Трансформація особистості – сьома та восьма поради

23 вересня 2016 р.

Сумочки та сумки ми міняємо часто. Отже тратимо ми на них немало коштів. Хочемо рекомендувати http://nazarino.com.ua/catalog/sumki сайт який допоможе трішки обмежити наші витрати на сумки.

 

А ми продовжуємо цикл порад з трансформації особистості. В попередній публікації циклу ми давали п’яту та шосту рекомендації. Тому тут відповідно приводимо сьому та восьму поради:

Порада сьома

Коли ви виявляєте, що мислите і ведете себе негативно або осудливо, нагадайте собі, що це вказує на те, де ви знаходитеся в даний момент, а де ні. Що це може бути сигналом, що ви якимось чином ідентифікуєте себе з засуджуваною людиною. Те, що дратує нас в інших, дуже часто є тим, що ми відмовляємося визнати в собі або навіть в чому ми більше потребуємо!

Думка матеріальна - жіночий журнал СупероваСпробуйте більше цікавитися тим, що викликає в вас осуд, ніж тим, що «неправильно» в цій людині. Через деякий час ви виявите, що замінили негативність і негожість ласкавим і люблячим поглядом всередину себе. Ось чому це так «зачіпало» вас. Більш висока свідомість або особисте перетворення передбачає впровадження цього золотого правила в практику.

І коли ви самі допускаєте помилку, застосовуйте це правило до себе. Ви відкриєте, що світ не змінився, але що ви тепер зовсім інша, перетворена людина. Оволодіння власним внутрішнім життям – воістину велике почуття.

Порада восьма

Спостерігайте, як ви поводитеся з собою фізичним, або видимим – із вашим тілом. Розпочинаючи описаний вище процес очищення ви виявите, що стаєте все більш збалансованою, що поліпшуються ваші звички відносно фізкультури і харчування. З відходом негативності і негожого підуть і шкідливі для вашої фізичної форми звички.

Ви почнете розуміти, що їжа, яку ви їсте, підтримує чудовий храм, який дав притулок вашій сутності. Ви побачите, що колишні шкідливі звички, що знищували форму – зникають, і поважаєте свою форму як свій прояв. Все це чудово працює разом, коли ви дозволяєте це.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про:

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...