Визначіть свій тип: жінка-літо

4 червня 2011 р.

Визначити цей тип зовнішності «на око» дуже важко, оскільки він «маскується» під інших. Наприклад, шкіра в жінки-літо може бути як дуже білою, рожевою, так і з оливковим відтінком, а колір волосся варіюється від світло-русявого до червоно-коричневого, і її часто помилково приймають за «весну» або за «осінь».

Проте, якщо придивитися, то можна відмітити характерні особливості «літнього» типу: колір обличчя може бути будь-яким, але неодмінно холоднуватий, як в «зими» (у блакить, а не в жовтизну), і волосся завжди з попелястим відтінком, без теплого (рудого) відливу.

Ось вам і головні відмінності жінки – літо від інших типів зовнішності: на сонці її шкіра вмить обгорає, а не покривається красивою рівною засмагою, як у «весни», і щоб бути засмаглою, їй потрібно регулярно приймати сонячні ванни (дозовано, протягом довгого часу). Без проблем загоряють лише щасливиці з оливковою шкірою – на сонці їх загар набуває приємного горіхового кольору (але знову ж таки – холодного відтінку!).

До того ж, на відміну від весняного типу, жінці-літо личить яскравий макіяж, тоді як з ледве помітним (так званим природним) вона виглядає блідою і безбарвною.

Щоб підкреслити свою природну красу, жінка-літо повинна віддати перевагу приглушеним холодним тонам в одязі і косметиці, і в першу чергу – всім відтінкам сірого, особливо димчастого.

Крім того, їм рекомендується приділяти достатню увагу макіяжу, оскільки саме від цього залежить враження, яке вони справляють на оточуючих. Косметика дуже сильно міняє зовнішність жінки-літо, вона може зробити її яскравою і ефектною, але може і звести нанівець всі достоїнства. А зовсім без макіяжу жінка даного типу виглядатиме дуже простенько і нехитро.

Тон обличчя: світлошкірій жінці-літо слід вибрати легкий тональний крем ясно-бежевого кольору, можливо, з нахилом в рожевий, і трохи темніший, якщо її шкіра має оливковий відтінок. У будь-якому випадку колір тональної основи слід підбирати до шкіри; сам засіб має бути легким, але досить щільним, щоб маскувати дефекти шкіри і матувати її.

Пудра має бути на півтону світліше за тональний крем, проте зловживати нею не треба, досить злегка провести пензликом по підборіддю, лобу і щокам. Ідеальний варіант для жінки-літо – крем-пудра: вона вирівнює шкіру і робить її м’якою і бархатистою. Для повноти ефекту потрібно використати ніжно-рожеві рум’яна.

У жінок даного типу часто буває синява під очима: її слід маскувати консилером на півтону світлішим за основний тональний засіб. Так очі здаватимуться блискучими, і обличчя – сяючим і відпочилим.

Очі і брови: як правило, в жінки-літа очі світлі, частіше блакитні і сірі, але також зустрічаються сіро-зелені, зеленувато-карі і горіхові. Уміло нафарбовані, вони справляють сильне враження на оточуючих: жінкам «літнього» типу постійно говорять компліменти про їх гарні очі, і це чиста правда. Проте, є деякі правила, яких слід дотримуватись, роблячи макіяж очей.

Щоб погляд засяяв, жінкам «літнього» типу слід використовувати лише холодні кольори, наприклад димчасті тіні, сіро-бурі, бірюзові, лимонно-жовті і навіть кольори «замерзлої троянди». Можна використовувати як матові тони, так і з перламутром. Добре поєднувати тіні з підводкою: щоправда, від чорного олівця краще відмовитися, він робить очі злими, але його цілком можна замінити темно-сірим або буро-коричневим. Цим же олівцем можна підкоригувати брови.

Туш для вій бажано вибрати темно-сіру або коричневу; чорна туш для вій виглядатиме неприродньо, а кольорова – безглуздо. Жінкам даного типу не личать сині і зелені вії.

Губи: найкращий вибір – матова губна помада глибокого рожевого кольору, або ніжно-рожева з перламутром. Жінки «літнього» типу можуть без боязні виділяти рот яскравим кольором, особливо добре виглядає на їх обличчі губна помада кавунного кольору, а також всіх відтінків рожевого (без фіолетової домішки). Але слід все ж мати міру: на обличчі повинні виділятися або очі, або губи; уникайте яскравих губних помад, якщо ви вже сильно нафарбували очі.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Чаї для схуднення Чай для схуднення чудово очищає організм від шлаків і токсинів, що веде до зниження маси тіла. Також, такі напої володіють сечогінним ефектом, тому виводиться вся зайва […]
  • Нижня білизна для нареченої При виборі весільного наряду, наречена не повинна забувати про  таку деталь туалету, як нижня білизна. Весілля - день особливий, а значить і білизна має бути […]
  • Все буде в шоколаді! Шоколадні обгортання - процедура, яка застосовується для корекції фігури і володіє яскраво вираженим антистресовим ефектом. Шоколад живить і підтягує шкіру, стимулює […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
  • Пастки для апетиту Виявили, що не влізаєте в улюблене плаття? Що ж, прийшов час розставити пастки для зайвої ваги! Їжі жменька Ідеальна порція їжі дорівнює об'єму жмені. Відмовтеся від […]
  • Зелений букет вітамінів Укроп Його назва з грецького переводиться дуже просто - "пахучий". Від нього лише одна користь: багато вітаміну С, калію та заліза, отож щедро додавайте його до салатів та […]
  • Визначіть свій тип: жінка-весна Кожній порі року властиві свої кольори, а оскільки природа гармонійна, то і всі відтінки сезону гармонують між собою. Кольорову палітру кожної пори року можна […]
З категорії: Мода

загрузка...
загрузка...






загрузка...