Жіночі комплекси в сексі

8 грудня 2011 р.

Жіночі комплекси в сексі дуже різні і проявляються у вигляді широкого спектру страхів і проблем.
Ось найбільш поширені з них.

Жінка соромиться власного тіла. Ознаки: жінка відмовляється займатися сексом при світлі. При цьому запевняє, що оргазм отримує від одного лише сполучення статевих органів, і будь-які інші тілесні дотики присікає. На її думку, справжній чоловік – це той, який знає всього одну позу і його руки служать не для різних ласк партнерки, а тільки для опори в ліжку …

Причина: найшвидше, вона просто соромиться свого тіла. І дійсно, згідно із статистикою, величезний відсоток жінок невдоволений своєю фігурою, шкірою, волоссям на ногах або інтимною зачіскою. Тому з’явитися перед чоловіком в голому вигляді більшість жінок соромляться.

Що робити чоловікові: просто необхідно говорити компліменти!  Якщо у жінки маленькі груди, варто сказати їй, що лише маленькі і акуратні груди по-справжньому привабливі. Якщо у партнерки широкі стегна, можна сказати, що лише пані із значними формами дійсно жіночні, а худенькі нагадують хлопців.

З часом жінка перестане соромитися. І дозволить перейти до яскравішого освітлення, розкріпоститься і зможе отримувати повноцінне задоволення.

Страх завагітніти. Ознаки: всім видам сексу жінка віддає перевагу оральному. Якщо ж пара займається традиційними видами сексу, жінка вимагає, щоб партнер попереджав про момент настання у нього оргазму. Після сексу ретельно оглядає презерватив. А коли переконається в його цілісності, біжить у ванну, аби змити з себе всі “можливі наслідки” статевого акту.

Причина: страх перед небажаною вагітністю здатний з найсексуальнішої цукерочки зробити фригідного оселедця.

Що робити чоловікові: не буде зайвим запропонувати партнерці разом сходити до лікаря і підібрати найефективніші засоби захисту від небажаної вагітності. Партнерку можна заспокоїти, сказавши, що згоден поєднати презерватив з оральними контрацептивами або вагінальними пілюлями. Також, можна купити упаковку пігулок, які використовують в критичних ситуаціях, коли порвався презерватив або про нього взагалі забули. А, якщо ваші стосунки тривалі, то можна сказати партнерці, що діти це прекрасно, і, можливо, через деякий час вам варто подумати про те, аби завести дитину.

Що буде: жінка зрозуміє, що її партнер не має наміру залишати її одну в критичній ситуації і звалювати проблеми контрацепції лише на неї. Це сприятиме більшому зближенню партнерів і їх довірливим стосункам. А коли партнери повністю довіряють один одному – це половина дороги до оргазму.

Інші жіночі комплекси в ліжку
Комплекс Аліси в країні чудес. Цей комплекс виявляється у жінок, схильних до фантазій і мрій. Багата уява таких жінок малює їм сценарії сексуального життя і, орієнтуючись на нього, вони живуть лише очікуванням зустрічі з бажаним обранцем. І реальна дійсність поступається придуманій реальності. І зовсім не кожен партнер здатний впоратися з придуманою і нав’язуваною роллю. У чоловічому варіанті цей стиль життя називається комплексом Донкіхота.

Комплекс Тітанії. Даний комплекс досить близький до попереднього і являє собою крайній варіант його прояву. Як правило виявляється у жінок, які чітко намалювали собі уявний образ ідеального чоловіка. Виражається він в пред’явленні непомірних вимог до реального партнера. З віком цей комплекс здатний призводити до кризових переживань і втрати сенсу життя.

Близьким до описаних вище, є комплекс Попелюшки, що виявляється в більшій, ніж у Аліси, пасивності, оскільки після проходження етапу пошуку зустрічі з можливим принцом, активність цих пані завершується. У соціумі і сім’ї цей комплекс підтримується міфом про неповноцінність жінки. Попелюшкам властива низька самооцінка, вони бояться здатися безглуздими або нескромними. Попелюшки постійно зосереджені на безлічі своїх уявних недоліків і цим часто відлякують чоловіків. Доля таких Попелюшок – життя в розгубленості, яке не рідко веде до відчуття безвихідності.

Комплекс Лицаря-розпусника. Відношення до сексуального життя в цьому випадку у жінок є амбівалентним. З одного боку, вона хоче бачити в партнерові втілення мужності, довіри і безпеки (лицаря), а з іншої – стихійність, грубу чоловічу силу і невгамовний темперамент (розпусника). Поєднати їх в одній людині може лише окремий щасливий випадок, в реальному житті подвійна установка веде до розділення партнерів.

Комплекс Мессаліни сполучає в собі підвищену сексуальну збудливість і потребу в активному сексуальному житті з пред’явленням відповідних вимог до партнерів, які часто міняються.

Комплекс “Дверей, що закриваються”. Виникає у жінок, як прояв кризи сорокалітніх, якщо жіночність повністю ототожнюється з сексуальністю.

Комплекс кастрації. Властивий жінкам з дещо чоловікоподібною психікою і відповідним стилем поведінки. Чоловіки сприймаються ними як об’єкт зневаги або кепкувань але, перш за все, несвідомої заздрості.

Комплекс фатальної жінки. Виявляється в тому, що його власниця наділяє себе якостями спокусниці, жінки підступної, незалежної, непередбачуваної і безжалісної по відношенню до чоловіків.

Комплекс тоталітарної жінки є породженням тоталітарного минулого, в якому бачили в жінці революціонерку, трудівницю, “робочого коня”, товариша-соратника або громадську героїню-діячку. Цей комплекс відображає табу, накладене на сексуальне життя в тоталітарному суспільстві./strong

© 2011 – 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Засоби боротьби з целюлітом Якщо у вас немає ні зайвих коштів, ні зайвого часу, це не означає, що целюліт оселився на ваших стегнах назавжди. Можна боротися з ним і в домашніх умовах. Саме головне […]
  • Меню для “гарячого” сексу Основною складовою еротичної кухні є, так звані, афродизіаки. Так називають речовини, що володіють властивістю стимулювати статевий потяг і підвищувати статеву […]
  • Чаї для схуднення Чай для схуднення чудово очищає організм від шлаків і токсинів, що веде до зниження маси тіла. Також, такі напої володіють сечогінним ефектом, тому виводиться вся зайва […]
  • Комфорт перш за все! Дім - це місце, де людина відпочиває після виснажливого робочого дня, відновлює свої сили та набирається натхнення на  новий день. Та, щоб ви дійсно в ньому могли відпочити, […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Аромамасаж Масаж давно використовується як одна з найдієвіших косметичних і оздоровчих процедур. Поєднання цілющої сили дотиків і ароматів натуральних ефірних масел можуть дати […]
З категорії: Секс

загрузка...
загрузка...






загрузка...