Трансформація особистості – п’ята та шоста рекомендації

10 вересня 2016 р.

Нещодавно ми публікувати четверту важливу рекомендацію. Продовжуючи цикл порад для трансформації особистості сьогодні наведемо п’яту та шосту поради. Отже:

5. Починайте бачити свій розум, свою безформну сторону як нову і чудову. Знайте, що ваш розум здатний перевершити вашу форму і що ваше тіло в значній мірі керується вашим розумом. Уявіть себе з лимоном в руці. Тепер уявіть, що ви підносите лимон до рота і кусаєте його. Ця вправа викличе приплив слини в ваш рот як реакцію вашого тіла на уявне вторгнення лимонної кислоти. Це трансформація в дії. Ваш розум викликає реакцію вашого фізичного «я». Саме з цим пов’язаний гіпноз. Це спосіб безпосереднього контакту з тим станом розуму, котрий надає вам змогу переступити через форму, подолати біль, через відмову реєструвати больові сигнали. Ця дивовижна здатність завжди при вас.

Трансформація особистості - жіночий журнал супероваНе сидіть на місці – подорожуйте цікавими країнами. Збирайте документы для визы і досить гаяти час вдома. Чи бізнес, чи відпочинок – в будь-якому разі мандрівка розширює ваш світогляд і позитивно впливає як на ваш розум, так само і на ваше фізичне «я».

6. Кожен день працюйте над самоочищенням від двох чинників, які найбільшою мірою перешкоджають трансформації вашої особистості: негативності і бажання судити інших. Чим більш негативні ваші думки, тим більше ймовірно, що ви дивитеся виключно на фізичну сторону і поводите себе таким чином, що губите і своє тіло. Кожна негативна думка є інгібітором трансформації особистості. Вона закупорює вас подібно до того, як холестерин закупорює артерію.

Коли ви наповнені негативом, це не дає вам досягти більш високих рівнів щастя. Схильність судити інших теж служить гігантським інгібітором вашої особистої трансформації. Коли ви судите іншу людину, ви визначаєте не його, а себе. Ваша думка про інше нічого не говорить про цю людину; воно говорить лише про вашу потребу судити інших. Тому ви більше говорите про себе, ніж про іншу людину.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про:

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...