Як повірити в себе і в досягнення своєї мети?

4 квітня 2017 р.

Віра в себе є один з основних факторів успіху і особистої ефективності. Віра в себе зцілює людину від хвороб, просуває по кар’єрних сходах. Віра в себе дає вам величезні сили і штовхає до дій. Віра в себе допомагає рухатися вперед з ентузіазмом і радістю та досягати своїх цілей легко і з високо піднятою головою.

А якщо ви не вірите в себе, то нічого і не хочеться робити. Навіщо? Якщо все приречене на невдачу. І така життєва позиція не принесе нічого хорошого. Крім розбитою мрії і остаточного незадоволення собою і своїм становищем наприкінці життя.

відповідальність - жіночий журнал суперова

І вибір за вами. Якщо ви хочете залишити все як є, то можете не читати цю статтю. А якщо ви маєте намір зробити своє життя щасливим і досягти успіху, то вам слід повірити в себе і в свої сили. А як це зробити, ви дізнаєтеся нижче.

Як повірити в себе і в досягнення своєї мети?

Віра в себе формується в вашій свідомості. Спочатку з’являється якась думка. Якщо вона багаторазово повторюється і насичується сильними емоціями, то вона трансформується у  віру. І неважливо в що ви починаєте вірити, в себе, в успіх чи невдачу. Все це ви створили самі, завдяки своїм мисленням і своїми переконаннями. Тому перше, що слід зробити, щоб повірити в себе – це попрацювати над своїми думками.

Що для цього слід зробити?

Для початку визначтеся з новою думкою. Наприклад, якщо ви мрієте подорожувати то вашою афірмацією може бути круиз по Волге из Москвы. Але напевне це не той випадок, чи не так? А якщо ви вирішили знайти нову і добре оплачувану роботу, то ваша афірмація звучатиме таким чином: «Я знаходжу потрібну мені роботу»

Вибрали нову думку, в яку ви хочете повірити? Відмінно. Йдемо далі.

Тепер вам слід впровадити її в свою свідомість. Для цього щодня повертайтеся до неї. Чим більше ви будете працювати зі своїм переконанням, тим швидше повірите в нього і в те, що вам це під силу.

Далі наповніть свою нову думку сильними емоціями. Для цього запитайте себе: “Що хорошого трапитися, якщо я досягну своєї мети? Які переживання я буду відчувати? Що змінитися всередині і навколо мене?»

Щоб підсилити вашу віру в досягнення задуманої мети, не забудьте про візуалізації. Уявляйте себе успішною людиною, яка вірить в себе і в свої сили. Уявляйте вашу мету досягнутою. Ви вже знайшли роботу своєї мрії. Намалюйте в уяві всі деталі своєї роботи. Намалюйте себе щасливою і успішною. Повертайтеся до візуалізації щодня, до тих пір, поки ви не досягнете своєї мети.

Довго чекати не доведеться. А час очікування прямо пропорційний близькості вашої поточної ситуації до бажаної і інтенсивності слідування даним вказівкам.

Ведіть себе так, як ніби ви впевнена і успішна людина вже сьогодні. Увійдіть в цю прекрасну роль, відчуйте її, і ви станете тим, ким хочете.

Коли ваша віра зміцніє, вона вас сама почне штовхати до дій. Вона поведе вас за собою. У вас з’явиться сила, і ви підете вперед.

Підготуйте план своїх дій. Якщо це стосується пошуку роботи, то подумайте, якими способами ви будете її шукати, підготуйте резюме і те, що ви будете говорити на співбесіді. Якщо вам не вистачає якихось знань, то поповніть їх. Це додасть вам ще більше віри.

жіноча суперова почати діяти

Дійте. І не бійтеся, що у вас не вийде. Що б не трапилося, не відступайте, йдіть до кінця. Спокійно ставтеся до невдач. Наприклад, якщо вам відмовив роботодавець, значить це місце не ваше. Значить, всесвіт хоче, щоб ви знайшли роботу, котра краще вам підходить. Значить, ви гідні кращого. І так воно і є. Повірте в це. Повірте в себе, і в те, що ви заслуговуєте лише найкращого!

Редакція superova.com бажає вам величезної віри в себе і в свої можливості. Будьте щасливі.

© 2017, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Трансформація особистості – сьома та восьма поради Коли ви виявляєте, що мислите і ведете себе негативно або осудливо, нагадайте собі, що це вказує на те, де ви знаходитеся в даний момент, а де ні. Що це може бути сигналом, […]
  • Що таке успіх? Багато людей уявляють успіх по-своєму. Одні вважають, що успіх - це цікава і добре оплачувана робота, інші вкладають в це поняття щастя в особистому житті, треті - покупку […]
  • Трансформація особистості – дев’ята та десята поради Дозволяйте собі медитувати в спокої. Медитація - потужний інструмент і в той же час простий, як дихання. Вам слід вибрати власний стиль медитації. Можливо вам допоможе, якщо […]
  • Тайм-менеджмент успішної жінки 10 порад допоможуть вам підвищити продуктивність праці: Зосередьтеся на важливих завданнях. Вчіться відкладати справи. Викиньте свій список «що робити». Винагороджуйте себе, […]
  • Секрет успіху і ефективності – роби менше, ніж можеш Коли складається план роботи на день, краще планувати обсяг роботи не "по максимуму", а трохи менше. Цим досягається дві мети. По-перше, залишається резерв часу на різного […]
  • Чому майже досягнутий успіх так мотивує Коли нам зовсім трохи не вистачає до досягнення бажаної мети, ми відчуваємо сильне бажання отримати хоч щось натомість. Коли нам зовсім трохи не вистачає до досягнення […]
  • Як зберігати оптимізм щоб домогтися професійного успіху Оптимізм - це впевненість і передбачення позитивного результату чи підсумку, навіть безпосередньо перед труднощами, негараздами або кризами. Оптимізм часто плутають з […]
З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...