Як привабити гроші до вашого гаманця?

24 жовтня 2011 р.

Гаманець – це не просто стильний аксесуар. Перш за все гаманець потрібний для того, щоб зберігати гроші. Проте у розумних жінок він не лише зберігає гроші – він ще і притягує гроші!

Для цього важливо не лише правильно обрати гаманець. Треба покласти в нього “правильний” предмет і правильно відноситися до грошей.

Який він, гаманець, що притягує гроші?

1. Респектабельний
Дешевий гаманець ніяк не може притягувати гроші, оскільки сам несе енергію бідності.

Не вистачає грошей на дорогий гаманець – зупиніться на гаманці середньої ціни. Головне – щоб він виглядав респектабельно, навівав думки про багатство і був досить функціональним.

2. Просторий
Грошам добре живеться в просторому гаманці. Будь-які, навіть найбільші, купюри повинні в нього поміщатися повністю, не згинаючись.

Найбільші не влізають? Значить, ви їх не чекаєте, тому вони у вашому гаманці і не з’являться! Зручне відділення для дрібних грошей має бути обов’язкове.

3. З натурального матеріалу
Зупиніть свій вибір на гаманці з шкіри, замші або матерії – вони відмінно пропускають енергію грошей.

Варто уникати штучних матеріалів, таких, як поліетилен і його похідні, оскільки вони не несуть в собі жодних матеріальних енергій. Більш того, через свою штучність, вони перекривають доступ природних енергій.

4. Кольори грошей і багатства
Фен-шуй традиційно вибирає для гаманців кольори багатства – а це всі кольори Землі і Металу. Це коричневий, чорний, весь діапазон жовтого, а також золотий і сріблястий.

Яких кольорів слід уникати?
Бійтеся кольорів води – з синього, блакитного і зеленого гаманця гроші витечуть!

Що покласти в гаманець, щоб привернути гроші?
Традиційно для залучення грошей в гаманець кладуть в’язку з трьох китайських монет. У езотеричному магазині продають вже готові в’язки, але краще буде, якщо монети ви зв’яжете самі, примовляючи при цьому, як ви любите гроші.

Ще одна порада, за фэн-шуєм потрібно тримати в гаманці невелику картинку із зображенням грони винограду, листочків м’яти або зеленого чаю: ці плоди і рослини володіють здатність покращувати грошовий успіх власника гаманця.

У гаманець рекомендується класти також боби і шматочок кориці – прянощі залучають гроші, а боби їх зберігають.

Великою енергетикою для залучення грошей володіє “нерозмінна” купюра гідністю в один долар і євро.

Матеріальні енергії збираються у великих кількостях і у вересі. Маленьку гілочку вересу теж можна покласти в кишеньку гаманця.

Як поводитися з гаманцем, щоб він притягував гроші?

Гроші в гаманці треба складати горілиць, за номіналом – спочатку великі, потім дрібні.

Ніколи не тримайте гаманець порожнім, хай в ньому лежать хоч би монети.

Ніколи не витрачайте все до останньої копійки. Завжди повинен залишатися НЗ (“недоторканний запас”).

У гаманці має бути “щаслива монета” (перша запрацьована, отримана від хорошої людини, від успішної операції і так далі). Цю монету не можна витрачати, адже вона – щасливий талісман достатку.

Виграні, зароблені нечесним шляхом, знайдені, даровані гроші не приносять щастя і тому не повинні затримуватися у вашому гаманці. Роздайте тим, що їх потребують, або негайно потратьте.

Гроші треба любити і відноситися до них дбайливо. Кожну отриману купюру обов’язково розпрямте, перш ніж вона потрапить у ваш гаманець.

Позбуться від мотлоху! Гроші не “підуть” в гаманець, засмічений всякими непотрібними папірцями, старими квиточками, обривками з телефонними номерами і іншою всячиною.

Вийміть з гаманця фотографії.

По-перше, фотографії “перебивають” грошові потоки енергії, а по-друге, енергії гаманця і самих грошей можуть впливати через фотографії на ваших близьких. Це, звичайно окремі випадки, але трапляється, що подібні енергії можуть опустити рівень енергії близької людини на зовсім вже матеріальний план.

Запам’ятайте: фотографіям і спогадам в гаманці явно не місце. Хай він виконує лише одну, грошову функцію.

Від якого гаманця необхідно позбутися якнайшвидше?

Як тільки гаманець втратить “товарний” вигляд, від нього треба позбутися.

Потертості, злами і навіть діри говорять грошам про вашу бідність – в такий гаманець гроші не квапляться! Через діри випаровується від вас грошова енергія.

 

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Грязева терапія Грязева терапія - один із найдавніших методів лікування. Грязі бувають торфяні, мулові, гідротермальні. Їхгій вплив на організм людини дуже різноманітний: Грязі ввідають […]
  • На пляж – у всій красі! Гладка, здорова шкіра, доглянуте тіло - мрія кожної жінки. Аби приблизитись до неї, заповітної, необхідно докласти немало зусиль і праці та піклуватися про власну красу […]
  • Прикрашаєм дім до Пасхи Пасха - одне з найсвітліших і довгожданих свят. Підготовка до нього починається завчасно. До свята, як правило у багатьох господинь вже закінчується весняне прибирання, тому […]
  • Безсольова дієта Безсольова дієта -це чудова можливість позбутись зайвої рідини в організмі, а разом і зайвої ваги. Головними інгредієнтами такої дієти є продукти, які мають високий вміст […]
  • Лікувальні властивості кавуна Вся друга половина літа та початок осені проходять під знаком кавуна. Це не просто ласощі, а справжнісінька лікарська рослина. Вітамінів в кавуні порівняно небагато, за […]
  • Картопляна дієта Картопля - ситний і корисний дієтичний продукт. Вона багата на вітаміни С, В1, В2, В6, Р, К та калій. День 1: Сніданок: 100 гр нежирного вершкового сиру, 2 печених […]
  • Рулонні штори Рулонні штори - один із стильних та, в той же час, практичних способів оформити своє вікно. Вони можуть м'яко розсіювати яскраве сонячне світло, утворюючи приємну […]
З категорії: Корисні поради

загрузка...
загрузка...






загрузка...