Гороскоп на січень 2012 року

29 грудня 2011 р.

Овен. Гороскоп на січень 2012 року

Ви ніколи не любили вискочок, а на початку року ситуація може ще більш посилитися, адже ваші плани зриватимуться через надмірних амбіцій інших людей. Проте, ви здатні їх зрозуміти, а значить, і випередити їх або ухилитися – щоб зіткнення було мінімальним. Для цього досить ретельно проаналізувати поведінку оточуючих. Головне – зробити це неспішно, інакше щось важливе можете упустити.

У січні 2012 року Овнам доведеться тримати себе в руках і бути до себе дуже вимогливими. Не рекомендується спізнюватися (ні на зустрічі, ні по термінах), оскільки це дійсно негативно відіб’ється на наслідках. У вирішенні спірних питань, у тому числі і на офіційному рівні, можете розраховувати на успіх, тому не варто йти на компроміси або відмовлятися від своїх вимог.

Дивіться під ноги, зростає вірогідність падінь.

Сприятливі дні – 9, 11, 16, 21, 26, 29.
Несприятливі дні – 7, 8, 15, 20, 24, 25.

Телець. Гороскоп на січень 2012 року

Серед свого найближчого оточення ви будете досить популярними. Про ваші таланти стануть говорити, до вас стануть звертатися за порадами або ж спробують залучити до реалізації своїх планів. Чи йти назустріч – вирішувати вам. З рівним успіхом можете сховатися за чиїсь спини, зробити вигляд, що не помітили, або послатися на зайнятість – на ваше життя це не дуже вплине. Найвірнішим цього місяця буде перше враження, а найрезультативнішою – перша спроба. Тому, якщо на іспиті витягуєте не той квиток, не квапитеся вирушати на перездачу – спробуйте пригадати, зосередитися і хоч би щось відповісти. Може виявитися, що ви себе недооцінювали.

Поїздки, особливо далекі, в січні 2012 року Тельцям багаті непередбачуваними ситуаціями, подіями з вини ваших друзів або ж людей, з якими ви станете спілкуватися на місці. Вони візьмуть на себе керівництво, але навряд чи впораються з ним.

Сприятливі дні  - 4, 7, 11, 19, 24, 31.
Несприятливі дні  - 3, 10, 14, 20, 27, 29.

Близнюки. Гороскоп на січень 2012 року

Початок місяця обіцяє бути авральним. Вам доведеться по-справжньому розриватися між одним, другим і третім. Скажімо, до вас приїдуть гості на декілька днів, паралельно виникнуть ускладнення на роботі, не кажучи вже про роман, що розгорається. Чи встигнете ви скрізь? Сповна. Головне, бути об’єктивними в своїх думках, особливо, якщо висловлюєте їх вголос. І будьте щедрими, навіть, якщо подібні витрати дещо перевищують ваш звичний ліміт. Якщо ви планували нове життя з 1-го числа – шанси непогані. В цей час у вас взагалі складатиметься з вольовими починаннями.

А ось приймати рішення відносно навчання, зміни роботи або іміджу в січні 2012 року Близнюкам не рекомендується. Швидше за все, ви робитимете вибір не для себе, а для інших: керуватися модними течіями або ж порадами друзів. Такий крок, звичайно, кардинально змінить ваше життя, але не виключено, що досить швидко ви схочете знову щось міняти або ж повернутися назад.

Сприятливі дні  - 1, 6, 8, 14, 18, 25.
Несприятливі дні  - 2, 7, 9, 12, 20, 28.

Рак. Гороскоп на січень 2012 року

Січень пройдет під девізом: «А чи правильно я вчиняю?» Ви будете не дуже впевнені в собі, станете емоційно реагувати на думки, які відрізнятимуться від ваших власних. Навіть якщо вас не критикуватимуть, ви станете читати це між рядків, напружуючи себе все більше і більше. Зірки радять періодично зупинятися і заспокоювати себе логікою і розумними аргументами. А ще – спілкуванням. І не один на один, а компанією – вона не дозволить вам зайнятися самокопанням.

Не виключено, що в січні 2012 року Раки спробують відмовитися від чогось, що було минулому.

В цей час ви здатні займатися лише тим, що вважаєте по-справжньому важливими. Тому все інше спробуєте перекласти на своє оточення. Якщо станете робити це акуратно і помалу, то все вийде.

Сприятливі дні  - 1, 6, 9, 11, 16, 23, 30.
Несприятливі дні  - 5, 13, 15, 18, 21, 29.

Лев. Гороскоп на січень 2012 року

У січні вітається самостійність і індивідуалізм. Але це не означає, що вам слід діяти в стані секретності або таємничості. Навпаки, діліться своїми планами, ідеями навіть з тими людьми, яких це безпосередньо не торкається. Раз виявляють цікавість, значить, варто розповісти, послухати думку. Знову ж таки, це допоможе, якщо потрібно втертися в довіру. В цілому, січень 2012 року сприятливий в основному за рахунок того, що Леви зможуть швидко нейтралізувати те, що доставляє дискомфорт.
Звичайно, таким чином ви позбудетеся і від приємних сюрпризів, але навряд чи серед них буде щось істотне. Все-таки спокій дорожчий. Віддавайте перевагу справам, які можна вирішити тут і зараз, де результату не доведеться чекати місяцями.

Сприятливі дні  - 3, 7, 9, 12, 19, 22, 31.
Несприятливі дні  - 1, 2, 6, 13, 20, 29.

Діва. Гороскоп на січень 2012 року

Неважливо, як ви будете налаштовані, що вам обіцяли і на що станете розраховувати, – в січні Марс, що знаходиться у вашому Зодіакальному Знаку, починає зворотній рух. Це означає, що чекати активності Дівам від січня 2012 року  не доводиться. В кращому випадку ваше життя протікатиме стабільно, в гіршому – ви не зможете зрушити з мертвої точки те, що вас не влаштовує.

Якщо на цей місяць припадає ваша відпустка, не розраховуйте, що вийде відпочити. Кудись поїдете – будете такі зайняті оглядом пам’яток або ж відвідинами дискотек, що від цього теж доведеться відпочивати. Залишитеся удома – вас накриє оберемок невирішених побутових питань, які все накопичувалися і накопичувалися.

У вас склалася певна репутація (і не лише серед сторонніх, серед близьких – теж), і її доведеться підтримувати. Не виключено, що вам належить зайнятися чимось таким, що не дуже вас надихає.

Сприятливі дні  - 7, 8, 12, 21, 25, 30.
Несприятливі дні  - 4, 11, 14, 23, 26, 29.

Терези. Гороскоп на січень 2012 року

Рік почнеться приємними подіями і відмінним настроєм. Ви відчуєте в собі сили, станете поступати злагодженіше, не відкладати задумане на потім. Розумітимете і себе, і інших, зможете контролювати те, що відбувається, хоча і не завжди вийде на нього впливати. Тобто навіть займаючи позиції ведених, ті, що йдуть за вами, не лише заперечуватимуть вам, але і вчинятимуть по-своєму. Якщо для вас це питання принципове, спробуйте зіграти на почуттях – всіляко демонструйте, як ви нещасні і невдоволені. Через якийсь час вам підуть на поступки.

Тривалі або часті контакти для Терезів в січні 2012 року не дуже вітаються. По-перше, ви станете втомлюватися один від одного, по-друге, можуть виникнути не дуже зручні для вас зобов’язання.

Сприятливі дні  - 1, 4, 17, 20, 22, 28.
Несприятливі дні  - 2, 14, 18, 23, 27, 29.

Скорпіон. Гороскоп на січень 2012 року

У січні все йтиме за планом. У які-то віки  те, що задумано в новорічну ніч, ви зможете почати втілювати: хай не з 1-го числа, але з 5-го – точно. Ви внутрішньо дозріли для того, щоб спробувати стати більш зібраними. І не потрібно придумувати нічого оригінального, щось ламати, аби почати з нуля. Те, що ви задумали, цілком можна додати у ваше життя гармонійно і так, як вважаєте за правильне саме ви, а не хтось інший.

Конфлікт з сусідами вирішиться набагато простіше, ніж ви чекали. Запорука успіху – не вплутувати у ваші стосунки нікого стороннього і не починати розмову із звинувачень. Також, не розраховуйте на свідомість, краще обговоріть, яким чином ви станете сигналізувати, що щось пішло не так.

Січень 2012 року Скорпіонам вдалий для того, щоб впритул зайнятися своїм хобі. Хай не перекладати його на професійний рівень, але хоч би приділяти йому більше часу, відвідати якісь відповідні заняття.

Сприятливі дні  - 7, 11, 14, 21, 25, 27.
Несприятливі дні  - 2, 10, 18, 24, 28, 30.

Стрілець. Гороскоп на січень 2012 року

У січні ви обмежуватимете і контролюватимете окремих людей – це можуть бути і колеги, і ваші домашні, і друзі. Спуску давати їм не будете. Відверто кажучи, і права на самовизначення – теж. Чомусь станете вважати, що самі знаєте, що для них краще, і цю думку періодично «насаджуватимете». З іншого боку, ви і самі можете знаходитися в такій же ситуації відносно якихось інших людей. І вони вам теж не дадуть розперезатися. Але, якщо Стрільцям в січні 2012 року вдасться тримати ці два круги на відстані один від одного, все складеться дуже навіть непогано і ваша репутація не постраждає.

Якщо вас щось зацікавило – визнайте це, не крийтеся. Правда все одно стане надбанням громадськості, а так ви нібито покажете свою слабкість. На ділі відвернете увагу на подію, яка для вас жодної небезпеки не представляє. Тому, що без таємниці, яку доведеться старанно оберігати, цього місяця не обійдеться.

Сприятливі дні  - 2, 11, 16, 21, 25, 30.
Несприятливі дні  - 4, 12, 15, 19, 22, 28.

Козеріг. Гороскоп на січень 2012 року

Подія, що прозвучала на всю країну або місто, може безпосередньо торкнутися і вас цього місяця. Отже, уважніше відстежуйте, що і де відбувається, це може послужити вказівкою на те, як краще вчинити. Якщо обговорюєте подію з кимось ще, не дивуйтеся з того, що ніхто не помічає того, що бачите ви, не відчуває всієї серйозності або ж, навпаки, переживає через дурниці.

На своїй думці не наполягайте (вірніше, робити це зовсім не обов’язково), тому що «розплющити очі» нікому не вийде, куди важливіше самим правильні виводи зробити. Відкиньте вагання і не сумнівайтеся в собі – і ви вийдете переможцем. Більш того, в січні 2012 року Козероги навіть можуть викликати інтерес когось з людей, що стоять вище за них на соціальній драбині, – саме своєю поведінкою, підходом до справи, а не лише професіоналізмом або відповідними даними. У слизьких моментах, пов’язаних з моральною стороною справи, займіть позицію, за яку вам насправді не соромно. Ваша впевненість передасться і іншим.

Сприятливі дні  - 5, 8, 11, 15, 21, 27.
Несприятливі дні  - 2, 6, 9, 13, 16, 25.

Водолій. Гороскоп на січень 2012 року

Січень пройде для вас під девізом: «Будь, що буде!». І не тому, що проявите сміливість і рішучість. Швидше ви будете на подив непрактичні, тому понадієтеся, що все складеться само собою, без належних перевірок і підготовок. І знаєте, це сповна може пройти. Особливо в тих сферах, де буде потрібно прояв смаку і уяви, де зовнішній вигляд не менш значимий, ніж складові або технічні характеристики.

Що стосується починань Водоліїв, то в січні 2012 року все складеться зовсім не так, як планувалося. По-перше, початок відкладатиметься, і, можливо, нічого так і не почнеться. По-друге, ви будете схильні видавати бажане за дійсне, що теж не наблизить вас до задуманого. По-третє, ваші помилки можуть доставляти труднощі не лише вам: ви будете переконливі і зможете збивати з пантелику і всіх інших. І в результаті ви всі рушите не в ті «двері». Поки розбиратиметеся, місяць завершиться.

Сприятливі дні – 6, 13, 18, 24, 26, 30.
Несприятливі дні  - 4, 12, 15, 19, 22, 28.

Риби. Гороскоп на січень 2012 року

У січні ви будете психологами самі собі. Замість того, щоб переживати через вчинки оточуючих, власну невезучість або ж уміння донести свою думку, довести почате до кінця, вам краще зайнятися самоаналізом. І визначити, що ж саме вас непокоїть більш за все або ж, через що ви робите щось так, а не інакше. Ефект буде вражаючим! Мало того, що ви зі своєю суперчутливістю і інтуїцією зумієте намацати ту саму «слабку ланку», так ще і здорово себе заспокоїте. Зрозумієте, чого можна чекати, а чого – безглуздо. Ось побачите, після таких сеансів вивести вас з себе буде практично неможливо.

Правда, є і зворотний бік медалі. У січні 2012 року Риби стануть раціональнішими. Це однозначно добре, тому що дозволить вам економити сили і час. Але з боку це може нагадувати жорсткість і, навіть, жорстокість. Адже на поступки ви йти не збираєтеся. І дійсно, навіщо? Хоча, можливо, положення виправить м’якість, ввічливість і жарт, сказаний до місця.

Сприятливі дні  - 1, 3, 9, 20, 25, 27.
Несприятливі дні  - 5, 15, 19, 22, 25, 29.

 

© 2011 – 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментарі до “Гороскоп на січень 2012 року”

  1. Levko Каже:

    Скористаюся можливістю запостити комент та скажу, що є інша альтернатива гороскопам – це молитва до Бога. Бог, який любить нас людей дуже сильно готовий нам дати все, чого будемо просити, і то з надлишком. Він є понад закони, і втому числі тих які він і не створював, а створила людина – гороскопічні. Чому це люлина, управляє людиною? Звідки приходить ця інформація про гороскопи? Скажу, що до Бога творця, воно ніякого відношення не має, і людина ображає Його коли вірить у них. Тому будьте розумні та зверніться до Господа, який дасть все, що необхідно і в будь-який час, а не за іронією днів.

  2. Nata Каже:

    Люблю гороскопи читати не до, а після. Іноді навіть дещо співвпадає.

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Загальний гороскоп на січень 2012 року Незалежно від того, яке положення ви займаєте, вам повернеться рівно стільки, скільки ви даєте. До 23 січня варто улагодити всі свої спірні питання, помиритися з ким були […]
  • Гороскоп на березень 2012 року Овен. Гороскоп на березень 2012 року. Меркурій, який змінить напрям свого руху якраз у знакові Овна, зробить місяць затяжним і повільним. Це зовсім не означає, що подій […]
  • Гороскоп лютий 2011 року Овен : Цей місяць принесе типовим Овнам підвищену активність в спілкуванні з однодумцями. Зараз ви станете не лише активнішими в колі своїх друзів, але й помітнішими серед […]
  • Гороскоп на листопад 2011 року Скорпіон У листопаді активізуються ваші вороги і недоброзичливці, почавши плести інтриги за вашою спиною. Але, незважаючи на підступи оточуючих, ви з гідністю вийдете з […]
  • Гороскоп на грудень 2011 року Стрілець Цей місяць чітко визначить перед вами цілі і шляхи їх реалізації, але в той же час створить певні перешкоди до їх досягнення. У другій половині місяця можлива […]
  • Гороскоп на березень 2011 Овен Настає час вашого успіху! Особливо радісним цей місяць виявиться для березневих Овнів і тих, хто народжений в перших числах квітня. Зараз вам багато що дозволено, так […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...