Секрети правильного макіяжу

11 вересня 2009 р.

d0bcd0b0d0bad0b8d18fd0b611Ідеальна шкіра починається з нанесення тональних засобів, які відповідають вашому типу шкіри. Основа повинна гармонувати з кольором обличчя, тоді макіяж виглядатиме максимально природно.

Тестування тону на тильній стороні долоні або на зап’ясті не дає вірного результату, тому, підбираючи відтінок, нанесіть невелику кількість тональної основи на лінію підборіддя. Через хвилину, коли основа нагріється до температури тіла, ви зрозумієте, наскільки відтінок основи збігається з природним тоном обличчя.

Якщо ви сумніваєтеся, який з відтінків ваш, сміливо вибирайте для макіяжу світліший: він додасть шкірі сяяння.

Аби позбутися ефекту втомленого обличчя, замаскуйте круги під очима за допомогою коректуючого засобу на тон світлішого за тон шкіри. Майте на увазі, що рожевий відтінок коректора приховає синюваті тіні, а золотистий додасть сяяння. Припудріть обличчя.

Відтінок пудри – розсипчастої або компактної, повинен відповідати природному кольору обличчя або бути на тон світліше. Для літнього сезону віддайте перевагу темнішому відтінку пудри.

Нанесення правильно підібраних рум’ян – дієвий прийом моделювання обличчя. Чим темніше шкіра, тим більш глибокий відтінок рум’ян слід вибирати. Найзручніше користуватися двома відтінками рум’ян для макіяжу: темнішим, аби підкреслити форму обличчя, і світлішим, аби надати шкірі свіжого відпочилого вигляду.

d0bed187d0b8Приступаючи до макіяжу очей, пригадаємо золоті правила макіяжу професійних візажистів: світлі відтінки візуально збільшують і підкреслюють очі, темні, – зменшують і затінюють.

Одночасно використовуються 2-3 відтінки однієї кольорової гамми – світлий (під бровою), середній (на все віко) і темний (від середини до зовнішнього краю повіки).

М’ягко підкреслити лінію повіки і додати об’єм віям можна олівцем для очей. Колір олівця поєднуйте з тінями. Традиційний безпрограшний вибір для макіяжу вій – чорна об’ємна туш.

Якщо ви вирішили використовувати кольорову туш, вона повинна контрастувати з кольором очей. Коричнева туш підійде для блакитних і сірих очей, сіра і синя – для карих і зелених.

d0b3d183d0b1d0b8 Макіяж губ розпочнемо з контурного олівця, який скоректує або підкреслить форму губ і перешкодить розтіканню губної помади або блиску. Колір олівця підбирається під помаду.

Якщо не можете знайти олівець тон-в-тон, вибирайте ледве темніший відтінок. Віддавайте перевагу відтінкам помади, які гармонійно виглядають на обличчі навіть при повній відсутності макіяжу.

Яскрава помада вимагає стриманого макіяжу очей, і навпаки (акцент на чомусь одному).

Колір помади повинен гармонувати з кольором макіяжу очей.

Блиск для губ можна наносити поверх помади або безпосередньо на губи. Щоб уникнути змішування кольорів помади і блиску, поверх губної помади нанесіть прозорий блиск.

І самий основний секрет правильного макіяжу – ваша посмішка, і тоді всі навколо будуть вважати вас просто неперевершеною.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Як швидко зігрітися? Насамперед, намагайтесь дихати повільно, але не дуже глибоко. Це заспокоїть нервову систему та допоможе вашому організму пристосуватись до холоду. При цьому іти треба досить […]
  • 10 причин любити кукурудзу 1. Кукурудза має більшу харчову цінність, ніж пшениця чи рис. В ній містяться не тільки протеїни та вуглеводи, але й клітковина. 2. Це єдиний злак, який містить в собі […]
  • Лікувальні властивості кавуна Вся друга половина літа та початок осені проходять під знаком кавуна. Це не просто ласощі, а справжнісінька лікарська рослина. Вітамінів в кавуні порівняно небагато, за […]
  • Знищуємо наслідки вечірки Ми всі любимо влаштовувати вечірки, приймати гостей. Але коли все закінчується, нам залишаються гори грязного посуду і купи бруду. Ось декілька порад господиням, щоб процес […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Як правильно лікувати ГРВІ Лікарі стверджують, якщо дотримуватись деяких простих правил, то лікування ГРВІ пройде досить швидко. Повністю вилікуватись від ГРВІ вдасться не раніізм особливо складнийше, […]
З категорії: Краса

загрузка...
загрузка...






загрузка...