Гороскоп на березень 2012 року

27 лютого 2012 р.

Овен. Гороскоп на березень 2012 року.

Меркурій, який змінить напрям свого руху якраз у знакові Овна, зробить місяць затяжним і повільним. Це зовсім не означає, що подій буде мало. Їх може бути цілком достатньо, але або вони не призводитимуть до необхідного результату, або ж, доки ви діждетеся вирішення, вам доведеться неабияк похвилюватись. А значить, більше нічим не зможете займатися , і, як наслідок, у всіх ваших справах станеться деяке заторможення.

В той же час, в березні 2012 року, Овни зуміють проявити себе відмінними організаторами або ж людьми, які стимулюють інших. Нехай ваші бажання і можливості з об’єктивних причин не збігаються, але, якщо ви бачите, що у когось ситуація трохи краща, ви зробите все, аби цей хтось її не упустив. Але не обійдеться без труднощів, томущо ви можете поводитися грубувато і нелюб’язно. Не виключено, що згодом доведеться навіть вибачатися.

Сприятливі дні: 2, 10, 12, 19, 24, 29.
Несприятливі дні: 3, 5, 7, 21, 27, 31.

Телець. Гороскоп на березень 2012 року.

Березень буде для вас вдалим місяцем. Вас чекають розваги, приємні компанії, в яких ви зможете проявити свою чарівність. У починаннях (будь-якого характеру) теж можете просунутися вперед, причому досить істотно.

У березні реакція Тельців стане швидшою, а інтуїція загостриться. Суть того, що відбувається, будете схоплювати миттєво. Це, звичайно, плюс. Але не обійдеться без мінусів: ваша реакція буде такою ж блискавичною, і вам буде складно втримати себе в рамках пристойної поведінки. До того ж, ваша кмітливість може викликати невдоволення оточуючих.

Сприятливі дні: 5, 11, 13, 21, 24, 28.
Несприятливі дні: 4, 8, 17, 22, 27, 31.

Близнюки. Гороскоп на березень 2012 року.

Тримайтеся за те, що вже маєте. Помчавшись за чимось великим, можете втратити те, що є, і нічого не отримати, тому що в березні ви будете схильні ставити перед собою недосяжні цілі. Просто вам здасться, що це було б непогано. У вас може вийти використовувати оточуючих, але нетривалий час. Попросіть – допоможуть, але потім переключаться на власні справи.

Складність березня 2012 року для Близнюків полягає в тому, що вони прикрашатимуть (як у позитивному, так і в негативному сенсі) своє життя, події, які відбуваються. Це буде помітно і стане викликати недовіру. У свою чергу, якщо вам щось здається сумнівним, проводьте перевірку дуже обережно і акуратно.

Природні явища не на вашому боці: можете постраждати через сильний вітер, дощ і тому подібне.

Сприятливі дні: 3, 11, 17, 22, 24, 26.
Несприятливі дні: 2, 6, 13, 15, 18, 23, 30.

Рак. Гороскоп на березень 2012 року.

У березні складеться таке враження, що ви опікаєте зовсім не тих людей, яким це потрібно, а співчуваєте тим, хто виявився в складній ситуації виключно з власної дурості і тепер нічого не робить, щоб впоратись із цим. Подумайте, може, причина в тому, що ви рахуєте себе недостатньо потрібними? Не дивлячись на свій консерватизм, ви готові до змін і нових можливостей. Вам хочеться справити враження на оточуючих, тому ви навіть можете зважитися на вчинок, про який раніше лише мріяли. До речі, виявиться все не так вже і страшно. Використовуйте тих, хто вам заперечує, завдяки ним ви побачите недоліки в своїх планах.

У спірних питаннях, що виникають в березні 2012 року, сильною стороною Рака буде вміння знаходити скриті моменти. Причому, після вашого аналізу ситуації виявиться, що таких моментів було багато, і дивно, що до цих пір їх не помічали.

Сприятливі дні: 4, 11, 18, 20, 23, 31.
Несприятливі дні: 5, 7, 8, 12, 17, 21.

Лев. Гороскоп на березень 2012 року.

У березні і обставини, і ситуації складатимуться по-вашому, так, як хочеться. Але це не буде вас особливо надихати. Можливо, причина в тому, що ви будете реалістами. А значить, чітко проводете межу між бажаннями і можливостями, і будете робити лише те, що на 100% здійсниться. Причому, це стосуватиметься не лише вас особисто, але і інших людей, яких ви можете організувати або ж підказати їм, як краще вчиняти в тій або іншій ситуації. Але біда, задоволення це зовсім не приносить. Не вистачає якоїсь моральної складової, внутрішнього задоволення собою. Можливо, це стане причиною духовного або релігійного пошуку. Ви можете спробувати знайти новий сенс для свого життя, зрозуміти щось важливе – одним словом, почати спочатку.

У березні 2012 року Левів буде складно налякати або поставити в безвихідь. Тому що, зробивши крок у відповідь, ви можете розвернути ситуацію в протилежному напрямку, тобто постраждати може сам кривдник.

Сприятливі дні: 5, 9, 12, 18, 20, 29.
Несприятливі дні: 3, 11, 16, 25, 24, 27.

Діва. Гороскоп на березень 2012 року.

У березні ви зробите правильний вибір. Не бійтеся помилитися – для вас все буде досить однозначно. До того ж, у вас прекрасна реакція для того, щоб стриматися, навіть в найостанніший момент. У розмовах не лише імпровізуватимете, але і вгадуватимете правильні відповіді, тобто ті, які чекає почути співрозмовник. Не бійтеся авантюр і ризику. У щось серйозне вас не втягнуть, а з решти неоднозначних ситуацій ви вийдете «сухими». Не бійтеся недосвідченості – ні в собі, ні в інших. Адже, в цьому випадку немає жодних шаблонів відсталості, а значить, ваші ідеї будуть незвичайними, творчими і цікавими. Єдиний критерій: те, що ви придумали, повинне подобатися не лише вам, але і іншим людям. Швидше за все, дещо навіть доведеться спрощувати, прибирати зайві «деталі».

У березні 2012 року Діви можуть розібратися в якихось заплутаних ситуаціях, з’ясувати, що, де і як, причому після цього жодних питань не залишиться.

Сприятливі дні: 3, 8, 16, 19, 29, 30.
Несприятливі дні: 1, 6, 9, 18, 21, 27.

Терези. Гороскоп на березень 2012 року.

У березні Терези і собі, і іншим нагадуватимуть тепличну рослину. Не будете знати, як підійти до вирішення тієї або іншої проблеми. Тому, або станете набридати оточуючим питаннями, або панікувати, що нічого не виходить. Виходом з ситуації буде розробка якихось правил (виключно для себе) і підпорядкування ним. Щодня ви повинні будете робити невеликий крок вперед. Потрохи втягнетеся.

Зобов’язання для цього періоду – річ досить нормальна. А ось спроба уникнути їх навряд чи увінчається успіхом. Або змусять, або відмовляться від твоєї компанії. Може скластися вимушена ситуація, пов’язана з вашим місцем перебування. Наприклад, вас відправлять до тривалого відрядження, або ж, навпаки, з якоїсь причини ви виявитеся мало не замкнутими вдома, в чотирьох стінах.

Труднощі місяця пов’язані з поломками, несправностями. Швидше за все, дрібними, але частими.

Сприятливі дні: 5, 9,11, 13, 17, 24.
Несприятливі дні: 3, 14, 15, 20, 23, 26.

Скорпіон. Гороскоп на березень 2012 року.

Цей місяць не підходить ні для високих цілей, ні для відчутних досягнень. Боротися або нема за що, або ж ви порахуєте це нижче за свою гідність. Загальна ситуація для вас може здатися дещо дивною або незручною, але це лише тому, що ви вже налаштовані діяти в певному стилі. Тобто, якщо купили «квиток» – потрібно «сідати на потяг». Але ж, якщо до відправлення ще 12 годин, хіба мало чим можна зайнятися. Ось і вам варто спробувати переключитись і зайнятися чимось зовсім іншим: не обов’язковим, а таким, що приносить задоволення.

У стосунках з іншими людьми в березні 2012 року у Скорпіонів можуть виникнути труднощі. Наприклад, їх проблеми ви не сприйматимете як досить серйозні, адже саме на це вони розраховуватимуть (хоч би на співчуття). Швидше за все, провівши порівняння, ви вирішите, що у вас бувало і гірше, і нічого, впоралися. Але ж всі люди різні, може, не варто поводитися так категорично?

Сприятливі дні: 1, 8, 11, 16, 22, 25.
Несприятливі дні: 5, 12, 19, 25, 28, 30.

Стрілець. Гороскоп на березень 2012 року.

Ви знаєте, що можна зажадати від себе, а що – від інших. У березні ви будете виключно грамотно підходити до планування свого життя: ви станете встигати абсолютно все. Правда, можливий інший варіант: у першу половину місяця ви житимете так, як вам подобається, а в другій – в авральному режимі встигнете зробити все те, що збиралися. І ніхто, окрім вас, не повірить, що це можливо. У будь-якому випадку у вас будуть «і вовки ситі, і вівці цілі». А розкривати секрет, що сталося це тому, що ви просто не знали, з чого почати, а може, і просто побоювалися, – зовсім не обов’язково.

Якщо в навколишньому оточенні, обставинах вас щось не влаштовує, ви можете їх змінити. Причому не тимчасово, а постійно. Але, для цього потрібно буде щось прибрати, когось дискредитувати або поставити на місце. Зараз саме час зайнятися цим – щось нове вводити краще пізніше.

Від гір, печер Стрільцям краще триматися подалі. Якщо не виходить – будьте дуже обережні і старанно дотримуйтесь техніки безпеки.

Сприятливі дні: 5, 8, 15, 17, 21, 26.
Несприятливі дні:2, 6, 14, 20, 27, 31.

Козеріг. Гороскоп на березень 2012 року.

В цьому місяці велика кількість турбот витікатиме з великої кількості зв’язків. Це означає, обов’язкові поздоровлення з днями народження і 8 березня (і нікого не можна забути), регулярний обмін новинами, надання допомоги, якщо буде потрібно. А вона буде потрібна! У вас виявиться дуже потрібна професія, місце роботи, родичі, які могли б посприяти. Одним словом, вам доведеться крутитися як білці в колесі. І це навіть у тому випадку, коли ви просто даватимете телефонні номери і домовлятиметеся про зустріч.

Але в цілому, в березні 2012 року ситуація буде сприятливою для Козерогів. Наприклад, ви зможете втілити якусь давню мрію. Можливо, не повністю, але ж і час пройшов. Взагалі, до ухвалення рішень ви відноситиметеся легше.

Сприятливі дні: 4, 7, 11, 14, 22, 30.
Несприятливі дні: 1, 2, 8, 16, 23, 31.

Водолій. Гороскоп на березень 2012 року.

Місяць обіцяє бути спокійним. Сумніви і невпевненість в справах або в людях відійдуть на другий план, до того ж ви станете відноситися до них з неабиякою долею гумору. Це позитивно вплине на людей, що оточують вас, вони, нарешті, зрозуміють, що роблять не все так, як вам подобається, а значить, нічого чекати від вас схвалення і захоплення. Ви йдете на поступки, вони намагаються знайти компроміс – ось і домовилися.

У побутовій, матеріальній сфері Водолії в березні 2012 року відчують себе впевненіше. Наприклад, закінчите ремонт або ж облаштуєте свій будинок, офіс саме так, як вам би хотілося. Прийде не лише розуміння ситуації, але і можливість її реалізувати.

Якщо опиняєтеся в дивній або заплутаній ситуації, то причина буде одна: ви полінувалися відразу звідти вибратися.

Сприятливі дні: 4, 9, 15, 19, 25, 28.
Несприятливі дні: 7, 10, 14, 17, 20, 23.

Риби. Гороскоп на березень 2012 року.

Те, що відбуватиться з вами, буде незвичайним і несподіваним. Наприклад, у вас прокинуться така енергія, що ви відчуєте себе справжнім маленьким вулканом. У березні Риби зможуть переробити купу справ, у тому числі і тих, до яких навіть боялися підступитися. А, якщо робити буде нічого, та, навіть, станете відчувати певне напруження, так, що чим більше у вас буде планів, тим краще. Також, ви можете до когось приєднатися, прийняти участь в чиїхсь задумках або ж набратися досвіду.

Якщо вам потрібно щось вимагати від інших, то це буде не так просто. Швидше за все, говорити ви будете на різних мовах, і аргументи один одного здаватимуться вам якимись непевними. Ви будете набагато активніші за своїх опонентів, а значить, за вами просто не встигатимуть.

Сприятливі дні: 7, 10, 17, 26, 28.
Несприятливі дні: 5, 12, 16, 20, 25, 27.

 

© 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на січень 2012 року Овен. Гороскоп на січень 2012 року Ви ніколи не любили вискочок, а на початку року ситуація може ще більш посилитися, адже ваші плани зриватимуться через надмірних амбіцій […]
  • Гороскоп на березень 2011 Овен Настає час вашого успіху! Особливо радісним цей місяць виявиться для березневих Овнів і тих, хто народжений в перших числах квітня. Зараз вам багато що дозволено, так […]
  • Гороскоп на листопад 2011 року Скорпіон У листопаді активізуються ваші вороги і недоброзичливці, почавши плести інтриги за вашою спиною. Але, незважаючи на підступи оточуючих, ви з гідністю вийдете з […]
  • Засоби боротьби з целюлітом Якщо у вас немає ні зайвих коштів, ні зайвого часу, це не означає, що целюліт оселився на ваших стегнах назавжди. Можна боротися з ним і в домашніх умовах. Саме головне […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...