Як залучити в своє життя сприятливі події

16 грудня 2014 р.

У наш час багато пишуть і говорять про те, що ми самі притягуємо в своє життя ті чи інші події. Дійсно, ніхто не стане сперечатися, що наші вчинки та поведінка провокують ставлення до нас, оточують і впливають на наше життя.

 Все просто коли ми налаштовані позитивно.Як говориться в прислів’ї «Що посієш – те й пожнеш». Але ось те, що негативні думки притягують негативні події в наше життя, ми ніяк не хочемо приймати. А й справді, звідки люди знають, що ми про них думаємо, думки, чи що читають? Адже ми так добре вміємо всім посміхатися і стримувати свої емоції. Так чому ж, від людини, яку ми не любимо, ми в свою адресу відчуваємо до себе таке ж відношення?

Все просто. Коли ми налаштовані позитивно – ми випускаємо в простір вібрації творчої енергії і притягуємо сприятливі події до себе. Отже, якщо ми засмутилися через щось, наприклад, подивилися новини по телевізору і почули про нову хвилю кризи або вам здалося, що хтось із колег сьогодні на вас не так подивився, а ваші діти не вчасно прибрали в своїй кімнаті – ви перейшли на негативну хвилю, чим привернули в своє життя смугу невдач.

Не намагайтеся звинувачувати інших у своїх невдачах. Не тримайте зла на інших, забудьте всі образи, подумайте про те, що за все життя, ви, звичайно ж, теж поступали несправедливо по відношенню до інших, про що ви пам’ятаєте і в душі каєтеся, і, напевно, віддали б багато чого, що б ваші близькі не тримали на вас зла. Так чому ж ми самі настільки нетерпимі до недоліків інших.

Щоб залучити сприятливі події частіше посміхайтеся, придбайте біомаску http://www.ru.all.biz/biokosmetika-bgg1061391. Пам’ятайте казку про Крихітку Єнота? А адже в дитячих казках закладено найбільша мудрість. Заведіть блокнот, назвіть його «Щоденник подяк», і щодня відзначайте, за що ви вдячні іншим. Ви відразу помітите, скільки ви в житті не помічаєте добра, тобто приймаєте все за належне, зате погане бачите відразу.

Візьміть собі за правило, дякувати не менше 5-ом людям. Ви самі відчуєте на собі теплоту, що від вас виходить в енергетичний простір. Даруєте світові любов!

© 2014, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...