Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року

29 серпня 2009 р.

d0bed0b2d0b5d0bd3Овен
1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, брати участь в світських заходах варто з 2-го по 3 вересня. Коханню сприяє 4 вересня. П’ятниця підходить для будь-яких планів, але емоційний фон буде дещо підвищений. В неділю ймовірні сварки з коханими, друзями, брехня в стосунках, нездійснені плани. Є небезпека отруєнь.

d182d0b5d0bbd0b5d186d18c3Телець
Перші дні тижня у Тельців не сприятливі для любовних побачень. Не виключені сварки і нерозуміння і в спілкуванні з дітьми. З середи по п’ятницю – вдалий період для професійної сфери. Можна налагодити відносини з колегами, заручитися підтримкою керівництва. Ймовірні прибуток і позитивні зміни. Субота підходить для виходу в світ, спілкування з партнером. В неділю велика ймовірність конфліктів в сім’ї, зміни планів.

d0b1d0bbd0b8d0b7d0bdd18ed0bad0b82Близнюки
Спілкуватися з сім’єю і займатися домашніми справами Близнюкам буде непросто 1-2 вересня. Не виключені сварки і термінові справи. 3-4 вересня підходять для зустрічей з коханими, ігор, творчості, важливих покупок і навіть для зміни іміджу. 5 вересня вдале для справ, а також для незвичайних планів, побачень і освоєння оздоровчих методик. Нездужання, потреба у відпочинку і в увазі з боку люблячих людей відчуватимуться 6 вересня. Спілкування краще звести до мінімуму.

d180d0b0d0ba2Рак
В Раків суєтними і напруженими можуть стати понеділок і вівторок, коли доведеться вирішувати багато різних питань. Але середа, четвер і п’ятниця будуть позитивними: вдалими будуть ремонтні і будівельні роботи, вирішення родинних питань, а також справи, пов’язані з нерухомістю і спадком. Субота розташовує до кохання і творчості, порадують свята і розваги, ігри принесуть виграш. А неділя може засмутити втратами і сварками з коханими людьми.

d0bbd0b5d0b22Лев
Фінансові операції і важливі покупки Левам не варто планувати на понеділок і вівторок. Невдалими можуть виявитися діагностичні і профілактичні процедури. Також, в ці дні можливе зниження життєвого тонусу. В середу життя почне налагоджуватися. Активними і сприятливими для любовних справ будуть четвер і п’ятниця. Серйозні покупки і галасливі вечірки теж удадуться. Субота підійде для родинного відпочинку, спілкування з дітьми і старшим поколінням. Неділя може принести нездужання і сварки.

d0b4d0b5d0b2d0b02Діва
Труднощі з укладанням договорів, в спілкуванні з партнерами і домашніми не виключені в Дів на початку тижня. Зайнятися спортом і справами, які заряджають енергією, правильно буде 2 вересня. 3-4 вересня підходить для бізнесу, кар’єри, фінансових операцій. Успішними виявляться ремонтні або будівельні роботи. У ці дні варто обговорювати важливі родинні питання. Шопінгу, поїздкам, спілкуванню, профілактиці машини присвятіть 5 вересня. Вечір сприятливий для виходу в світ. 6 вересня спілкування з рідними і знайомими може виявитися не дуже приємним.

d182d0b5d180d0b5d0b7d0b82Терези
Погіршення самопочуття, неприємна інформація або раптова і надмірна завантаженість справами можуть затьмарити Терезам понеділок і вівторок. В середу самопочуття покращає. Четвер і п’ятниця сприятливі для переговорів, відряджень, покупок. Ймовірні нові знайомства, любовні пригоди. Суботу проведіть на природі – їдьте на полювання, рибалку або просто на прогулянку. Втома і нездужання, а також нерозуміння в спілкуванні з коханими і друзями може зіпсувати настрій в неділю.

d181d0bad0bed180d0bfd196d0bed0bd2Скорпіон
Проблеми з технікою, труднощі  з розумінням в спілкуванні з друзями, коханою людиною, дітьми не виключені у Скорпіонів 1-2 вересня. Не слід укладати фінансові операції – можливі втрати. В середу ймовірне зниження активності, потреба у відпочинку. 3-4 вересня принесуть успіх у фінансовій сфері, в кар’єрі, в спілкуванні з керівництвом. Для активних дій, вирішення ділових питань, поїздок, покупок підходить 5 вересня. Напружені або заплутані ситуації в сім’ї, що призведуть до нерозуміння, можливі в неділю.

d181d182d180d196d0bbd0b5d186d18c2Стрілець
Високу міру активності і зосередженості буде потрібно Стрільцям 1-2 вересня. Не виключене жорстке спілкування з керівництвом, неприємні сюрпризи вдома. Друзі і однодумці підтримають вас 3 вересня. Визначати нові перспективи, оновлювати техніку, проявляти ініціативу, реалізовувати свої інтереси добре 4-5 вересня. 6 вересня порадують покупки і культурні заходи. А поїздки краще обмежити. Ймовірне здобуття помилкової інформації. Тримаєте емоції під контролем.

d0bad0bed0b7d0b5d180d196d0b33Козеріг
Понеділок і вівторок будуть складними у Козерогів для розвитку, реклами і освіти. Не виключені інтриги, незаплановані поїздки і зустрічі. Не афішуйте свої справи. Середа, четвер і п’ятниця принесуть успіх на роботі, ймовірний прибуток. У ці дні ви зможете вирішити всі ділові питання, збудувати нові плани. Субота сприяє дружньому спілкуванню, хобі. В неділю не виключені втрати і ситуації, які зіпсують настрій. Може навіть виникнути конфлікт з правоохоронними органами.

d0b2d0bed0b4d0bed0bbd196d0b92Водолій
З втрат, стресів, необхідності чимось пожертвувати може початися тиждень у Водоліїв. 1-2 вересня приділіть увагу навчанню і розвитку. Заступники і спонсори нададуть допомогу. Вдалою буде суспільна і політична діяльність. В суботу спілкування з партнером пройдет успішно, сауна, прогулянки і спорт додадуть сил. Вірогідні принадні пропозиції. В неділю плани можуть мінятися. Вечір несприятливий для любовних побачень.

d180d0b8d0b1d0b82Риби
Проблеми у вибудовуванні партнерських стосунків, пошуку компромісу і укладанні договорів можуть принести Рибам 1-2 вересня. Невдалими виявляться світські заходи, судові справи. Через партнера можуть помінятися плани. Підвищений емоційний фон, перепади настрою ймовірні 3 вересня. На 4-5 вересня добре призначати побачення. Вам схочеться яскравих вражень. В суботу задоволення принесуть культурні заходи, далекі поїздки. А неділя буде менш вдалою, ймовірні втома та нездужання. Домашні турботи дратуватимуть. Можливі сварки.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп з 27 липня по 2 серпня 2009 року Овен Спілкуватися з партнерами і укладати договори зірки рекомендують Овнам 28 - 29 липня. Порадують побачення і розваги. 30 липня, можливо, доведеться вирішувати складні […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на березень 2011 Овен Настає час вашого успіху! Особливо радісним цей місяць виявиться для березневих Овнів і тих, хто народжений в перших числах квітня. Зараз вам багато що дозволено, так […]
  • Гороскоп на листопад 2011 року Скорпіон У листопаді активізуються ваші вороги і недоброзичливці, почавши плести інтриги за вашою спиною. Але, незважаючи на підступи оточуючих, ви з гідністю вийдете з […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...