Спокуса без слів

23 червня 2009 р.

img_20d0cf7b2d99dc53e6326d3d547a7f601Привернути чоловічу увагу можна без слів, досить володіти мовою жестів і таємницями особливого стилю поведінки. Умов не так багато – всього дві. По-перше, об’єкт повинен знаходиться в зоні досяжності. По-друге, ви маєте бути психологічно готові до зустрічі з ним.

Волосся є одним з яскравіших сексуальних символів. Жінки, які хочуть привернути до себе увагу, грають своїм волоссям – накручують локони на палець, погладжують їх, роблять «пензлики».

Будьте впевнені: жодна жінка, яка грає своїм волоссям, не залишиться без уваги протилежної статі.

А коли жінка різко піднімає голову, відкидаючи волосся, оголює шию, і при цьому не забуває посміхнутися – вона обов’язково залишиться в пам’яті чоловіка. А ось на скільки довго – залежить від подальшого розвитку подій.

Обов’язково потрібно турбуватись про свою поставу. Ніщо так не справляє враження, як людина з гордо розпрямленими плечима і прямою спиною.

Практично всі жінки розуміють, як важливо рівно тримати спину, і прагнуть стежити за поставою. Але, на жаль, не присвячують цьому заняттю достатньо часу, а тому продовжують сутулитися. Проте досягти хорошої постави не так вже й складно..

Є одна дуже корисна вправа, як досягти гарного результату за лічені тижні.

Уявіть, що, коли ви стоїте, з вашої голови виходить струна, яка тягне вас вгору. З кожною секундою вона витягує ваше тіло все сильніше. Зверніть увагу, що ваше тіло дійсно витягується і спина стає рівною, коли ви це уявляєте.

Робіть таке розтягування кожного разу, коли проходите в будь-які двері. Заходите в ліфт, офіс, ванну кімнату, бібліотеку і тому подібне – витягуйтесь.

За день ваше тіло буде  введене в потрібну вам форму сотні разів. Дуже скоро гарна постава стане для вас нормою!

На чоловіка, який подобається,  жінка дивиться з вдаваною скромністю, погляд направлений вниз та вбік.

Він дуже сподобався? Обов’язково погляньте на нього двічі протягом 45 секунд. Втім (перевірте на собі), ви це зробите мимоволі.

Сильна стать, погляд поверх книги, журналу або меню, також сприймає, як запрошення до спілкування і ознаку зацікавленості.

Такий самий ефект мають підглядання скоса, навіть, якщо ви розмовляєте з ким-небудь. Відвертіший варіант цього жесту – погляд через плече.

Інтимний погляд – проходить через лінію очей співрозмовника і опускається на рівень нижче підборіддя, шиї на інші частини тіла. При такому погляді може спостерігатись розширення зіниць, ніби в передчутті задоволення.

Класика жанру – «в кут, на ніс, на предмет» – безвідмовна зброя з того ж арсеналу.

Найвідвертіші сигнали, які жінка використовує, будучи злегка п’яною, збудженою, або просто зневірившись в тому, що не помітили її попередніх сигналів:

- облизування губ
- рух пальців по краю або ніжці келиху
- покусування губ, коктейльна соломинка в роті (можна водити фруктом по губах)

Здається, не потрібно пояснювати, що ці три сигнали досить відверті і читаються чоловіками безпомилково.
Отже, повторимо і відрепетируємо перед дзеркалом основні жіночі сексуальні сигнали:

- підкидання голови
- торкання волосся
- оголення зап’ясток

- розставлені ноги (стоячи або сидячи)
- злегка привідкритий рот, вологі губи
- інтимний погляд

- перехрещені ноги
- демонстрація та погладжування тіла
- погладжування предмету циліндрової форми (сигарети, келиху, авторучки і т. п.).

Між іншим, в чоловічих журналах всі ці пози і сигнали давно описані. І напевно, є чоловіки, які завчили їх напам’ять. Це може стати плюсом – ви завжди зрозумієте один одного.

Жести, характерні для флірту, століттями допомагали жінкам заманювати чоловіків в свої сіті. Але використовувати їх потрібно ненав’язливо, з відчуттям міри – і тоді шанси спокусити обранця збільшаться у багато разів.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Як правильно обрати купальний костюм? Ви збираєтесь у відпустку, і вже уявляєте себе на пляжі, ніжачись під сонечком. Але перед тим, як настане довгожданне щастя, необхідно вибрати правильний купальник, який […]
  • Дієта для грудей Сідаючи на дієту, треба бути обережними. Часто виявляється, що для того, щоб ваша талія та стегна виглядали привабливо, ви можете втрати всю привабливість ваших грудей. Якщо […]
  • Догляд за ніжками Зазвичай ми забуваємо про ноги, піклуємося про них в останню чергу, та варто прийти літу... В жарку пору наші ноги завжди на виду, до того ж, вони піддаються додатковим […]
  • Корисні властивості кави Крім того, що кава - це чудовий напій, який бадьорить та придає енергії, її можна використовувати і з іншими цілями. З кавової гущі виходить чудова маска для обличчя, за […]
  • Знищуємо наслідки вечірки Ми всі любимо влаштовувати вечірки, приймати гостей. Але коли все закінчується, нам залишаються гори грязного посуду і купи бруду. Ось декілька порад господиням, щоб процес […]
З категорії: Секс

загрузка...
загрузка...






загрузка...