Збуджуйте чоловіків одягом…

23 червня 2009 р.

jim2907131З тих пір, як босоніжки грецьких гетер залишали в пилюці слід з написом «Йди за мною», нічого не змінилось. Як і раніше, існують речі, здатні збуджувати сексуальний інтерес до тієї, що їх носить.

Дві умови успіху: одяг має бути жіночним і підкреслювати всі достоїнства.

Підібрати вбрання, яке виглядатиме сексуально і не вульгарно, – не так вже й легко. Застебнувшись на всі гудзики, ми займаємо «глуху оборону» і «відлякуємо» чоловіків, а надягнувши яскраве відверте плаття на декілька розмірів менше, ніж потрібно, навпаки – привертаємо, правда, увагу любителів задоволення на одну ніч.

Для того, щоб виглядати сексуально, жінці необхідно знати всі свої достоїнства та вміти підкреслити кожне з них. Носіть те, що вам йде, і пам’ятайте про те, що як би ви не вдягнулися, образ має бути гармонійним! Звернути на себе увагу легко – це не вимагає особливих зусиль, втримати чоловічу увагу набагато складніше. Обов’язково продумуйте своє вбрання аж до дрібниць!

Якщо у вас красиві груди – привертайте до них увагу за допомогою вирізів або дорогих аксесуарів. Жінкам з дуже пишним бюстом бажано вибирати одяг з декольте, ідеально підійдуть їм V або U-образні вирізи, рукави «кажан» та блузи із запАхом.

Пишаєтесь плавною лінією стегон? Вибирайте спідниці, які її підкреслять.
Носить модне взуття на ремінцях, якщо хочете зробити акцент на витончених щиколотках.

Як би ви не одягнулися, пам’ятаєте, що образ має бути цілісним! Сексапільне плаття вдало доповнять «Смоки айз», пухкі губи стануть такими, що ваблять, якщо використовувати помаду яскравих відтінків, а вже без підборів, що візуально подовжують ноги, і зовсім ніяк не обійтися.

По можливості, краще уникати таких тканин, як бавовна і льон. Вони швидко мнуться, і тому виглядають неохайно. Підійдуть всі різновиди шовку, шифону, мусліну, органза і крепдешин. Тканина має бути дорогою, якісною, можливо, трішки блискучою і стрейч. Речі з таких матеріалів не настовбурчуються, а «лягають» по фігурі.

Якщо йдеться про вечірнє вбрання, сексуальним елементом може стати мереживо – лише дороге, аби воно не виглядало вульгарним.

В першу чергу, вибирайте кольори, які вам личать. Трійка лідерів сексуальних кольорів виглядає так: фаворит, безумовно, чорний – колір гламуру. Друге почесне місце – в червоного. Третє – в блакитного, якщо хочеться виглядати романтично і сексуально одночасно.

Сексуальність у кожної жінки своя – і одяг чудове до неї доповнення. Головне – це гармонія між внутрішнім самовідчуттям і тією сексуальністю, яку ви готові продемонструвати світу.

Жінка повинна уміти показати те, чого немає у чоловіка: форми, особливості душі і тіла, поведінки. І до цього має бути додана загадка, недомовленість, яка включає в чоловікові азарт мисливця, – краще не демонструвати йому все і відразу.

Добре, якщо ваш гардероб буде різноманітним – це стане заставою постійної чоловічої зацікавленості, але головним мотивом має бути жіночність.

Скажіть «так» аксесуарам. Вони підкреслюють увагу жінки до себе і часто говорять про адекватну самооцінку: здатна любити себе – може любити і життя, і іншу людину.

Не сподівайтеся на джинси і міні-спідниці: вони стали менш «чарівними», з тих пір, як лише з’явилися в жіночому гардеробі. Але пам’ятайте про те, що ноги (особливо в панчохах) і сідниці завжди залишатимуться сильним сексуальним «запуском».
Підбирайте одяг так, щоб демонструвати зап’ястя. Демонстрація зап’ясток – свого роду гра, запрошення до флірту.
Якщо вибирати між блузою з безліччю дрібних гудзичків і блузою з глибоким вирізом, віддайте перевагу другій: більшості чоловіків сподобається саме вона. Довгі, терплячі розстібання подобаються мало кому. Чоловікові властива спрямованість на результат, а не на процес.

Комбінація «підбори+панчохи» як і раніше є безпрограшним варіантом, адже ви демонструєте і слабкість і жіночність одночасно: хода виходить легкою, підкреслюється форма ніг і сідниць. Така жінка і цікава, і її хочеться підтримати.
Відмовіться від девізу «Хай полюбить мене такою», не ховайте свої достоїнства: ваше вбрання саме по собі викликає інтерес, який потім переноситься і на вас, – його власницю.

Пам’ятаєте, що в першу чергу чоловіки звертають увагу на волосся, обличчя, груди, талію і сідниці – це свого роду несвідома оцінка жіночого репродуктивного потенціалу. Мінімум три пункти з цього списку можна підкреслити за допомогою одягу.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
  • Корисні властивості кави Крім того, що кава - це чудовий напій, який бадьорить та придає енергії, її можна використовувати і з іншими цілями. З кавової гущі виходить чудова маска для обличчя, за […]
  • Меню для майбутньої мами: перший триместр Під час першого триместру малюк дуже стрімко розвивається і його розвиток багато в чому залежить від вашого раціону. Зараз він потребує вітаміни, мікроелементи та білки. Вони […]
  • Кавовий скраб для тіла Кава - один з найпоширеніших засобів косметології для догляду за тілом через високий вмісту кофеїну, який активізує біохімічні процеси в клітинах, стимулює розщеплювання і […]
  • Грязева терапія Грязева терапія - один із найдавніших методів лікування. Грязі бувають торфяні, мулові, гідротермальні. Їхгій вплив на організм людини дуже різноманітний: Грязі ввідають […]
З категорії: Секс

загрузка...
загрузка...






загрузка...