Трансформація особистості – важлива рекомендація №4

3 вересня 2016 р.

Ми вже давали три рекомендації з трансформації особистості, настав час четвертої рекомендації.

Докладайте зусилля до того, щоб перестати навішувати на себе ярлики як засіб ідентифікації себе як людини. Перестаньте називати себе якимись професійними титулами. Коли люди запитують вас, чим ви займаєтеся, відповідайте  якимось нешкідливим твердженням на кшталт: «Мій бізнес – задоволення».

Чим займатися в житті - жіночий журнал Суперова

Однак за цим жартом багато правди. На приклад, ви – письменниця, ви пишете книги, але напевне, це лише мала дещиця того, що ви робите, і ваша письменницька робота є в основному засобом вираження ваших думок. Можливо ви- професійний оратор, але знову ж таки цей ярлик послужив би лише обмеженням для вас. Ваші ораторські виступи – теж лише вираз вашої людяності.

Уявімо, що ви займаєтеся річковими круїзами. Візьмемо для прикладу сайт расписание круизов з річковими круїзами, щоб було зрозуміліше. Тут теж не варто обмежувати себе ярликом типу «Я займаюсь круїзами» чи навіть «Я в туристичній індустрії». У вас точно є інші грані, як здібності, хобі чи мрії, ймовірно саме вони є більш адекватними ярликами для вас, але ж не варто себе обмежувати.

Відмова від назв і ярликів зменшує нашу схильність розсікати на частини і накладати обмеження на своє життя. Серен К’єркегор сказав: «Як тільки ви називаєте мене, ви заперечуєте мене». Майже всі наші ярлики якось відносяться до форми і до того, що ми робимо своїми фізичними тілами. Коли ви перестанете ідентифікувати себе через форму, тоді ваша професія, вік, раса, стать, національність, фінансове становище, нагороди, фізичні параметри, стан здоров’я і будь-які інші ярлики втрачають сенс.

Припинення процесу найменування допоможе вам визначити, хто ви, в більш духовних і глибоких термінах. Якщо вам потрібно якесь самопозначення, спробуйте таке: «Я пов’язана з ідеальним інтелектом, який приймає будь-яку форму, і тому я є невід’ємною частиною його. Я не маю жодних обмежень. Я не збираюся ставати всім цим, я вже є все це».

Ми вже підготували дві наступні наші рекомендації.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про:

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...