Трансформація особистості – дев’ята та десята поради

23 вересня 2016 р.

Усі попередні поради з циклу «трансформація особистості» ви знайдете за нашим тегом #трансформація особистості.

Дев’ята порада

Дозволяйте собі медитувати в спокої. Медитація – потужний інструмент і в той же час простий, як дихання. Вам слід вибрати власний стиль медитації. Можливо вам допоможе, якщо ми тут приведемо в приклад один стиль.

Ви йдете в тихе місце і з закритими очима візуалізуєте пастельне світло. Можливо це місце скрашують меблі львів. Будь-яка думка виганяється силою цього світла. Все більше утихомирюючись, ви бачуите біле світло в центрі пастельного поля і відчуваєте, як все більш наближаєтеся до білого.

Дозвольте собі медитуватиКоли ви нарешті проходите через це світло, це дуже схоже на проходження через ворота. Ви відчуваєте, що наповнюєтеся енергією і повністю володієте собою і тим, що вас оточує. «Чарівний спокій» – ось найбільш влучна назва, якою можна описати це місце. Ви відчуваєте себе відпочилою, немов проспали вісім годин.

Коли ви покидаєте цей рівень, ви відчуваєте себе пов’язаним з усім людством. Цю медитацію навіть можна назвати зв’язком з вічністю, тому що десь глибоко всередині себе ви повністю звільняєтеся від своєї форми. Після медитації ви знаєте, що здатні на будь-які звершення!

Спробуйте це. Використовуйте свій власний метод. Але знайдіть час і тихе місце, щоб побути наодинці з невидимим, справжнім «я». У цьому куточку вас чекають дива. Ідіть туди. Це дійсно чарівно.

Десята порада

Найголовніша. Будьте ласкавою і розуміючою до себе. Будьте особливо ласкаві до себе, якщо поводите себе так, як вам не подобається. Поговоріть добродушно із собою. Будьте терплячі з собою, коли виявите, що важко бути «святим». Це вимагає великої практики, так само як потрібна практика для звичок. Пробачте себе, і потім, коли ви знову не будете вести себе, як ви того хочете, використовуйте свої дії як нагадування про те, де ви є, і де вас немає. Чим більше доброти ви шлете собі, тим більшою мірою це стає вашою автоматичною реакцією на інших.

Успіхів в трансформації.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про:

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...