Як очистити свій дім від негативної енергетики?

5 березня 2012 р.

Енергетику дому дуже легко відчути – для цього не потрібно володіти якимись паранормальними здібностями. Просто прислухайтеся до своїх відчуттів, коли ви переступаєте поріг того або іншого житлового приміщення, і ви відразу ж відчуєте – хочеться тут залишитися або скоріше піти, чи затишно вам в цьому домі або ж ви відчуваєте дискомфорт, знаходячись в його стінах.

Кожна людина, що приходить в дім, може вплинути на його енергетику. Це дуже легко помітити після відходу гостей, наприклад, одні з яких несуть до вас в будинок позитив, а інші – негатив. А крім того, будь-яке з’ясування стосунків, будь-який конфлікт здатний значно вплинути на атмосферу вашого будинку, зробити її незатишною і неприємною.

Та все можна виправити. Потрібно провести енергетичне очищення житла.

Отже, як очистити свій дім від негативної енергетики?

Ваше завдання – забезпечити позитивній енергії Ци можливість вільно пересуватися в межах вашого житла. А для цього всі приміщення будинку ретельним чином мають бути очищені, як від фізичних, так і від енергетичних забруднень.

Очищення проводиться у декілька етапів:

Найперше, переберіть всі речі, відберіть ті, якими ви не користуєтень більше, ніж півроку, ті, які вже просто не придатні до вжитку, і так далі. Звільніть свій будинід цього мотлоху.

Далі потрібно провести генеральне прибирання.

Ним, виявляється, необхідно займатися в чіткій відповідності за правилами Фен-шуй – тобто не просто навести лад і чистоту в квартирі, а робити це правильно. Краще всього займатися прибиранням на старий місяць. А ось в перші дні після молодого місяця, так само, як і під час повного місяця, робити генеральне прибирання не варто.

У цей же період бажано потурбуватися про свою постільну білизну. Добре провітріть подушки і ковдри, поперіть і просушіть постільну білизну – це допоможе вам не лише позбавитися від накопиченого пилу, запобігти появі пилового кліща, але і очистити енергетику свого дому.

Загляньте в кожний куточок, помийте всі вікна і двері.

Дотримуватися певних правил слід і в самому процесі прибирання. Наприклад, мести сміття потрібно від порогу  у напрямку кімнати. В іншому випадку, змітаючи сміття у напрямку до порогу, ви прирікаєте себе на бідність і безгрішшя.

Є ще одне важливе правило, про яке слід пам’ятати, у вас в будинку має бути всього один віник. Причому стояти він повинен так, щоб мітла була направлена вгору – інакше, вам завжди доведеться боротися з гряззю в квартирі і з злиднями.

Після того, як ви звільнили свій дім від непотрібних речей, прибрали його , час приступати до обкурювання.

Для обкурювання квартири можна використовувати спеціальні ароматні палички, свічки або навіть сухі трави. Почати потрібно від порогу і повільно рухатись за годинниковою стрілкою, не забуваючи зупинятися в кожному кутку.

Найбільш поширені запахи для обкурювання приміщень – ладан і сандал. Крім того, очищаючи квартиру, можна окропити її свяченою водою.

Слід зазначити, що пахощі підходять не всім. У деяких людей, наприклад, від їх запаху починає боліти голова. В такому разі доцільно використовувати аерозольний метод очищення квартири. Візьміть 100 мл чистої води (можна свяченою) і додайте в неї 9 крапель ароматичного масла або декількох масел (в такому разі число крапель має бути кратним дев’яти). Тепер необхідно окропити цим розчином дім, рухаючись від порогу за годинниковою стрілкою і в кожному з кутів зупиняючись і тричі розпилявши розчин.

p

© 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Корисне про Єгипет (частина 1) За формою державного устрою Арабська республіка Єгипет є президентською республікою. Єгипет - країна двох континентів. Азіатська частина відділена від африканського […]
  • Цікаве про Болгарію Болгарія знаходиться в самому центрі Балканського півосторова. В цій країні великий вибір курортів на будь-який смак та можливості. Взагалі, Болгарія - це дуже привабливий […]
  • Догляд за взуттям Корисні поради з догляду за взуттям допоможуть вам зберегти його красивим і продовжити термін носіння. - Велюрове і замшеве взуття потребує особливого догляду. Очистивши […]
  • Лікування “риботерапією” Дослідження показали, що люди, які часто їдять рибу, у 2,5 рази рідше вмирають від серцевих нападів. У рибі дуже низький вміст холестерину. При цьому вона багата на кальцій, […]
  • Як боротись з виразкою? Вчені найшли особливу бактерію, яка здатна вижити в соляній кислоті шлунку, пошкодити слизову оболонку та викликати утворення виразок. Носіями такої інфекції може бути багато […]
  • Як розширити простір маленької квартири? Правильно використовуючи секрети оформлення інтер'єру, можна розширити простір навіть в маленькій квартирі. Насамперед, це обов'язково проведіть капітальне прибирання! […]
  • Туніс Туніська Республіка розташована в Північній Африці. Її площа становить 164,2 тис. кв. км. На сході і півночі Туніс омивається водами Середземного моря, на південному сході […]
З категорії: Корисні поради

загрузка...
загрузка...






загрузка...