Який ваш стиль?

27 жовтня 2011 р.

sexualnost3-202x300Кожна жінка неповторна. Ділова, романтична, весела або сумна. І в кожної свій стиль поведінки та стиль сексу…

1) Консервативний стиль

Ви, згідно із старими добрими традиціями, віддаєтеся чоловікові так, як це зручно і подобається йому. Домінуюча роль самця не викликає у вас жодних заперечень (хіба що смутні сумніви). І хоча, можливо, така форма інтимних стосунків вас обох влаштовує, з часом ваш секс обов’язково стане рутинним. Ви відчуватимете себе нещасливою, а вашого чоловіка потягне до розкутішої жінки. Подумайте про це!

Що робити:

Спробуйте потрохи реалізовувати свої сексуальні бажання. Напевно, в глибині душі ви давно мрієте хоч би про зміну пози або про інший час доби, коли можна було б вдатися до інтимних занять. Сексуальний сценарій – це не щось раз і назавжди заведене і непорушне, його можна і потрібно міняти. Звичайно, чоловік здивується вашій ініціативі, але це буде радісне здивування. Чоловіки більш схильні до сексуальної різноманітності.

512) Байдужий стиль

До сексу ви відноситеся як до обтяжливого непорозуміння і займаєтеся ним, не отримуючи жодного задоволення. Таку протиприродну поведінку і стилем назвати не можна, це швидше діагноз – фригідність, наприклад. Це виправдано, лише якщо сексуальність загнана в підпіллі, а партнер жахливий. Але загляньте глибоко в себе: адже інколи байдужість викликана просто лінню.

Що робити:

Швидше за все, треба міняти чоловіка, але спершу відвідайте сексолога. Коли він розгадає причину вашої холодності, буде ясно, що робити далі. Якщо проблема в невмінні чоловіка розбудити вашу чуттєвість, зміна партнера або його сексотерапевтичне “навчання” можуть допомогти. Якщо ж справа у вас, то зміна партнера нічого не змінить, спочатку доведеться попрацювати над собою.

big-28-292-3426933) Авангардний стиль

Ви не розпусна, а просто жінка передових сексуальних поглядів (і, можливо, не лише сексуальних). Ви не схильні пригнічувати свою природу, формуючи у себе непотрібні комплекси, а звиклися сексуально самовиражатися повною мірою. Проблема, швидше за все, криється в нерозумінні партнером вашої авангардності.

Що робити:

Чоловіків, які максимально широко дивляться на секс, значно більше, ніж жінок з аналогічними поглядами. Отже, вам не так вже складно підібрати пару.

239161013_16445411294) Діловий стиль

Ви знаєте, чого хочете в ліжку, і прямо про це заявляєте. Це непогано, але форма подачі – суха і безапеляційна – псує всю справу. Підсвідома інформація про те, що чоловік повинен керувати в сексі, вносить смуту до душі партнера, і невідповідність вашої поведінки його очікуванню викликає в ньому бурю протесту і прагнення поставити вас на місце.

Що робити:

Звичайно, добре, що ви знаєте, як принести собі задоволення, і не приховуєте цього від партнера, але ви набагато ефективніше досягнете бажаного не директивними методами, а тонкою грою “в піддавки”. Практично будь-якого чоловіка простіше вмовити, спокусити або перехитрити, ніж змусити до чогось в ліжку.

44-3a26415) Романтичний стиль

Вам подобаються красиві, зі смаком обставлені стосунки: багато свічок, повільне роздягання, довга прелюдія, пристрасні слова. Більшості чоловіків така програма теж до смаку, але не частіше, ніж раз на квартал. Ваші сентиментальність, перфекціонізм і схильність до ідеалізації трохи відводять вас від реального життя.

Що робити:

Що приховувати, чоловіки обожнюють спонтанний, здоровий секс. Обмежуватися лише “парадним” варіантом просто нерозумно – так ви ризикуєте втратити партнера. Якщо інколи ви відчуваєте, що, займаючись з вами коханням, партнер не виявляє особливого ентузіазму, то це тому, що він просто хоче отримати сексуальну розрядку. Віднесіться до цього з розумінням. У чергуванні “тваринного” і плотського сексу є своя краса, що робить інтимне життя багатшим.

big-66-886-3794356) Екстравагантний стиль

Одного дня вам здалося, що природний темперамент і особливості вашої жіночності, даровані вам самою природою, чоловікам нецікаві. І тоді ви вибрали епатажний метод притягування до себе партнерів. Безумовно, така тактика працює відносно деяких чоловіків, але багатьох однозначно відлякує – адже відчувається, що поведінка неприродна. Ви придушуєте таким чином свою природу, і замість того аби йти на поводу у своїх бажань, зайняті винаходом нових, хай дотепних, сексуальних фокусів. Цей театр, можливо, і цікавий, але ваші справжні бажання залишаються нереалізованими.

Що робити:

Нездорове прагнення втримати партнера вам шкодить, і необхідно його позбутись. Якщо вам вистачає енергії влаштовувати еротичні вистави на догоду чоловікові, то вистачить запалу і на матеріалізацію власної підсвідомої еротичної програми. Станьте самодостатньою, слідуйте своїм сексуальним бажанням, насолоджуйтесь втамовуванням власної спраги, і схильність до демонстративних жестів пройде. Так само, як і невовість, яка переслідує вас в інтимній і інших сферах комунікацій.

55726925_cos09061807) Образливий стиль

Ви закриті і рідко буваєте щирими, тому партнер завжди знаходиться в невіданні з приводу того, задовольняє він вас чи ні. Лише по напруженому мовчанню і відмові від близькості він може здогадатися, що зробив щось не так. Але що саме, для нього, швидше за все, загадка. Чоловік, який налаштований на відкриті партнерські стосунки, довго цього не витримає. Байдужий же до вас партнер, заклопотаний лише своїм задоволенням, може роками тягнути лямку спільних стосунків. Але задумайтеся: чи потрібний вам такий чоловік?

Що робити:

Необхідно навчитися виражати свої претензії і побажання вголос, аби чоловік точно знав, що відбувається у вас в ліжку. Він напевно не екстрасенс і не може здогадатись, про що ви таємно мрієте, і яких дій від нього чекаєте. Потрібні інструкції, по можливості детальні. На користь підуть і інші форми інтимного взаєморозуміння і заохочення: млосні зітхання від задоволення, словесні форми делікатної відмови або заохочення типу “мені подобається, коли ти так робиш”. Але для того, щоб все це стало можливим, необхідно налагодити в цілому гармонійні відносини в парі – без цього необхідної відвертості в сексі не досягнути.

sex658) Ігровий стиль

Секс для вас – захоплива гра, в якій може існувати маса варіантів. Біда більшості людей полягає в тому, що вони відносяться до сексу дуже серйозно, дуже хвилюються з приводу власного успіху в цій справі, не дозволяють собі елементарно подуріти. В результаті в інтимній обстановці вони відчувають себе скуто і поводяться “як потрібно” із їхньої точки зору, а ви – “як хочеться”, чим забезпечуєте собі вищу якість сексуального життя. Так тримати! Звичайно, багато чого залежить від партнера, чи здатний він підтримати гру, але ви майже будь-якого зможете відвести в цей захоплюючий світ кохання. Втім, виключення все-таки бувають.

Що робити:

Вам необхідний партнер ігрового типу, але якщо ви закохані зовсім в іншого “типа”, то не чекайте, що, дивлячись на вас, він відразу навчиться весело проводити час в спальні. Багато місяців у вас піде на те, аби переконати його в тому, що секс – це не відповідальна серйозна робота, а задоволення, приємне заняття. Тактовно, красномовно і терпляче ви переконуватимете його, що поява ерекції ще не привід негайно приступати до фрикцій, а оргазм не самоціль. Лише паралельно не забувайте хвалити свого коханого за невтомність і старанність. Інакше він відразу образиться, впаде в амбіції і займе в спальні глуху оборону.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Як правильно обрати купальний костюм? Ви збираєтесь у відпустку, і вже уявляєте себе на пляжі, ніжачись під сонечком. Але перед тим, як настане довгожданне щастя, необхідно вибрати правильний купальник, який […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Натуральні скраби Скраби - це засоби, які володіють абразивною, тобто відлущувальною, дією. При регулярному використанні скрабів, шкіра буквально оновлюється: відлущуються мертві клітини […]
  • Спокуса без слів Привернути чоловічу увагу можна без слів, досить володіти мовою жестів і таємницями особливого стилю поведінки. Умов не так багато - всього дві. По-перше, об'єкт повинен […]
  • Рецепт: пиріг “Вишиванка” Тісто: 100 гр. масла; 1 яйце; 1/3 склянка цукру; 1 ч. л. розпушувача; 1 ч. л. какао; 1,5 склянки муки; ванілін;
  • Корисні властивості кави Крім того, що кава - це чудовий напій, який бадьорить та придає енергії, її можна використовувати і з іншими цілями. З кавової гущі виходить чудова маска для обличчя, за […]
З категорії: Секс

загрузка...
загрузка...






загрузка...