Жінка після 40: як виглядати красиво та елегантно?

14 червня 2013 р.

краса після 40 роківБути завжди красивою і елегантною хочеться кожній жінці і вік тут не має значення: краса важлива для справжньої жінки і в 18 років, і в 40, і в 90. Є унікальні жінки, яким вдається завжди виглядати прекрасно, в них це закладено, як то кажуть, від народження.

Проте дуже багатьом жінкам, особливо тим, хто давно переступив рубіж юності і свіжості, хотілося б завжди справляти вигідне враження на оточуючих, але не вистачає інтуїції, смаку і відчуття міри. У таких випадках ефект від докладених зусиль не лише залишається нульовим, але й взагалі може викликати враження, абсолютно протилежне тому, до якого жінка прагнула.

Якими ж знаннями потрібно володіти, аби в будь-якому віці виглядати елегантно і красиво, бути упевненою в своїй привабливості і ефектності? Перш за все, необхідно знайти свій власний стиль, а не намагатись наслідувати юним дівчатам і сліпо підкорятись моді.

Не варто забувати, що жінка після сорока – це пані, тому вона має бути ідеально доглянутою, від кінчиків нігтів до кінчиків волосся. Отже, перш за все, зробіть ревізію в своїй косметичці.

Якщо у вас до цих пір є яскраво-рожеві або яскраво-червоні помади, подаруйте їх кому-небудь, або просто викиньте. Після сорока років краще використовувати теплі, нейтральні відтінки. Тіні вам потрібні – без них очі будуть бляклими і невиразними, проте яскраві кольорові тіні, якими ви користувалися раніше (зелені, сині, жовті), тепер можуть зробити вашу подобу просто жахливою. У такому віці у виборі тіней краще відштовхуватися від кольору очей, вибираючи легкий коричневий, сірий, блідо-голубий колір, або колір кави з молоком. Ці м’які й природні відтінки підійдуть до очей будь-якого кольору.

Яскраві олівці для очей, так само як і кольорову туш, викиньте або віддайте дочкам – їм, на відміну від вас, експериментувати зі своєю зовнішністю поки можна. Якщо вам все ж потрібний олівець для очей, то залиште коричневий і сірий. Туш краще вибирати не чорну, а коричневу, і ніколи не фарбувати нижні вії, інакше ви виглядатимете старшими.

краса після 40 роківРум’яна використовує практично кожна жінка. Якщо раніше ви користувалися рожевими рум’янами, то зараз краще вибирати спокійніші відтінки, а тональний крем і пудру слід купувати лише фірмові. Неправильно підібрана, недорога косметика може не замаскувати, а навпаки, підкреслити всі ваші недоліки, включаючи зморшки, тому на косметиці економити не варто.

Пам’ятаєте, що на вулиці макіяж виглядає зовсім по-іншому, ніж в приміщенні, і будьте уважні при його нанесенні.

Якого кольору вибирати одяг? Звичайно, вам слід носити ті кольори, які личать до вашого волосся, очей, кольору шкіри, проте тепер від яскравих, «кислотних» відтінків краще відмовитися.

Якщо ви завжди любили рожевий колір, то можна спробувати вдягнути персиковий або кораловий, а також інші м’які відтінки. Моделі одягу теж мають велике значення: не варто носити молодіжні джинси із стразами, короткі топи, розшиті куртки і яскраві шорти. Можливо, у вас все ще стрункі ноги і красива фігура, проте ви не школярка, а доросла леді, тому і виглядати потрібно саме так.

Дуже важлива деталь – прикраси. Чим старша жінка, і чим повніша у неї фігура – тим ретельніше слід підходити до вибору прикрас.

А головна ознака молодості – сяюча посмішка і живі, повні світла очі. Вони здатні зробити прекрасною кожну жінку в будь-якому віці! Не тримайте на своїх плечах тягар всіх прожитих років, а залишайте з собою лише приємні спогади і корисний досвід. І пам’ятайте, що жінка, як дороге вино, воно з часом стає тільки кращим.

Та якщо вас затягує повсякденність, то не складайте руки і не чекайте старість, а складайте нові плани на життя. І не важливо, що це буде, чи нова зачіска, далека подорож, а можливо ви схочете змінити щось в своєму домі. Самостійно сплануйте ремонт. Також, самі станьте дизайнером. Вам все під силу.

© 2013, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , ,

4 коментарі до “Жінка після 40: як виглядати красиво та елегантно?”

  1. premas Каже:

    Помітив, що краще виглядають жінки, які займаються сексом.

  2. Зинаїда Каже:

    Дякую за чудову статтю,актуальні поради

  3. Ivan Каже:

    Жінка яка себе поважає завжди зобовязана виглядати елегантно. Тоді і самовпевненістьі і краса є!

  4. holostiak Каже:

    Ця фраза узагалі маразм “а не намагатись наслідувати юним дівчатам і сліпо підкорятись моді”. Бо ось уже кілька років поспіль так звані юні дівчата одягаються навіть не як зрілі панянки а мов бабулі пенсійного віку. Аж огидно стає їх бачити. Бо коли пенсіонерка виглядає відповідно свого віку то це норма а коли як зараз поширено під пенсіонерку “рядиться” студентка то це тхне мяко кажучи поганим смаком. А ось виглядати елегантно в основному потрібно деяким “сучасним” чоловягам котрі зимою у своїх міні куртках виглядують не інакше як постояльцями гейклубу. тільки чомусь більшість чоловічих журналів вперто інорують цей явий факт……

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Дієта для грудей Сідаючи на дієту, треба бути обережними. Часто виявляється, що для того, щоб ваша талія та стегна виглядали привабливо, ви можете втрати всю привабливість ваших грудей. Якщо […]
  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
  • Кавовий скраб для тіла Кава - один з найпоширеніших засобів косметології для догляду за тілом через високий вмісту кофеїну, який активізує біохімічні процеси в клітинах, стимулює розщеплювання і […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Чим пахне секс? Хочете внести краплю новизни у ваші відчуття, додайте до них краплю ... ефірного масла: Бергамоту - підсилює еротичність і будить уяву. Гвоздики - розкриває душу […]
З категорії: Краса, Мода

загрузка...
загрузка...






загрузка...