Догляд за ніжками

26 червня 2009 р.

0721bea_4Зазвичай ми забуваємо про ноги, піклуємося про них в останню чергу, та варто прийти літу… В жарку пору наші ноги завжди на виду, до того ж, вони піддаються додатковим стресам. В цей час так хочеться, аби шкіра на п’ятах була ніжною, без мозолів, тріщин і інших неприємностей. Це в  ваших силах, головне приділяти собі трохи часу і чоловіки не зможуть відвести погляд від ваших ніжок.

Маска від тріщин на п’ятах
Натирайте тріщини на п’ятах господарським милом на ніч, а вранці промийте теплою водою. Ця маска ефективна навіть тим, кому за 45-50 і у кого тріщини дуже загрубіли.

Пом’якшувальна маска
Візьміть трав’яний чай з листя перцевої м’яти (6 пакетиків) і залийте 2 літрами окропу, дайте настоятись. З приготованого відвару зробіть ванночку на 20-30 хвилин. Після ванни обробіть п’яти пемзою і нанесіть маску до щиколоток з 2 столових ложок сметани, 2 столових ложок сиру, 2 столових ложок меду теж на 20 хвилин. Змийте теплою водою.

Нічна маска для ступнів ніг з чистотілу
Свіжий чистотіл пропустіть через м’ясорубку або подрібніть в блендері. Цією масою обкладіть ступні, покрийте харчовою плівкою і надягніть бавовняні шкарпетки. Спіть з цією маскою всю ніч, а вранці загрубілу шкіру змити жорсткою мочалкою. Пемза вам вже буде не потрібна.

Майонезная маска для ступнів
На ніч змастити ноги оливковим майонезом, замотати плівкою та вдягнути бавовняні шкарпетки, на ранок змити. Через тиждень п’яти стануть м’ягкими та гладкими.

Масляна маска для пом’якшення п’ят
Змастіть п’яти касторовою олією, оберніть в поліетилен, а зверху вдягніть шкарпетки. На ранок все змийте.

Маска з блакитної глини
В блакитну глину додати трохи води, аби вийшла суміш, як сметана середньої густини. Нанесіть глину на ступні і змийте теплою водою, коли вона засохне.

Мильна ванна від загрубілої шкіри
1 столову ложку наструганного господарського мила, 1 чайну ложку соди залити 2 літрами гарячої води. Щодня, на ніч робіть ванночку 20-30 хвилин. Потім змастіть жирним живильним кремом.

Маска від тріщин на ступнях
Беремо 1 столову ложку касторової олії, 1 столову ложку спирту, 4 чайних ложки тальку, 1 чайну ложку цвіту ромашки, подрібненого в порошок. Вимити ноги з милом, потерти ступні пемзою. Ретельно витерти ноги. Змастити тріщини спочатку спиртом, потім касторовою олією. Змішати тальк з ромашкою, припудрити цією сумішшю ноги.

Сирна маска для ступнів
Розпарити ноги у ванні або прийняти ванну. П’яти обробити пемзою або скрабом, нанести на ступні маску на 20 хвилин, потім змити теплою водою. Склад маски: 2 столових ложки сиру, 2 столових ложки сметани, 2 столових ложки меду.

Окрім масок, можна приготувати крем.

Змішайте 1 жовток з 1 столовою ложкою соняшникової олії, потім, влийте 1 столову ложку оцтової есенції і 1 чайну ложку скипидару. Наносьте крем на стопи ніг масажними рухами.

Візьміть будь-який жирний крем, додайте вітамін А в рідкому вигляді, 10-15 крапель вітаміну з 10-15 грамами крему. І відразу ж нанесіть цю суміш на ноги, гарненько втираючи в шкіру.

Не лінуйтеся, милі жінки: доглядайте за собою, зачаровуйте чоловіків, та й просто собі зробіть приємно!

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Чарівність ваших ніжок Літо - відповідальна пора для ніг: у відкритому взутті вони привертають увагу не менше інших частин тіла. Необхідно щодня ретельно доглядати стопи - якщо взимку педикюр слід […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Чи погіршується зір під час вагітності? Під час вагітності ви можете почати помічати, що ваш зір погіршився. Таке буває, тому що в цей період ваш організм повністю перебудовується, і такі зміни можуть дещо вплинути […]
  • На старт! Увага! Марш! Підготовку до Нового року розпочати! До зустрічі Нового року залишається зовсім небагато, тому вже в самі найближчі дні необхідно подумати про те, як  створити в своєму домі чарівну атмосферу новорічного свята. […]
  • Доглядати за ногами потрібно правильно Догляд за ногами - невід'ємна частина турботи про свою зовнішність і здоров'я. За відсутності догляду, ноги починають завдавати нам неприємностей - грубіє шкіра, з'являються […]
  • Догляд за шкірою: 40 + Коли жінка знаходиться в такому віці, їй потрібний ретельний догляд за шкірою. Ефект від косметики також залежатиме від того, наскільки добре ви доглядали шкіру у минулому. […]
З категорії: Краса

загрузка...
загрузка...






загрузка...