Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року

18 липня 2009 р.

Овен
В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші можливості в розвитку, успішні зустрічі з важливими людьми. Лише ранок в четвер емоційно несприятливий. П’ятниця підійде і для роботи, і для романтичних зустрічей. В суботу ввечері можуть турбувати родинні і побутові справи, але день в цілому обіцяє скластися вдало. В неділю вдасться дружнє спілкування, поїздки, а ввечері не виключений конфлікт з коханою людиною.

Телець
Спілкування з партнером може не задатися у Тельців в перші дні тижня. У вівторок ймовірні дратівливі ситуації, складно буде прийти до загальної думки. 23-24 липня – період підвищеного емоційного фону. В четвер можуть підвести друзі або техніка. З’явиться потреба в психологічному розвантаженні. На 25-26 липня добре планувати відрядження, важливі зустрічі і дружнє спілкування. 27 липня – спокійний день.

Близнюки
21-22 липня в Близнюків буде багато роботи. Зустрічі можуть відкладатися, обіцяне не виконуватися, а в дорозі не виключені перешкоди. Для вибудовування партнерських стосунків і суспільної діяльності сприятливе 23 липня. В четвер до обіду можлива зміна планів. 24 липня –  час для змін в житті. В п’ятницю вдалими будуть родинні справи, а вирішення фінансових питань краще відкласти. Неділю проведіть активно, в поїздках, з новими знайомими. Ввечері не варто братися за справи.

Рак
Спілкування з коханими в понеділок і вівторок може принести Ракам і радість, і розчарування. 22 липня не слід грати на гроші і пускатися в авантюри – вірогідні втрати, штрафи. В середу і четвер навалиться багато роботи. 24 липня з ранку можете неабияк похвилюватися через роботу. Вечір сприятливий для побачень. Спілкуватися з партнером, укладати договори, брати участь в світських заходах добре в п’ятницю і суботу. Конфлікти і підвищений емоційний фон можуть затьмарити неділю.

Лев
Вирішення родинних питань і справ, пов’язаних з майном і нерухомістю, не вдадуться Левам в понеділок. У вівторок не виключені спори і сварки з домашніми, нерозуміння в спілкуванні з партнером. Коханню, флірту, побаченням, розвагам і творчій самореалізації сприяють середа і четвер. Вранці 24 липня емоційний фон може бути дещо підвищений. В п’ятницю і суботу знайдіть час для спілкування з колегами і зміцнення здоров’я. У ці ж дні важливо проявити турботу про близьких людей, домашніх тварин. Ввечері в суботу не виключені неприємні новини, що стосуються справ. В неділю слід виходити в світ, спілкуватися, будувати партнерські стосунки. Вечір більш конфліктний.

Діва
У перші дні тижня Дівам доведеться багато їздити, спілкуватися, зустрічатися, але результат буде нижчий очікуваного. У вівторок ймовірне здобуття неприємної інформації або її затримка, хаос і плутанина в справах. 23 липня вдасться вирішити родинні або майнові питання. Ранок в четвер може принести конфлікти. Для любовних справ, романтики, авантюрних проектів, ігор і відпочинку підійдуть 24-25 липня. Добре відправитися в театр або на яскраве святкове шоу. 26 липня доведеться поклопотатися про своє здоров’я або здоров’я близьких.

Терези
В понеділок Терезам вдадуться фінансові операції, серйозні покупки. А у вівторок слід уникати грошових справ. Також невдало може скластися спілкування з коханою людиною, дитиною, другом. Не виключені технічні поломки. На середу і четвер добре планувати зустрічі, поїздки, відрядження. Ймовірні нові знайомства. Ранок четверга менш вдалий, вірогідні перевантаження в справах. П’ятниця і субота підходять для родинного відпочинку, вирішення важливих питань, спілкування із старшим поколінням. Неділя порадує побаченнями, святами, розвагами. Ввечері є вірогідність сварки.

Скорпіон
Активними і конфліктними очікуються 21-22 липня у Скорпіонів. У вівторок ймовірні перевірки на роботі, труднощі із взаєморозумінням в сім’ї. Ваша ініціатива сприйматиметься ворожо. 23-24 липня вдадуться фінансові операції, банківські справи. Але в першій половині дня в четвер не слід приймати рішення відносно грошей і здоров’я. Активно спілкуватися, зав’язувати нові стосунки, працювати з документами, відправляти листи, здійснювати покупки добре 25-26 липня. На 27 липня плануйте родинний відпочинок.

Стрілець
Життєвий тонус у Стрільців на початку тижня дещо знизиться. У вівторок більшість запланованих зустрічей можуть виявитися не цілком вдалими. У ці дні не слід розраховувати на допомогу заступників, а справи тримайте в таємниці. Середа і четвер сприятливі для будь-яких справ. 25 липня в першій половині дня можливі емоційні сплески, не виключені конфлікти в сім’ї. Для фінансових операцій, вирішення будь-яких грошових питань вдалі п’ятниця і субота, але крім вечора 26 липня. У ці дні знайдіть час для відпочинку або фітнесу. В неділю буде багато спілкування, поїздок, покупок. Ввечері вірогідні перешкоди в дорозі, проблеми із зв’язком.

Козеріг
21-22 липня Козероги багато спілкуватимуться, сперечатимуться з друзями, однодумцями. У вівторок не виключені конфлікти через гроші. 23-24 липня може відчуватися нездужання, відсутність настрою, особливо в першій половині четверга. В дорозі і в спілкуванні можливі стресові ситуації. Вечірки, відвідини салонів краси, робота над іміджем, цікаві зустрічі чекають вас 25-26 липня. Неділя сприятлива для відпочинку на природі, зміцнення здоров’я.

Водолій
Понеділок і вівторок принесуть Водоліям проблеми в роботі, складно буде прийняти запропоновані плани, невдалими будуть судові справи. Оновлювати техніку, входити в нові перспективні проекти, зав’язувати міжнародні дружні зв’язки слід в середу і четвер. Перша половина 25 липня невдала для фінансових справ. П’ятниця і субота – період відпочинку, накопичення сил і переоцінки цінностей. Варто усамітнитися, почитати улюблену або потрібну літературу. Проте, спілкування з партнером буде позитивним. Неділя – вдалий, активний день. Ввечері є ймовірність сварок.

Риби
Напруженими, але позитивними для розвитку, розширення сфери впливу в суспільній і політичній діяльності будуть в Риб 21-22 липня. У вівторок слід остерігатися інтриг, таємної інформації. 23-24 липня – важливі і вдалі дні для кар’єри, зустрічей з керівництвом і постановки цілей, довгострокового планування. Вранці в четвер ініціативу краще не проявляти. Працювати з технікою, зустрічатися з друзями і однодумцями добре 25 липня. Любовні побачення будуть пристрасними. В неділю з’явиться потреба у відпочинку і самоті. Ввечері спілкування і справи дратуватимуть.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп лютий 2011 року Овен : Цей місяць принесе типовим Овнам підвищену активність в спілкуванні з однодумцями. Зараз ви станете не лише активнішими в колі своїх друзів, але й помітнішими серед […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...