Трансформація особистості: три важливі рекомендації із 10

14 серпня 2016 р.

Трансформація особистості - жіночий журнал Суперова

1. Практикуйтеся мислити про себе та інших безформним чином. Кожен день по кілька хвилин оцінюйте себе не з точки зору ваших досягнень у фізичному світі, а в термінах чистої думки і почуття. Уявіть себе поза своїм фізичним «я» – десь з боку. Поспостерігайте, як ви дієте і взаємодієте, і відчуйте, що ви відчуваєте. А якщо відчуваєте що щось не так, то може варто придбати http://lactomarin.kz/diseases/gastrointestinal-tract/constipation.php? Жарт! Не критикуйте і не судіть себе, просто відзначайте, як поводиться ваша форма і що вона відчуває. Будьте спостерігачем того, як ваша форма здійснює певні кроки.

2. Проробляйте вправу зі спостереження за іншими людьми. Починайте помічати, як вони гублять свій потенціал щастя і успіху, тому що ідентифікують себе виключно зі своїми формами. Спостерігаючи за їх безплідними рухами, знайте, що це не повна людська істота, що за кожним з людей, яких ви зустрічаєте щодня, стоїть божественна невидима мисляча істота. Зустрічайтеся з улюбленими вами людьми в місці, де не має ніяких меж, тобто «поза формою», і ви побачите, що більшість з ваших відмінностей несуттєві, що реальна людина за цією формою – набагато більша, ніж бачать ваші фізичні очі. Дайте обітницю зв’язатися з цією стороною.

3. Зробіть зусилля, щоб виходити зі своїх зон комфорту на регулярній основі. Слухайте реальне внутрішнє «я», яке заохочує вас переступити через себе, а не колишнє «я», яке говорить вам, що ви не здатні виконати це завдання. Запитуйте себе: «Які дії я регулярно повторюю в своєму житті, і завдяки яким відчуваю себе найбільш комфортно?» Коли ви отримуєте чесну відповідь, розробляйте новий підхід до своїх процесів мислення. Якщо ви не проводите якийсь час на природі, тому що ця ідея порушує одну з ваших зон комфорту, дайте собі обіцянку робити це. Зростаючи на нові рівні, ви введете трансформацію в своє життя.

Сподобалось? Переходбте до четвертої рекомендації з трансформації особистості.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про:

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...