Як зберігати оптимізм для досягнення успіху?

24 грудня 2016 р.

позитив - журнал суперова

  1. Напишіть позитивне твердження, що допомагає подолати конкретну перешкоду.

    Визнайте і візьміть на озброєння той факт, що у вас є все необхідне, щоб впоратися з чим би то не було.

  2. Проведіть реалістичну оцінку ситуації.

    Зіткнувшись з особливо складною ситуацією, оцініть об’єктивно, наскільки складна вона насправді. Немає сумнівів, що в ній є свої негативні аспекти, які просто нерозумно заперечувати. Але в той же час в будь-якої негативної ситуації присутні і позитивні моменти.

  3. Якою б складною не була ситуація, розслабтеся і відшукайте максимальну кількість життєздатних варіантів.

    За необхідності заручіться допомогою оточуючих. В міру виявлення і реалізації можливих рішень рівень оптимізму однозначно виросте.

  4. Пам’ятайте: життя – безперервний цикл підйомів і спусків.

    Згадайте, як раніше ви стикалися з аналогічними ситуаціями і виходили з них з честю. Не давайте прокатати себе на емоційних «американських гірках». Найгірші обставини можуть змінитися на найсприятливіші, і навпаки. Важливо зберегти рівновагу і рівність у своїх емоціях.

  5. Не бійтеся бути оптимістом.

    Одна з найголовніших причин, чому люди бояться бути оптимістами, полягає в тому, що вони бояться розчарування. Дехто вважає що лише не покладаючи ні на що великих надій, вони не зазнають гіркоти розчарування, коли надії не матеріалізуються: «Я й не сподівалася отримати цю роботу, так що навіть не переживаю». Це поганий стан справ. Людина в такому стані не може дозволити собі і мріяти про щось велике. А без мрії мало чого вдається досягти.

оптимізм для досягнення успіху

Додатково простимулювати позитив та оптимізм допоможе затишне помешкання. Прикрасьте його, наприклад цікавими чи унікальними натяжними стелями, як тут http://chelyabinsk.folien.ru/fcatalog/plenka-pvkh/. Це може бути фотодрук чи галактика – підшукайте полотно котре до вподоби саме вам.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...