Гороскоп лютий 2011 року

30 січня 2011 р.

Овен : Цей місяць принесе типовим Овнам підвищену активність в спілкуванні з однодумцями. Зараз ви станете не лише активнішими в колі своїх друзів, але й помітнішими серед них. Ви зможете максимально проявити свої лідерські якості або організаторські здібності. Другий місяць року також принесе вам можливість активної реалізації власних планів. Зараз вам буде простіше це робити, оскільки ви зможете заручитися підтримкою з боку однодумців. Вдалим може стати цей період і для вашої кар’єри. Ви зможете встановити гармонійніші стосунки з керівництвом, заслужити на прихильність з боку вашого начальства. Перед вами можуть відкритися можливості для кар’єрного зростання.
Сприятливі дні: 7, 8, 16, 17, 25, 26.
Напружені дні: 1, 14, 15, 20, 21, 27, 28.

Телець : Розташування планет в лютому говорить про те, що ваші кар’єрні амбіції зараз виявляться максимально яскраво і відкрито. Ви зможете чітко визначитися зі своїми цілями і почати активну роботу для їх досягнення. Енергії і ентузіазму для цього буде вистачати. Протягом цього періоду ви будете схильні покладатися лише на себе, і це лише сприятиме вашому успіху. Це також вдалий місяць для завоювання ділової репутації, відстоювання власних інтересів, завоювання популярності. Зараз у вас може збільшитись прагнення бути на виду і проявляти соціальну активність. Вдалим виявиться лютий і для навчання. З процесом здобуття нових знань зараз можуть бути пов’язані і інші приємні події у вашому житті. Цей місяць виявиться сприятливим і для подорожей.
Сприятливі дні: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28.
Напружені дні: 2, 3, 16, 17, 22, 23.

Близнюки : Для проведення власних досліджень, активного вивчення якої-небудь галузі знань для типових Близнюків лютий дуже сприятливий. Зараз ви можете бути досить енергійними в освоєнні нового досвіду і знань, у вас з’явиться прагнення копнути глибше, спробувати отримані знання на практиці. Це вдалий час для самонавчання – ви зможете самостійно шукати необхідну інформацію, перевіряти її на практиці, ставити власні досліди. Успіх чекає на тих Близнюків, які зайняті науковою роботою. Сприятливою сферою протягом цього періоду стане і ваше інтимне життя. Зараз в ній спостерігатиметься гармонія. Стосунки з партнером стануть теплішими і чуттєвішими.
Сприятливі дні: 2, 3, 12, 13, 20, 21.
Напружені дні: 4, 5, 6, 18, 19, 25, 26.

Рак : Типовим Ракам цей місяць принесе більше сміливості і рішучості. Саме тому, протягом лютого не виключені важливі зміни у вашому житті. Місяць сприятливий для того, щоб здійснити те, на що раніше ви не наважувалися. Але до цього моменту вони мають бути добре обдумані. Зараз не варто надмірно ризикувати або надмірно квапитися з ухваленням рішень. Безліч вчинків, які ви зробите протягом цього місяця, виявляться незворотніми, саме тому до них варто підходити з більшою серйозністю. Вдало в лютому в типових Раків складатимуть і романтичні взаємини. Вони будуть наповнені ніжністю і теплотою. В самотніх Раків не виключено зав’язування нових любовних романів.
Сприятливі дні: 4, 5, 6, 14, 15, 22, 23.
Напружені дні: 1, 7, 8, 20, 21, 27, 28.

Лев : Розташування планет в лютому принесе типовим Левам підвищену активність в особистих і ділових стосунках. Можливо, ви захочете взяти на себе роль лідера в стосунках, приймати більше самостійних рішень, які можуть торкатися не лише вас, але і вашого партнера. Цей період можна використовувати також для відкритого протистояння з вашими недоброзичливцями. Зараз ви своєю особистою активністю і енергетикою будете здатні побороти їх. Вдало складуться в лютому і справи на роботі. Вам більше подобатиметься ваша робота, налагодяться взаємини з колегами і підлеглими. Лютий сприятливий і для того, щоб приділити увагу своєму тілу. Це хороший час для проходження курсу масажу або терапевтичного лікування, профілактики.
Сприятливі дні: 7, 8, 16, 17, 25, 26.
Напружені дні: 2, 3, 10, 11, 22, 23.

Діва : Типові Діви в лютому зможуть проявити високу особисту активність на роботі. Зараз ви будете ініціативні, напористі. Все у вас стане виходити швидко, енергії буде дуже багато, а тому ви зможете встигнути багато що. У робочому колективі ви станете помітнішими, стосунки з колегами будуть яскравішими, динамічнішими і відкритими. Ви можете стати неформальним лідером в робочому колективі. Але не виключені і конфлікти з колегами, причиною яких може стати або зайва відвертість, або прояв егоїзму з вашого боку. Цей місяць також принесе вам масу приємних подій в особистому житті. Підвищується вірогідність нових знайомств і любовних побачень. У існуючих стосунках варто приділити більше часу спільному відпочинку і розвагам.
Сприятливі дні: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28.
Напружені дні: 4, 5, 6, 12, 13, 25, 26.

Терези : Активність чекає типових представників вашого зодіакального знаку в романтичних стосунках. Зараз ви станете рішучішими, посилиться увага до вас з боку протилежної статі. Зросте і сексуальне тяжіння, прагнення до розваг. Цього місяця вас чекають успіхи в спортивних змаганнях, а також в творчій діяльності. Вдалим буде лютий і для того, щоб налагоджувати взаємини з близькими родичами і членами сім’ї. Можна також зайнятися облаштуванням вашого житла, постаратися зробити його комфортнішим.
Сприятливі дні: 2, 3, 12, 13, 20, 21.
Напружені дні: 1, 7, 8, 14, 15, 27, 28.

Скорпіон : Ви станете активніше виражати свою позицію всередині сім’ї. Вам захочеться, аби жодне родинне рішення не приймалося без вашої участі. У стосунках з родичами ви можете прагнути до лідерства, відвертості і динаміки. Взагалі бажання спілкуватися з членами сім’ї або мати з ними які-небудь спільні справи помітно зросте. Цей період можна використовувати і для того, щоб зробити в своєму будинку невеликий ремонт своїми силами. Лютий також принесе вам багато приємного спілкування, створить можливості для флірту. Протягом цього періоду ви також зможете поліпшити свої взаємини з сусідами, а також з братами або сестрами. Успішно складатимуться короткі поїздки.
Сприятливі дні: 4, 5, 6, 14, 15, 22, 23.
Напружені дні: 2, 3, 10, 11, 16, 17.

Стрілець : Спілкування в лютому стане динамічнішим. Ви частіше говоритимете людям все те, що про них думаєте. Якщо ж інтересу в підтримці бесіди у вас не буде, ви здатні заявити про це прямо і відкрито. Якщо ви не дуже добре вмієте відмовляти людям, то зараз непоганий час для того, щоб навчитися говорити НІ. Цей період також збільшить кількість коротких поїздок. Місяць виявиться сприятливим і у фінансовому відношенні. Зараз ви зможете не лише зробити вдалі покупки, але і поліпшити своє матеріальне положення. У вирішенні будь-яких фінансових питань вам супроводитиме успіх.
Сприятливі дні: 7, 8, 16, 17, 25, 26.
Напружені дні: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 19.

Козеріг : У лютому ви зможете проявити свою чарівність. Це буде вдалий місяць для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю, внести зміни до гардеробу. Змінитися може і манера вашої поведінки, з’явиться більше флірту, кокетування, що напевно стане приводом для підвищеної уваги до вас з боку протилежної статі. Особистої енергії у вас також буде досить багато, тому більшість справ чекають успіх. Зараз ви зможете активніше працювати і заробляти гроші. Доходи зараз багато в чому залежатимуть від проявленої вами енергійності, сміливості і рішучості. Не варто вплутуватися в афери – відкриті і чесні способи заробітку принесуть кращий результат.
Сприятливі дні: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28.
Напружені дні: 7, 8, 14, 15, 20, 21.

Водолій : Розташування планет в лютому принесе вам підвищену активність. Ви станете сміливішими і рішучішими, життєва енергія помітно зросте. Зараз ви захочете частіше самостійно приймати рішення, брати ініціативу в свої руки. При цьому енергію варто обов’язково витрачати на творчі справи, інакше ви можете стати надмірно агресивними і надмірно напористими. Якщо жодних справ, що вимагають енергійності, у вас на цей місяць не заплановано, варто більше уваги приділити спорту і активному відпочинку. У лютому у вас може з’явитися таємна романтична або платонічна прихильність. Не виключений любовний роман, який ви вважатимете за краще тримати в таємниці.
Сприятливі дні: 2, 3, 12, 13, 20, 21.
Напружені дні: 10, 11, 16, 17, 22, 23.

Риби : Цей місяць принесе гармонію в стосунки з вашими друзями. Зараз не виключені нові дружні знайомства, які згодом можуть перерости в романтичні, або, навпаки, захоплення, які в майбутньому перейдуть в міцну дружбу. Зараз межа між дружньою і романтичною симпатією досить розмита, інколи ви можете плутати кохання з дружбою. Цього місяця ви, швидше за все, будете сконцентровані на своєму внутрішньому світі, у вас з’явиться прагнення краще розібратися в собі. Цей місяць можна також використовувати для відпочинку, у тому числі активного. Будь-яку фізичну роботу варто здійснювати з перервами, необхідно уникати стресів і перенапружень у будь-якому вигляді.
Сприятливі дні: 4, 5, 6, 14, 15, 22, 23.
Напружені дні: 12, 13, 18, 19, 25, 26.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на січень 2012 року Овен. Гороскоп на січень 2012 року Ви ніколи не любили вискочок, а на початку року ситуація може ще більш посилитися, адже ваші плани зриватимуться через надмірних амбіцій […]
  • Гороскоп на березень 2011 Овен Настає час вашого успіху! Особливо радісним цей місяць виявиться для березневих Овнів і тих, хто народжений в перших числах квітня. Зараз вам багато що дозволено, так […]
  • Гороскоп на грудень 2011 року Стрілець Цей місяць чітко визначить перед вами цілі і шляхи їх реалізації, але в той же час створить певні перешкоди до їх досягнення. У другій половині місяця можлива […]
  • Загальний гороскоп на лютий 2011 року Практично протягом всього лютого Венера проходить по знаку Козерога. Це вказує на те, що в особистих, а також ділових стосунках зростає відповідальність перед партнером. […]
  • Гороскоп на листопад 2011 року Скорпіон У листопаді активізуються ваші вороги і недоброзичливці, почавши плести інтриги за вашою спиною. Але, незважаючи на підступи оточуючих, ви з гідністю вийдете з […]
  • Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року Овен В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...