будуть і взаємини з вашими дітьми. У червні успіх може чекати Козерогів в творчій діяльності і в спортивних змаганнях, особливо в тому випадку, якщо ви тривалий час займаєтеся спортом.

Сприятливі дні: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Невдалі дні: 2, 3, 17, 23, 24, 29, 30.

Водолій

Цей місяць принесе вам сильне прагнення до саморозвитку. Зараз ви можете отримувати нові знання, розвиватися духовно. Для вас буде вельми важливий і той факт, аби ваш прогрес у навчанні або духовному розвитку був помітний оточуючим, що може привести до деякої неусвідомленої демонстративності у вашій поведінці. Але це єдиний побічний ефект, а тому він не повинен вас зупиняти на дорозі особистого зростання в цей час. У родині і сім’ї стосунки складатимуться активно, але не дуже динамічно. Зараз непоганий час для проведення ремонту в своєму житлі, робити який зараз краще всього всією сім’єю. Це в деякому розумінні зближуватиме всіх членів вашої сім’ї, хоча рідкі конфлікти все ж  вірогідні в цей час. Але прямий вислів своєї незадоволеності конкретними ситуаціями лише допоможе вам краще зрозуміти один одного.

Найбільш вдалі дні: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Несприятливі дні: 4, 5, 19, 20, 25, 26.

Риби

Перший місяць літа принесе типовим Рибам сильне прагнення до розгадування різних таємниць та загадок. Зараз у вас з’явиться інтерес до всього незвичайного, нез’ясовного і непізнаного. Не виключені і зіткнення з незвичайними явищами. Зросте в цей період і ваша інтуїція, велике значення можуть мати для вас сни. Червень принесе вам  багато спілкування, збільшення вашої допитливості. У цей період вас може чекати багато коротких поїздок, ймовірні нові знайомства. Ви зараз схильні до флірту, будь-які компліменти для вас будуть приємні. У спілкуванні ви станете рішучішими, прямими, але при цьому і привабливішими. Спілкування з людьми, що оточують вас, навіть з незнайомими, зараз складатиметься досить легко.

Найбільш вдалі дні: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Найменш вдалі дні: 1, 7, 8, 21, 22, 27, 28.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Гороскоп на грудень 2011 року Стрілець Цей місяць чітко визначить перед вами цілі і шляхи їх реалізації, але в той же час створить певні перешкоди до їх досягнення. У другій половині місяця можлива […]
  • Гороскоп лютий 2011 року Овен : Цей місяць принесе типовим Овнам підвищену активність в спілкуванні з однодумцями. Зараз ви станете не лише активнішими в колі своїх друзів, але й помітнішими серед […]
  • Гороскоп на січень 2012 року Овен. Гороскоп на січень 2012 року Ви ніколи не любили вискочок, а на початку року ситуація може ще більш посилитися, адже ваші плани зриватимуться через надмірних амбіцій […]
  • Гороскоп на листопад 2011 року Скорпіон У листопаді активізуються ваші вороги і недоброзичливці, почавши плести інтриги за вашою спиною. Але, незважаючи на підступи оточуючих, ви з гідністю вийдете з […]
  • Дієта для спалювання жиру Одна з найпопулярніших дієт серед зірок Голівуду - комбінована багатоваріантна дієта. Гнучка низьковуглеводна дієта заснована на плавному зменшенні в денному раціоні […]
  • Гороскоп на березень 2011 Овен Настає час вашого успіху! Особливо радісним цей місяць виявиться для березневих Овнів і тих, хто народжений в перших числах квітня. Зараз вам багато що дозволено, так […]
  • Як відпочити 55 днів в 2019 році при 24-денній відпустці Ви вже спланували відпустку в цьому році? Або ще не знаєте, коли найкраще це зробити, щоб не витрачати всі дні за один раз? Так як Кабмін прийняв остаточний графік роботи в […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...